Dodaj do ulubionych

Tania wysyłka paczek

21.03.16, 13:16
Cześć,
za jakiś czas będę potrzebował wysłać kilka paczek w różne miejsca w Polsce.
Orientujecie się w kwestii wysyłki paczuszek oraz firm zajmujących się wysyłką kurierską?
Przede wszystkim chciałbym znaleźć kogoś taniego.
Dodam tylko, że moje paczki nie będą przekraczać 5kg jedna.
Obserwuj wątek
    • jakob122 Re: Tania wysyłka paczek 21.03.16, 14:13
      Witaj,
      Wiesz co.. stosunkowo niedawno byłem w Twojej sytuacji i użytkownicy na kilku stronach polecili mi abym spróbował z taką firmą jak wysylajtaniej. No to wszedłem na ich stronę ( co Tobie również polecam) i sprawdziłem sobie cenniki oraz regulamin. Z tego co pamiętam to paczki do pięciu kilogramów kosztowały tam chyba coś koło 12 zł.
      Pozdrawiam
      • agu333 Re: Tania wysyłka paczek 25.03.16, 22:19
        jakob122 napisała:

> Witaj,
        > Wiesz co.. stosunkowo niedawno byłem w Twojej sytuacji i użytkownicy na kilku s
        > tronach polecili mi abym spróbował z taką firmą jak wysylajtaniej. No to wszedł
        > em na ich stronę ( co Tobie również polecam) i sprawdziłem sobie cenniki oraz r
        > egulamin. Z tego co pamiętam to paczki do pięciu kilogramów kosztowały tam chyb
        > a coś koło 12 zł.
        > Pozdrawiam

Ja również korzystałam z usług pośredników kurierskich, no i muszę przyznać, że wysyłajtaniej wydaje mi się jednym z lepszych rozwiązań, szczególnie w kwestii cen.
        • adamm432 Re: Tania wysyłka paczek 26.03.16, 11:56
          agu333 napisał(a):
          > Ja również korzystałam z usług pośredników kurierskich, no i muszę przyznać, że
          > wysyłajtaniej wydaje mi się jednym z lepszych rozwiązań, szczególnie w kwestii
          > cen.

A tak poza kosztami... możecie wspomnieć mi coś jeszcze na temat tego czy wysyłki dochodzą terminowo i bezpiecznie? No sami rozumiecie, obawiam się, że tak niska cena nie przełoży się na bezpieczeństwo i paczka np. gdzieś się zagubi.

A na czym polega ten inpost?
    • grubla Re: Tania wysyłka paczek 26.03.16, 05:51
      obecnie to chyba najtaniej przesyłki robi inpost.pl

• agu333 Re: Tania wysyłka paczek 26.03.16, 12:29
      Ja nie miałem nigdy większego problemu z wysyłajtaniej...
      Raz kurier nie dostarczył przesyłki w terminie, ale to przez śnieżycę na drodze, no i zostałem uprzednio poinformowany, że istnieje możliwość jakiegoś drobnego poślizgu.
      Tak czy inaczej, polecam.

A co in post, nigdy nie korzystałem...
    • Gość: normalny Re: Tania wysyłka paczek IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.03.16, 12:54
      Zayebisty spam na temat pośrednika "wysylajtaniej".Toć kvrva to nie pośrednik tą paczkę wiezie,tylko firma kurierska typu DHL,DPD,UPS itd.To jakiego pośrednika wybierzesz,nie ma znaczenia.Ciężko wpisać w google,a potem na ich stronach porównać ceny?
      Ja akurat korzystam z furgonetka pl , kurierem pl , expresowepaczki czy przesylarka.Nie wiem czy mi zapłacą za reklamę i mam to w d..pie,bo w zależności,co i gdzie wysyłam,wychodzi taniej w każdej z nich do wyboru.
    • samira90 Re: Tania wysyłka paczek 08.04.16, 22:48
      Cześć ja wysyłam przez tą stronkę stskurier.com/ mają bardzo tanie wysyłki kurierskie. Zawsze kurier był u mnie na czas i bez problemu pazki docierały do adresata w terminie.
      www.facebook.com/STS-Kurier-290796534372154/
      polecam warto sprawdzić cenę wysyłki w ich formularzu wyceny którąmożna znaleźć na ich stronie.
      polecam i pozdrawiam
    • b.r23 Re: Tania wysyłka paczek 26.04.16, 10:19
      hej :) z tego co się orientuję, a często przesyłam różne paczki, to najlepszy jest serwis www.giveyourbox.com, jest najtanszy, paczki docieraja nawet tego samego dnia :) mozna przesłać wszystko, od mebli po zwierzątka i dokumenty, więc wachlarz możliwości jest spory, polecam
    • saaawka1 Re: Tania wysyłka paczek 26.04.16, 10:54
      Polecam Mr Shipper, za małą kasę robią wysyłki paczek, dodatkowo magazynują i pakują. Maja opcje integracji systemów, więc na bieżąco widać gdzie jest paczka. Maja tam rożne opcje współpracy.

info@mrshipper.pl
    • szymonka87 Re: Tania wysyłka paczek 30.04.16, 16:57
      Sprawdź ofertę firmy kurierskiej Riders. My z nimi współpracujemy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Są godni zaufania - paczki nie giną, docierają tam, gdzie powinny i wtedy, kiedy powinny. Do tego ceny mają naprawdę konkurencyjne. Polecam :)
      • Gość: księgowy Re: Tania wysyłka paczek IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.04.16, 23:14
        NIE POLECAM www.riders.com.pl , nie dość,że zatrudniają idiotów spamerów,to jeszcze ceny z dvpy wzięte.Może dlatego potrzebują spamerów.

50zł za paczkę do 30 kg,wysyłka standard??? Really??? nie znam chyba droższej firmy na rynku
    • dominos13 Re: Tania wysyłka paczek 09.05.16, 14:18
      Witam, z mojej strony mogę polecić serwis Globport.com (tutaj link globport.com/pl/ )
      Dobre ceny i kontakt z klientem, moi znajomi byli zadowoleni
    • martamarta90 Re: Tania wysyłka paczek 27.02.19, 10:17
      Jak małe paczki to tylko InPost, mają świetną cene na wysyłki — i to nie na umowie a przez pośrednika. Jakiś czas temu zadzwoniła do mnie miła pani z ofertą od zlapkuriera.pl/ Zalogowałam sie na ich stronie i ku mojemu zaskoczeniu wszystko działa sprawnie i szybko. Nawet załatwili mi numer do kuriera z mojego rejonu w ten sam dzień. Mogę polecić każdemu, kto ceni sobie czas i pieniądze.
    • qworum Re: Tania wysyłka paczek 28.02.19, 14:28
      Na kurierach zjadłem zeby więc mogę powiedzieć to i owo. Na pewno pierwsze co to dostać od nich ofertę na taką a taką ilość paczek na m-c i cenowo ile to wychodzi. Potem jeszcze wybrać najtańszą opcję. Co do jakości to też jest nieraz problem. Warto dobrze wszystko przeczytać w umowach. Na umowach są też inne ceny niz w detalu.
    • Gość: gls Re: Tania wysyłka paczek IP: *.unknown.vectranet.pl 29.03.19, 13:42
      nie wiem czy tanio ale na GLS się nigdy nie zawiodłem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka