Dodaj do ulubionych

Dc rozpoczęta

19.06.13, 18:49
Witam, jestem trzeci dzien na dc scislej. Zamowila, same zupy. Jarzynowa, grzybowa, o smaku kurczaka. Pierwszy dzien mi smakowaly... A dzis zjadlam pol rano, pol po poludniu i mnie cofa....pije wode, kawe... Az mi niedobrze... Cy koktajle sa smaczne ?
Obserwuj wątek
    • dietacambridge2013 Re: Dc rozpoczęta 19.06.13, 19:53
      Hej :) fajnie , że jesteś:)

Ja bardzo lubie kartoniki czekoladowe ze słomką - są bardzo , bardzo dobre smakują jak mleczko kakaowe :)

Napoje w torebkach uwielbiam kakaowy i bananowy

Są też batony różne smaki , lubię wszystkie :)

Ni wytrzymałabym na zupach fee , cofa mnie mi tylko wchodzi grzybowa ale to zimą nie jak jest tak ciepło :)
      • eve.29 Re: Dc rozpoczęta 20.06.13, 07:47
        No właśnie..jeszcze ten upał i jeśc gorącą zupę to jakaś masakra... w zasadzie jem po pół porcji.. jak chce mi się jeść pije..
        Zamówiłam dziś jak poradziłaś czekoladowe kartoniki, koktajle kakaowe i bananowe i batony.. urozmaice tą dietę - bedzie zupa dziennie.
        Na razie jesr 3 kg do tyłu.
        Odchudzam się po ciąży z 72 kg do 55 kg - a kiedyś do mojej wagi sprzed 8 lat "50" - marzenie na 30 urodziny.
        Mam 3 uroczystości w lipcu i sierpniu i trzeba się ogarnąć i nie wyglądać jak shrek.

Jak wasze efekty???
        • dietacambridge2013 Re: Dc rozpoczęta 20.06.13, 07:58
          To trzymam mocno kciuki za Ciebie :)

Nie jest taka zła ta dieta ,kartoniki czekoladowe są super , napoje kakaowe i bananowe zresztą też , ja je rozrabiam z jogurtem naturalnym 0 % albo normalnym , daje do kubka cały jogurt wsypuje torebkę i mieszam - palce lizać na wodzie to ohydnę będzie wszystko :).

Efekty ? kiedyś na tej diecie schudłam 35 kg , ale przez własne zaniedbania teraz mam do zrzucenia około 20 kg jeszcze , moim zdaniem dieta dobra ale trzeba się bardzo po niej pilnować i zrobić dobre wychodzenie bo inaczej jojo , wiem co mówię bo byłam na niej może z 50 razy hehe :) nie no z 50 przesadziłam ale z 30 to na bank :)

Teraz już zgubiłam 14 kg , waga leci raz dwa chociaż widzisz ja robię od niej odstępstwa , od tej kuracji pozwalam sobie na 1 serek danio dziennie i nie widzę wcale żebym gorzej chudła niż na samych produktach diety dzisiaj 10 dzień - 5,kg poszło pa , pa :)

Jesteś na niej 1 raz ? oj pamiętam te czasy schudniesz raz , dwa zobaczysz :) ja za 1 razem jak na niej byłam to poszło 11 kg w 3 tyg ścisłej , wiadomo póżniej organizm się przyzwyczaja i wolniej chudłam .

Jedyną zmorą tej diety jak dla mnie są rozstępy na rekach i na brzuchu... ale wolę mieć rozstępy niż wyglądać jak słonica :) :) :)
    • kuleczka121 Re: Dc rozpoczęta 25.06.13, 13:32
      sratytaty gacie w kwiaty że tak powiem. Oczywiście że jest na diecie, a do tego ćwiczyć to ja mogę 4 godziny na tydzień, a ona pewnie więcej jednego dnia zasuwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka