kamcia_79 04.03.05, 18:25 No moze nie koniecznie darmowy, ale tani. Prosty w obsłudze, wazne zeby miał sensowny sposób prowadzenia magazynu i wszystkie podstawowe moduły. Znacie cos godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markiz30 Re: Darmowy program do prowadzenia firmy 23.03.05, 07:50 Hej! Spróbuj znależć na stronach rzeczpospolitej , program do prowadzenia księgowści - "mała księgowość", jest aktualizowany, stale ulepszany. Powinien wystarczyć, a działa super. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaextra Re: Darmowy program do prowadzenia firmy 23.03.05, 22:26 popieram rpogram rzeczpospolitej kosztuje tylko tyle co gazeta ja go używam od roku działa bardzo dobrze, szczerze mówiąc to nie ma nic lepszego za cene 2 zł Odpowiedz Link Zgłoś
gniemcewicz Re: Darmowy program do prowadzenia firmy 29.04.05, 16:48 www.lefthand.pl Windows, Linux... darmowy (musisz za każdym odpaleniem przegladnąć kilka reklam). Jest OK - używam go rok i jest naprawdę rozbudowany (i darmowy) :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_fi Re: Darmowy program do prowadzenia firmy 11.03.16, 12:26 Ja jestem zadowolony z programu SYSTIM.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fale loki koki Re: Darmowy program do prowadzenia firmy IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.16, 12:36 wypróbuj program Sprzedaż i Magazyn Pakietu Przedsiębiorcy : www.pakietprzedsiebiorcy.pl/sprzedaz-i-magazyn Prosty intuicyjny i niedrogi. Nauczysz się go szybko i łatwo opanujesz. W swojej ofercie posiadają również inne programy, zerknij może coś wybierzesz dla siebie : www.pakietprzedsiebiorcy.pl/oferta Odpowiedz Link Zgłoś
pasteras Re: Darmowy program do prowadzenia firmy 19.09.16, 16:20 Bardzo fajne i niedrogie rozwiązania oferuje chmiuro.pl/pl. Mają w ofercie system zarządzania klientami, kontaktami, dokumentami, i wszystko czego potrzebuje mała firma Odpowiedz Link Zgłoś
piotrtarczyk87 Re: Darmowy program do prowadzenia firmy 09.01.25, 13:34 U nas dobrze sprawdza się Mizzox - Cyfrowy asystent dla firm. Każdy ma inne oczekiwania, ale wersja darmowa jest zupełnie wystarczająca. Reszta pakietów to już tylko in plus. Warto wykorzystać okres darmowy, chętnie go rozszerzają jak się z nimi skontaktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tatiananastazja88 Re: Darmowy program do prowadzenia firmy 21.02.25, 13:15 Z tego co pamiętam to coś podobnego oferowało chyba wfirma, ale nie jestem pewna. Wiem, ze mieli mnóstwo różnych rozwiązań m.in z prowadzeniem magazynu właśnie. Poza tym te programy nie są jakoś za darmo. Może tylko z jakąś zniżką, albo przez 30 dni za free. Ja to póki co zastanawiam się nad wzięciem samochodu w leasing, nie wiem czy jest sens... albo wynająć samochód jak np. tutaj cfm.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
alex1290 Re: Darmowy program do prowadzenia firmy 14.05.25, 13:14 Jeśli jeszcze nie znalazłaś satysfakcjonującego rozwiązania, warto podpytać społeczność w aplikacji MYBZZ. Jest tam sporo przedsiębiorców i mentorów, którzy chętnie dzielą się swoim doświadczeniem i konkretnymi rekomendacjami. Czasem jedno pytanie trafione do właściwej osoby potrafi zaoszczędzić tygodnie testowania i szukania na własną rękę. Podeślę Ci link do ich strony mybzz.com/pl Odpowiedz Link Zgłoś