mariana6 30.03.07, 01:48 gdzie w Łodzi można wykonać depilację laserową laserem Light Sheer? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga3313 Re: Depilacja laserowa - ŁÓDŹ 30.03.07, 19:53 www.estetico.pl/kontakt.phpPozdrawiam Odpowiedz Link
ana9611 Re: Depilacja laserowa - ŁÓDŹ 16.04.07, 20:21 Można,oni od kogoś pożyczali light sheer i były straszne kolejki(nie wszyscy się łapali).Trzeba było się zapisywać kilka miesięcy wcześniej.Termin był sztywny i raz zdarzyło, że jak się spóżniłam, to potem musiałam czekać 3 tyg. Po pierwszym zabiegu nie było super efektu ale teraz po 3 zabiegach jest wystarczająco dobrze.Teraz mają light sheera na stałe i skończyły się długie twrminy oczekiwań.Ten light sheer ma zimną końcówkę,taką stopkę. Następny zabieg mam za 2 dni. Napiszę jak było. Odpowiedz Link
sisicat Re: Depilacja laserowa - ŁÓDŹ 16.04.07, 22:43 To w końcu jak to jest z tym laserem ? Jest czy go nie ma? Niby dlaczego Miroenka miałaby pisać, że wydała extra 100 złotychw Estetico, ażeby dowiedziec się, że to nie light Sheer?Może się tylko reklamują, że mają takie urządzenie, a w realu to stoi tam tylko jakiś IPL? Odpowiedz Link
ana9611 Re: Depilacja laserowa - ŁÓDŹ 19.04.07, 18:44 Nie wiem o co chodzi, ale napewno mają light sheera. Byłam dziś i sprawdziłam, napisane jest na nim Light Sheer ET Lumenis. No to co to jest? Ma zimną końcówkę.Ja za pierwszą wizytę też płaciłam 100 zł(jak byłam pierwszy raz).IPL też stoi w kącie.Kobiety tam jest Light Sheer na 100% Odpowiedz Link
angellarose1 Re: Depilacja laserowa - ŁÓDŹ 19.04.07, 20:49 Bylam dzisiaj na probie lasera w estetico i maja lightsheer na 100%, bo czekalam w kolejce miesiac!!!! wczesniej podobno pozyczali, a teraz juz jest na stale. jestem po probie i za pare dni depilacja....:) Odpowiedz Link
ignaa Re: Depilacja laserowa - ŁÓDŹ 24.04.07, 11:26 Sluchajcie. Wszystkiego mozna sie doiedziec w Estetico, wystarczy zapytac. Laser LightSheer wczesniej byl wypozyczany - wtedy faktycznie byly kolejki, a zabiegi wykonywane kilka dni w miesiacu, gdy laser przyjezdzal. Czasem zamiast LightSheer dowozono inny laser,generalnie bylo troche balagau, ale za to ceny niskie bardzo. Teraz laser jest NA STALE w gabinecie, i na pewno jest to LightSheer. Mialam robiony nim zabieg i jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim z milej obslugi, dobrych efektow, no i z tego, ze dzieki n o r m a l n y m cenom bede mogla sobie pozwolic na dokonczenie serii zabiegow na uda i bikini. W Aksamitnej Medycynie chcieli za uda 700, za bikini 400 i dodatkowo za wzgorek lonowy 300, lydKi 500... Ludzie kochani, to ja wole to zrobic w Estetico za dwa-trzy razy mniej! Odpowiedz Link
jagoda2006 Re: Depilacja laserowa - ŁÓDŹ 27.04.07, 01:51 Czy ktoś może mi napisać czemu w Estetico są konsultacje przed serią zabiegów za którę się płąci aż 100 zł? Ile może kosztować depilacja połowy ud?? A jeśli nikt nie depilował sobie akurat połowy to to całe ile mogą kosztować ok? Chciałabym się jak najszybciej zdecydować na gabinet i stąd moje pytanie, pozdrawiam Odpowiedz Link
jagoda2006 Re: Depilacja laserowa - ŁÓDŹ 12.05.07, 13:38 Czesc Ignaa,,chciałam się dowiedzieć ile płacisz za depilacje ud w Estetico i czy całe uda depilujesz , jaką część?? Pozdrówki Odpowiedz Link
doris19912007 Re: Depilacja laserowa - ŁÓDŹ 05.06.19, 10:42 Najlepszy jest VECTUS! Mogę polecić Salon Depilacji ,,Laserowej Zgoła Włoski’’ z Łodzi. Mam niski próg bólu, a tu beztresowo, miło i cenowo super. Mają fajne rabaty okolicznościowe. Ja skorzystałam ze zniżki na Dzień Kobiet. Dziękuję personelowi za super efekt i polecam wszystkim! Dziewczyny, tu macie link salonu: zgolawloski.pl I widzę, że mają promkę - minus 25% na pierwszy zabieg!;) UWAGA! Na hasło DR01 macie 10% rabatu! Odpowiedz Link