Gość: tv IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 17.04.06, 20:14 Drożeja papierosy, coraz więcej chetnych do kręcenia pap. z tytoniu. Czy ktoś może zna źródlo dostaw do sklepu niedrogich tytoni na kilogramy, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polandstore Re: tyton papierosowy IP: *.ghnet.pl 18.04.06, 00:42 Nie polecam kupować tytonu na kilogramy, zanim go wypalisz to wyschnie i będzie nie do spalenia. Poza tym nie kupuj trawy po 4,5-5 pln jak huzar bo też palisię jak siano a tytoń w wielkich kawałkach mielony. Ja polecam aromatyzowany red bul ( vanila (był po ok 8.60 oraz szczególnie casablanka aromatyzowana, która była w cenie 6.20 a od kilku dni jest już po 7.5PLN!!!!. Gilzy polecam juz zrobione mascota po ok 2.5 pln za 100 sztuk. maszynka ok 25 pln obojętnej marki. Mozna też kupić bibułki i robić kręty ale wole maszynke. pzdr ps. z jednej paczki tytoniu wychodzi ok 50 papierowsó (wszystko zależy jak mocno ubijasz tytoń), czas wykręcenia paczki (20 sztuk) to ok 4-6 papierosw na minutę -------------------------------------------------------------------------------- dobijają mnie takie pytania: mam milion nie mam pomysłu - widocznie nie zasłużyłeś na milion po babci; mam pomysł nie mam gotówki - jak nie wiesz gdzie szukać to napewno jej nie będziesz miał; Odpowiedz Link Zgłoś