gaja_1 12.08.05, 00:47 przepraszam, że się do tej pory nie odezwałam, ale dzieciak bawił się moim telefonem i wykasował mi 3/4 numerów a z internetem nie mogłam sobie poradzić W każdym razie, potwierdzam moje zaproszenie Przybywajcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina10 Re: Ewelino... 12.08.05, 12:26 tiiia ... małe "wampirki" Gaja - dziękuję za zaproszenie. wiem, że u Was i towarzystwo i dyskrecja zapewniona - będzie ładnie, miło, radośnie, przyjemnie, refleksyjnie, relaksowo i ... słońce zaświeci tyż (zam) - ale ja nie mogę przyjechać proszę ... zanim przestaniesz darzyć mnie afektem ... daruj mi chociaż połowę winy - nnnie obiecywałam ... było: "zobaczy się" jeszcze )) Manterki nie bij, bo robiła co mogła - a wysiłek był duży moi kochani ... już mi się za wami cni i czuję, że poświęcam się na ofiarę - życzę Wam bezpiecznej jazdy i przyjemnego pobytu. ps' co się odwlecze to nie uciecze Odpowiedz Link
nokata Re: Ewelino... 12.08.05, 13:55 odwlekal wilk razy kilka wywloka i miglanca wilka Odpowiedz Link
omeri Re: Ewelino... 12.08.05, 16:01 AZ mnie zazdrość i ciekawosć zjada ). Milej zabawy! Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Ewelino... 12.08.05, 16:09 następnym razem - nie omieszkam mieć na uwadze tego miglanca Odpowiedz Link