jan.kran 09.10.06, 13:34 Idę posłuchać , płacząc. Do widzenia i dziękuję za to co nam dałeś. Ula Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mantra1 Re: Marek Grechuta. 09.10.06, 14:28 Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy... [*] Odpowiedz Link
b.a.s.i.a.a Re: Marek Grechuta. 09.10.06, 16:22 A wiesz, mnie dal sama radosc Dzieki niemu nauczylam sie kochac poezje. Ten czlowiek trafil na czasy, ktore byly dla niego zbyt okrutne, dlatego odszedl tak wczesnie. Nadal bede sie usmiechac sluchajac Jego piosenek. ['] Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Marek Grechuta. 09.10.06, 20:25 Ostatnie lata Jego twórczości były mi blizsze niż czasy Anawy. Szkoda, że nic więcej nie będzie Odpowiedz Link
kanoka Re: Marek Grechuta. 10.10.06, 10:15 Ze smutkiem wpisuję się w tym wątku (( Wszystkie piosenki Grechuty bardzo lubiłam, a hasło poezja śpiewana zawsze będzie się mi z Nim kojarzyć. Strasznie żal, że tak wcześnie odszedł. Mam jeszcze płyę winylową z dawnych lat z Jego dawnymi nagraniami. Korowód, niepewność, w dzikie wino zaplątani, twoja postać, wiosna, ach to ty....ech, łza się w oku kręci, spada na klawiaturę..... Powspominajmy www.poema.art.pl/site/sub_6106.html Odpowiedz Link
ada296 Re: Marek Grechuta. 14.10.06, 00:25 wychowałam się na Grechucie pewnie dlatego taką romantyczką jestem... Odpowiedz Link