jaceks2 04.01.03, 15:05 Poszukuję wspólnika do CV lub nawet do PE. Minimalny wkład 100.000 zł. aport lub gotówka. Dalsze informacje, po przedłożeniu swoich propozycji, na e-mail: jaceks2@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: wido Re: Poszukuję wspólnika. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 23:13 Co to jest CV i PE Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wido Re: Poszukuję wspólnika. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 23:16 jaceks2 napisał: > Poszukuję wspólnika do CV lub nawet do PE. > Minimalny wkład 100.000 zł. aport lub gotówka. > Dalsze informacje, po przedłożeniu swoich propozycji, > na e-mail: jaceks2@poczta.gazeta.pl Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciek Re: Poszukuję wspólnika. IP: *.client.attbi.com 08.01.03, 06:52 Ja tez nie wiem ale on chyba szuka jelenia Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks2 Re: Poszukuję wspólnika. 11.01.03, 00:52 Do czego Wam są potrzebne te informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martin Re: Poszukuję wspólnika. IP: 212.160.134.* 12.01.03, 16:30 jaceks2 napisał: > Do czego Wam są potrzebne te informacje? >do przedstawienia propozycji . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martin Re: Poszukuję wspólnika. IP: firewall:* / 192.168.10.* 18.01.03, 12:39 jaceks2 napisał: > Poszukuję wspólnika do CV lub nawet do PE. > Minimalny wkład 100.000 zł. aport lub gotówka. > Dalsze informacje, po przedłożeniu swoich propozycji, > na e-mail: jaceks2@poczta.gazeta.pl > >Na podany e-mail poczta jest odrzucana, sprawdź swoje konto . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciek Re: Poszukuję wspólnika. IP: *.client.attbi.com 18.01.03, 14:41 A nie mowilem ze to jakis swir? Tylko isc z takim w spolke, ktory nawet nie potrafi podac swojego e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks2 Re: Poszukuję wspólnika. 18.01.03, 14:50 Wspólnika do CAPITAL VENTURE lub PRIVATE EQUITY. Branża informatyczna, konkretne propozycje. E-mail: eprojekty@poczta.fm. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martin Re: Poszukuję wspólnika. IP: firewall:* / 192.168.10.* 18.01.03, 15:10 jaceks2 napisał: > Wspólnika do CAPITAL VENTURE lub PRIVATE EQUITY. > Branża informatyczna, konkretne propozycje. > E-mail: eprojekty@poczta.fm. >i już jestesmy oświeceni ,tylko jedna myśl -skoro branża informatyczna to jak ze zdolnościami informatycznymi- założona poczta na "gazecie' a posty wracały? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jaceks2 Re: Poszukuję wspólnika. IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 15:19 Moja poczta działa i odbiera prawidłowo. Nie mam żadnych innych zgłoszeń reklamacyjnych. Cały czas odbieram pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martin Re: Poszukuję wspólnika. IP: firewall:* / 192.168.10.* 18.01.03, 20:53 Gość portalu: Jaceks2 napisał(a): > Moja poczta działa i odbiera prawidłowo. > Nie mam żadnych innych zgłoszeń reklamacyjnych. > Cały czas odbieram pocztę. >ad vocem-kilkakrotnie probowałem i to w różnej porze wyslać maila na konto gazety i to bez efektu.Interesowała mnie inwestycja ale z żalem muszę przyznać że skróty były dla mnie bardzo mylące.Dobrze ,że wyjaśniłeś. pozdr. P.S. Spróbowałem enty raz przed chwila -dziala!!!!Może byly przeciążenia lub inne ludki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks2 Re: Poszukuję wspólnika. 18.01.03, 23:23 Przeszło napis: próba. Ja inwestuję w informację. Nie ma lepszej i przyszłościowo intratnej inwestycji. Rynek medialny zrobił się strasznie płytki, żyje tylko z sensacji. Ludzie przestali się tym interesować. Długo nie pociągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: knockout Re: Poszukuję wspólnika. IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 06:24 hmm w informacje? budujesz Reuters/Bloomberg?? pozdro i powodzenia, knockout Odpowiedz Link Zgłoś