kloskowscy 25.11.05, 16:44 Mam 29 lat i szukam logopedy w Olsztynie lub okolicy, który chciałby mi pomóc. Czy w ogóle można coś pomóc w tak późnym wieku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hofff Re: Szukam 27.11.05, 13:47 pomoc mozna w kazdym wieku radze zajrzec do ksiazki telefonicznej, poczytac ogloszenia w lokalnej prasie lub popytac w przychodniach. pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link
maria231 Re: odpowiedż na pytanie 08.02.06, 17:36 Rozumiem, że chodzi tutaj o pomoc dla Ciebie.Zależy jaki masz problem ogólnie jeśli chodzi o usunięcie wady wymowy w twoim wieku, to jest to już sporo za późno.Dlatego też jeśli chcesz uzyskać oczekiwanej odpowiedzi powinnaś krótko podac zaburzenie jakie dotyczy twojej wymowy, wtedy łatwiej będzie mi doradzic co masz zrobić, czy w ogóle taka pomoc będzie potrzebna. pozdrawiam Odpowiedz Link
hofff Re: odpowiedż na pytanie 11.02.06, 14:31 nie wypisuj bzdur. na usuniecie wady wymowy nigdy nie jest ZA pozno. wrecz przeciwnie, czesto dorosli szybciej przechodza caly cykl terapeutyczny niz dzieci, bo swiadomosc wieksza. w mojej praktyce mam glownie doroslych i wiem co mowie. dotarcie do logopedy w wieku doroslym to albo przychodnia albo wizyta prywatna. w poradni psych - ped tylko dzieci. pozdr Odpowiedz Link