lucjan_23 Re: Ukryte opłaty Polcard 24.01.17, 13:45 POLCARD syf i mogiła kłamią oszukują wolałem zapłacić karę niż dalej tam być nikomu nie polecam nawet wrogowi , reklamację ha ha udają że nic nie dostali i tyle , nigdy nie jesteś pewien sięgają do twojego konta jak do własnej kieszeni , rozliczenia nie zrozumiałe dla nikogo , obiecują że coś załatwią i oddzwonią zapomnij ha hA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123456 Re: Ukryte opłaty Polcard IP: *.play-internet.pl 04.02.17, 08:18 zgadzam się z przedmówcami POLCARD - szkoda słów, nie zniżam się do ich poziomu i nie napiszę co o nich myślę. Jedno wiem na pewno - cały ten POLCARD i jego przedstawicielka Joanna A. to totalna porażka. Joanna miła, sympatyczna do momentu podpisania umowy, później całkowity brak kontaktu. Po kilku miesiącach wychodzi "szydło z worka" - jak to "nabili cię w butelkę". W moim przypadku wolę zapłacić karę za zerwanie umowy niż mieć z nimi do czynienia. Przestrzegam wszystkich zainteresowanych - TYLKO NIE POLCARD Odpowiedz Link Zgłoś
fokus73 Re: Ukryte opłaty Polcard 16.04.17, 23:13 Czytając wiele opinii o terminalach i stojąc przed wyborem szczerze przyznaję, że nie znlazlem firmy o której by ktoś czegoś złego nie napisał. Wydaje mi sie to dziwne i wygląda na "wojnę" przedstawicieli albo jakąś mafię terminalową. Normalny przedsiębiorca szukając terminala do swojego sklepu czytając fora nie jest w stanie podjąc decyzji bo NIE MA firmy, żeby nie było jakichś problemów. Dziwne i straszne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Ukryte opłaty Polcard IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.17, 08:44 Podpisz z nimi umowę, powierz im pieniądze, a potem się wypowiadaj. Polcard to złodzieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fokus73 Re: Ukryte opłaty Polcard 17.04.17, 10:00 Dlatego napisałem ze szukam terminala. Przypadkiem w wątku o Polcard. Jak juz tu jesteśmy to coś wiecej na temat nieuczciwości FDP bo jestem ciekawy i jak zadzwonią to będę wiedział o co zapytać. Tylko nie pisz o tej kwocie, niby ukrytej 30zl bo akurat o tym mi mówiła w rozmowie tel przedstawicielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Ukryte opłaty Polcard IP: 95.50.149.* 13.11.20, 16:48 Ja mam taką firmę, ale niestety nie mogę jej reklamować tu na forum bo to niezgodne z regulaminem. Ale przelewy dostaję następnego dnia terminal na poziomie, prowizje niezauważalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOS MAXIKOS Re: Ukryte opłaty Polcard IP: *.dynamic.mm.pl 30.01.19, 15:57 ale takie "nabijanie" wku...a - najgorsza jest bezsilność - gnoje i chamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar83ysia Re: Ukryte opłaty Polcard IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.17, 17:21 Dołączam się do wszelkich negatywnych opinii na temat tej pożal się Boże firmy. Przy zakończeniu umowy też są udani - oddajesz terminal, nie podają Ci, że masz saldo niewyzerowane i że powinieneś się z nimi rozliczyć i w jakiej formie (bo nie ściągną Ci już dalszych opłat z wpływów z terminala, bo terminal oddany). Po 7 miesiącach bezprawnie sprzedali mój "dług", o którym nic nie wiedziałam, że coś jeszcze jest do zapłaty, niejakiej firmie APS POLAND, która na podstawie umowy na wynajem i obsługę terminala nie ma żadnych praw do posługiwania się moimi danymi. Jakaś dziewuszka na infolinii bezczelnie powtarza, że powinnam wiedzieć o konieczności zapłaty, bo 4 lata z nimi współpracowałam - niby jakim k.... cudem kiedykolwiek wpłacałam na ich konto sama jakiekolwiek kwoty? Firma POLCARD i APS POLAND bezprawnie handlują danymi osobowymi i sprzedają sobie wierzytelności. APS POLAND zaczyna Cię później nękać - po 7 k.... miesiącach, wydzwaniają, wypisują maile, smsy. POLCARD obiecuje kłamliwie, że nękać już nie będą, ale gdzie tam. Baba z APS, gdy tam się dodzwoniłam, wyśmiała mnie i zaczęła przedrzeźniać. Niech Ktoś z nimi w końcu zrobi porządek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOS MAXIKOS Re: Ukryte opłaty Polcard IP: *.dynamic.mm.pl 30.01.19, 15:56 podobnie u mnie - gnoje, chamy i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
niezadowolona2531 Re: Ukryte opłaty Polcard 08.06.18, 12:22 również nie polecam firmy polcard miałam u nich umowe i po pól roku okazało się że doliczana jest opłata za niewyrobienie ICH limitu - a podczas rozmowy i zapytań czy są dodatkowe koszty oprócz dzierżawy ich terminala przedstawiciel mówił i zarzekał sie że nie będzie dodatkowych opłat prócz dzierżawy i prowizji od tranzakcji - potem słuch po panu przedstawiciellu zaginąl nie było z nim kontaktu później się dowiedziałam że zmienił pracę przeszedł do innej firmy elavon gdzie po pewnym czasie pojawił się u nas i znów zaczał propnować super warunki na terminal - ale zaufania do niego nie mieliśmy po poprzedniej wspólpracy po jakimś czasie słyszałm że krótko pracował w elavonie i szukał pracy w innej firmie również nie polecam firmy euronet na początku zapropnowali mi super cene za terminal 20 netto i też miało nie byc dodatkowych opłat a tu klops !!( a przedstawiciel ani słowem nie wspomniał o czymś takim że niski abonament jest uzalezniony od sprzedaży doładowań jak się rezygnuje ze sprzedaży doładowań abnament rośnie) po okresie gratisowym okazało się że tą cenę 20 netto stoi sprzedaż doładowań i mogę ją utrzymać jeśli będę miała sprzedaż doładowań telefonicznych a opłata ta 50netto jeśli nie wyrobię limitu na sprzedaż a komu sprzedawać doładowania nawet za 5zł jak nikt nie chce musiałm przejść na wyższy abonament żeby nie płacić kary za wypowiedzenie umowy PORAŻKA - chyba nie ma uczciwych firm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonymous Re: Ukryte opłaty Polcard IP: *.lunarcorp.pl 14.09.18, 13:40 Uwaga aneks odświeża umowe jak w większości firmach w tej branży .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOS MAXIKOS Re: Ukryte opłaty Polcard IP: *.dynamic.mm.pl 30.01.19, 15:52 Ja również nie polecam - korporacyjne cwaniaki - nie dawajcie Państwo zarabiać im oraz nie dawajcie się naciągać na darmowe terminale - jest wiele innych firm - biorąc terminal na rok nie można go mimo nieużywania wcześniej odesłać - KPINA- stosują cwaniacką i chamską taktykę obciążania klienta za "zerwanie umowy" - mam nadzieję,że ktoś będzie bardziej zdesperowany i pociągnie ich finansowo - proszę jeszcze zerknać na wpisy mailowe o ludziach, którzy pracują w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN NYSA Re: Ukryte opłaty Polcard IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.19, 20:59 POLCARD UWAGA NA OSZUSTÓW CZARUJĄ PRZY PODPISANIU UMOWY A JAK JUŻ UMOWA PODPISANA TO BRAK TERMINALI, UTRUDNIONY KONTAKT Z PRZEDSTAWICIELEM, CO INNEGO MÓWI A CO INNEGO ROBI!!!!!! TYLKO NIE POLCARD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Ukryte opłaty Polcard IP: 95.50.149.* 13.11.20, 16:43 Bardzo kiepska firma. Korzystałem z usług wiele lat byłem tzw. wiernym klientem. Nie warto. Warto popatrzyć na oferty innych. Ta firma do utylizacji. Poza wysokimi opłatami kiepskie dla klienta zapisy w umowie, przetrzymywanie pieniędzy, bardzo zła obsługa. Zmiana konta trwała 2 miesiące i koń by szybciej zrozumiał temat. Drodzy Państwo szkoda czasu. Odchodzą w niepamięć. Pora na zmiany. Ja zmieniłem i jestem szczęśliwy. Uważam, że byłem głupkiem trwając tyle lat przy czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś