gaja_1 04.09.06, 14:59 Co to za leniuchowanie o tej porze??? tyle sie dzieje a Wy śpicie)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaja_1 Re: POBUDKA!!! 04.09.06, 15:57 awantura Jak on mógł?? " - Pytam panów z IPN: czy wyście się z chu...m na łby pozamieniali?! - powiedział "Życiu Warszawy" oburzony Andrzej Celiński, b. współpracownik Kuronia z KOR i "S"." --------------------- 30 osób dziennie wstępuje do PiS Nawał chętnych na członków PiS. Partia przyjmuje wszystkich, bo ma jasny cel - wygrać nadchodzące wybory. Kimkolwiek. Kandydaci na radnych, wójtów, burmistrzów i prezydentów miast. Wszyscy szturmują Prawo i Sprawiedliwość. Tylko w ciągu ostatnich sześciu miesięcy ich liczba z blisko 10,4 tys. powiększyła się do prawie 15 tysięcy. To oznacza, że średnio dziennie do PiS zapisuje się ponad 30 osób! Najwięcej chętnych jest na Podlasiu, Mazowszu oraz Warmii i Mazurach. itd. itp... Odpowiedz Link
mantra1 Re: POBUDKA!!! 04.09.06, 19:17 Jak słysze/widze/czytam takie njusy to mam ochote zakopac sie z glowa pod kolderka i przespac cala tę IV RP, a nie na zadne pobudki Odpowiedz Link
nokata Re: POBUDKA!!! 04.09.06, 19:32 gaja_1 napisała: > Najwięcej chętnych jest na Podlasiu, Mazowszu oraz Warmii i Mazurach. Niestety, Polska B Jakby dodac podkarpackie i podhale, to i Polska C Standard. Znaczy sciana wschodnia. A ciezko glowa sciane przebic... Odpowiedz Link
wodnik33 Re: POBUDKA!!! 04.09.06, 19:46 "Sondaże pokazują, że to pewniak w wyborach. Wszyscy przyłączają się do najsilniejszego. To zwykłe parcie do władzy" - mówi politolog z Uniwersytetu Wrocławskiego prof. Andrzej Antoszewski. A politykom PiS to na rękę, bo ich cel jest jeden. "Chcemy zbudować silną i dużą partię. Przed jesiennymi wyborami będziemy mieli 16 tys. członków" - deklaruje przewodniczący klubu sejmowego PiS Marek Kuchciński. - i chyba będą mieli, przecież nie chodzi o jakość a o ilość, rządzić będzie silna grupa zamordystów i chyba długo. Ani latające uniwersytety ani KOR nie powstawały tak naraz, trzeba było dziesięcioleci.Nie zazdroszczę Wam czterdziestolatkom +, my jakoś musimy dożyć dni swoich ( Odpowiedz Link
nokata Re: POBUDKA!!! 04.09.06, 22:10 Jeżeli chcesz ustalić, gdzie aktualnie znajduje się i co robi bliska ci osoba - jeśli posiada przy sobie telefon komórkowy - wystarczy, że klikniesz w podany niżej adres, a następnie wpiszesz numer jej telefonu. Wystarczy wpisać numer (pamiętając o prefiksie kraju, bez spacji np: +48606123456) i kliknąć przycisk "Localizar" pod poniższym adresem: skocz.pl/lokalizacja Z uwagi na dużą odległość od satelity zdjęcie szukanej osoby może być nieco zamazane. Pamiętaj tylko o prefiksie kraju, bez spacji np: +48606123456 Odpowiedz Link
mantra1 Re: POBUDKA!!! 04.09.06, 22:59 Zarty zartami, ale gdyby mi ktos cos takiego zainstalowal na kompie to chyba bym zabila, albo przynajmniej wystawila walizki za drzwi: myspy.przydatne.pl/ A to niestety jest juz real, nie virtual Odpowiedz Link
wolna444 Re: POBUDKA!!! 05.09.06, 12:53 gaja_1 napisała: > NOsi mnie od rana)) > Ide w las > MIłego dnia Nie zgub sie aby, a borowiki to wiesz dla kogo zbierasz ?? Odpowiedz Link
gaja_1 Re: POBUDKA!!! 05.09.06, 14:35 OOO... widzę, że trafialaś Z borowikami ciężko, ja ich nie potrafię zbierać, to domena mojego pana Dzisiaj złapałam jednego, ale urodziwego i o dziwo nie robaczywego Odpowiedz Link
jan.kran Re: POBUDKA!!! 07.09.06, 09:20 Ja miałam pobudkę dwie godziny temu...chyba pora na mała drzemkę Odpowiedz Link
nokata Re: POBUDKA!!! 07.09.06, 11:49 ja jadlam jajecznice itd. a teraz... kochane dzieci... ide poprackowac Odpowiedz Link
jan.kran Re: POBUDKA!!! 07.09.06, 12:15 Jajecznica na kurkach...mniam , mniam. Lecę szukac patelni. K. Odpowiedz Link
gaja_1 Re: POBUDKA!!! 07.09.06, 14:04 Mnie kurki jakoś schodzą z drogi jeszcze w tym roku nie widziałam żadnej Odpowiedz Link
gaja_1 Re: POBUDKA!!! 09.09.06, 07:16 Od świtu zrobili mi pobudkę. Nie wiedzieli co czynią To ja im teraz pokażę jak można uprzyjemnić dzień. Idę "dyrygować" przy budowie tarasiku)) Odpowiedz Link
jan.kran Re: POBUDKA!!! 09.09.06, 09:46 Ja tak wpadłam w manię porządkowania że po kilku godzinach snu wstałam Ale się jeszcze zdrzemnę zanim pójdę na drugą zmianę. Witaj Gaju Poranna ! Kran Odpowiedz Link
alfredka1 Re: POBUDKA!!! 09.09.06, 11:58 Powiększa nam się grono posiadaczy tarasów, chyba juz "mamy" ze czterech. Ależ zazdroszczę.. a co z Frambergiem i Popayem, gdzieś znikli Odpowiedz Link
omeri Re: POBUDKA!!! 09.09.06, 14:19 Alfredko droga, mam balkon, ale spory. Popaye na Mazurach, a co z drugim nie wiem. ale wiem,że mam już 14/15.10 zajęte Odpowiedz Link
warum Re: POBUDKA!!! 09.09.06, 15:11 A mnie dopadla dzis chandra. Z/nienacka / to pewnie od autora Pana Samochodzika?/. Zrobilam wszystko co bylo trzeba i nie, z nikim sie nie poklocilam, nic nie zepsulam, wygarnelam komu trzeba , co mi osadzalo sie na duszy -juz troche wczesniej i pol dnia dzielnie probowalam powstrzymac sie przed napisaniem tych slow na forum. Bo wiem,ze za kilka/nascie godzin nastroj mi sie poprawi, a jutro bede sie wstydzic,ze pisze o niczym... No ale faktem jest moj dzisiejszy beznadziejny nastroj . Brak mi psa. Do cieszenia sie bez powodu. I chyba .... rewolucji? w zyciu. Odpowiedz Link
omeri Re: POBUDKA!!! 09.09.06, 17:03 Pewnie,ze smutno bez ogona. Tak mi sie marzy... ale rozsądek zabrania. Odpowiedz Link
maryna04 Re: POBUDKA!!! 09.09.06, 23:02 Nie przejmuj sie Warumko, ze Cie "dopadlo". Mysle, ze problemy egzystencjonalne, bo z takimi na codzien "matki - Polki" dzielnie daja sobie rade. Na pewno troche odpusci, a potem znow dopadnie.... I tak zejdzie zycie. Podobno trzeba robic sobie liste pozytywow, lub tez zabawic sie w "czy zamienilabym sie z tym i tym?". odpowiedz: "A po co mi to, na takiego glupka, to ja juz wole swoje zycie..." Odpowiedz Link
alfredka1 Re: POBUDKA!!! 11.09.06, 12:12 Chyba jeszcze czas na szykowanie się do snu zimowego.To małopisanie chyba wynika z naszgo zmęczenia wszystkim co nas otacza, a zwłaszczą wszelkiego rodzaju paskudztwami, podjazdami, nagonkami na wszystko i na wszystkich co nie są z nimi czyli rządzącymi. Po popisach słupskiej lpr trudno juz wyobrazic coś bardziej parszywego. A moze odciąć się od znajomych, przyjaciół, bliższych i dalszych krewnych /a moze i od sąsiadów/, którzy to byli w tej morderczej- krwiożerczej sld. Odpowiedz Link