Dodaj do ulubionych

Inwestowanie w internet ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:17

Witam,
Poniżej czytając wątek o pomyśle na zainwestowanie 30.000 PLN zacząłem się
zastanawiać czy nie zainwestować w coś wirtualnego ? Są różne portale, systemy
itd itd. Mam jakieś 1.200.000 PLN i w sumie mógłbym coś za to w internecie
zrobić. Nie znam się na internecie. Macie jakieś sugestie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: infomarket.pl Re: Inwestowanie w internet ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 08:29
      jesli nie znasz sie na internecie ( jak sam piszesz) to mysle ze to chyba
      jalbys wyrzucił pieniadz w błoto
      to tak obiektywnie
      chyba ze trafisz na kogos kto bedzie chciał twoja kase zainwestowac w swoja
      strone
      a to tak
      to ci powie ze to swietny interes

było i na tym forum paru pajaców ,którzy twierdzili ze maja stronę kończona w
      95 %
      a na dokończenie potrzeba 250 000zł
      to był dopiero interes
      • Gość: TomiLeeJones Re: Inwestowanie w internet ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:17

Nie znam się też na handlu i co z tego ?
        Chodzi mi oczywiście o inwestowanie. Nie muszę się znać na temacie w który
        inwestuję. Intuicja mi podpowiada i liczby z BP, żeby stwierdzić czy warto.
    • Gość: maxi Re: Inwestowanie w internet ? IP: *.is.net.pl 26.08.06, 20:39
      Ja mam pewien pomysl na cos wirtualnego, ale potrzebuje rocznie 1 mln zł.
      Szacuje, ze w drugim, trzecim roku osiagne BEP. Tak wiec musialbys miec ze trzy
      duze banki, ze by w razie czego nie splajtowac :)
      • Gość: TomiLeeJones Re: Inwestowanie w internet ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:18

No to się chyba nie dogadamy. :( 3 baniek na ten cel nie mam :)

Pozdrawiam
    • Gość: wojak Re: Inwestowanie w internet ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:02
      jak masz tyle kasy to daj sobie spokoj z tym forum. tu siedza same trole i
      pajace co innych nazywaja pajacami...nie opyla sie czasu tracic na to Gowno
      Warte forum. to sie podszyje ktos pod twoj nick to da ci "dobra rade"...poracha.
      sami idioci. w odpowiedni sposob z 1,2mln zl przezyjesz i bez internetu...ale
      najprawdopodobniej nie masz tej kasy jak 99% ludzi z tego forum :P
      • Gość: TomiLeeJones Re: Inwestowanie w internet ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:16

Według Ciebie to ktoś kto ma 1,2 mln nie używa internetu ?
        Może jeszcze telewizora, nie je i nie chodzi do ubikacji ?
        Nie pozjadałem wszystkich rozumów w związku z powyższym i każdy nowy pomysł czy
        ciekawy temat jest wart rozpatrzenia :)

Pozdrawiam
        • Gość: Gacek Re: Inwestowanie w internet ? IP: 213.155.191.* 04.09.06, 00:22
          Myślisz o inwestycji w budowanie szkieletu i zostać dostawcą, czy może w inwestycje wirtualną czyli strona i podobne usługi.
    • piss.doff Re: Inwestowanie w internet ? 04.09.06, 02:09
      proponuje leczenie u dobrego psychiatry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka