Dodaj do ulubionych

jędrność ciała przy odchudzaniu

10.09.05, 13:31
dziewczyny jak to u was jest z jędrnością skóry i ciała??bo ja po tym
odchudzaniu to mam flaki a nie miesnie......poza tym spory
cellulit....wklepuję tony kremów i balsamów ale to nic nie dziala.....czekam
na koniec diety zeby zaczac chodzic na stepperze
Obserwuj wątek
    • misia_2000 Re: jędrność ciała przy odchudzaniu 10.09.05, 14:18
      niestety sela po tej diecie ma sie wiszace ciało:(trzeba zaczac to cwiczyc
      aerobik itd, nie wspominajac juz o rozstepach po szybkim chudnieciu:(.
    • tunia75 Re: jędrność ciała przy odchudzaniu 11.09.05, 13:18
      Ja od początku diety chodze na masaże limfatyczne( nogi mi puchną) i na kponiec
      wcierają mi krem na cellulit Clarinsa (dostałam na prezent). Nogi mam cudowne,
      jestem zachwycona!!! U mnie taki interes nie jest bardzo kosztowny- 10 zabiegów
      to kwota 100zł. Ostatnio mam stan euforyczny- cuszki już na mnie wiszą, nie mam
      cellulitu i spuchnietych kolan, tylko mam brzuch wiszący- pozostałość po drugiej
      ciąży!! ALe itak jestemPIĘKNA!!!!!! HHHHHHHAAAAAAAAAA!!!!
      • seala1 Re: jędrność ciała przy odchudzaniu 11.09.05, 13:57
        Tuniu, a na czym te masaże limfatyczne polegaja?
        • tunia75 Re: jędrność ciała przy odchudzaniu 11.09.05, 15:35
          Pani masuje mi kończyny dolne od dołu w górę, wypycha przy tym nadmiar
          limfy=chłonki, który to ja potem po prostu wydalam. Dzieki temu między mięsniami
          nie ma nadmiaru wody, a więc i opuchlizny. Poza tym uda się zrobiły gładkie, bo
          uścikiem porozgniatała mi też kuleczki cellulitu i usunęła limfę spomiędzy nich,
          dzięki temu mam nogi napawdę w rewelacyjnym stanie. Chodze też co pół roku na 20
          zabiegów vacu well- to bieżnia w kapsule, gdzie biega się pod ciśnieniem, co też
          minimalizuje celluelit. Cellulit to nieststy mnie atakuje niezmordowanie i musze
          z nim walczyć!!!
          • panterka-23 Re: Tunia 12.10.05, 12:28
            czy chudniesz po wacu well?
            • tunia75 Re: Tunia 13.10.05, 11:43
              Po 22 zabiegach przez pól godziny na vacu wellu nie schudłam wiele, ok 2 kg, ale
              uda i pupa ujędrniły się, po za tym czułam swietnie!! Cellulit sie zmniejszył na
              pewno, teraz po diecie jak schudłam 7 kg i pochodziłam na masaże limfatyczne, wg
              mnie nogi mam sliczne. To znaczy w porównaniu z tym co było. miałam kuleczki
              cellilitu juz nawet nad kloanami jak scisnęłam, teraz to nawet na udach prawie
              go nie ma. Tylko pupa jeszcze nie taka jak bym chciała. Używłam cudów w kremach
              z Clarninsem włącznie- dostałam w prezencie sama bym nie kupiła na pewno!!!
              Teraz mam Erisa TRIceellux czy coś tam, tez drogi, bo 80 zł ale nie wymaga
              masażu. I wg mnie jets OK. Piersi tez mam jak u Murzynki szamanki z wioski na
              równiku, wisza aż do pasa. Używam ujedrniacza ERis ztej samej serri C+ bo mam a
              raczej miałam dośc duży biust. Teraz schudł i opadł..... Na szczęście rozstępów
              nie mam (troche po ciążach) i celluliut znika, czuję się świetnie. Wg mojej
              opinii najlepiej działa dieta i masaże jednoczesnie. POLECAM
    • jestek Re: jędrność ciała przy odchudzaniu 11.09.05, 14:32
      Ja jestem od kilku lat zapaloną aerobikowiczką :-) Na czas ścisłej przerwałam
      ćwiczenia, wróciłam do nich 3 dni przed zakończeniem ścisłej i całą mieszaną
      już ćwiczyłam 2 razy w tygodniu przez 45 minut. W okolicach maja wyrobiłam
      sobie nawyk wchodzenia na rowerek stacjonarny i od tego czasu przynajmniej 2
      razy w tygodniu, a częściej 3 razy robię sobie półgodzinne sesje, co trzymało
      mnie zwłaszcza w wakacje, kiedy nie mam aerobiku. Teraz wracam na te zajęcia,
      ale niestety tylko raz w tygodniu. Poza tam kupiłam sobie skakankę i staram się
      co 2 dni poskakać troszeńkę. Tyle jeśli chodzi o atak fizyczny na mięśnie :-)
      POza tym tuż po ścisłej kupiłam sobie serum firmy yves-rocher: Spa Energie
      Vegetable i to mi ładnie ujędrniało od zewnątrz i zmniejszyło cellulit:-) Teraz
      też sobie kupiłam, chciałabym się móc tak potraktować co parę miesięcy :-)Jest
      drogi, ale na mnie ładnie działa :-)
      • maat7 Re: jędrność ciała przy odchudzaniu 13.10.05, 08:46
        A ja polecam naszą Ziaję - Cellu-Blok lub jakoś tak - pomarańczowe opakowanie,
        kosztuje mniej niż 10 zł, a sprawdziło się u mnie wyśmienicie szczególnie na
        udach (są teraz gładkie i szczupłe !!!!!!). Trochę gorzej z brzuchem - tutaj
        obawiam się, że jedynie wyćwiczenie obumarłych mięśni coś pomoże.
        Natomiast katastrofa to mój biust, który schudł razem ze mną, ale i obwisł był
        z lekka. Czy możecie dziewczyny polecić akurat na ten problem dobre kremy,
        które Wam pomogły???????
        • seala1 Re: jędrność ciała przy odchudzaniu 13.10.05, 19:43
          na biust nie pomoze kompletnie nic.....niestety.bolesna ale szczera
          prawda.jedyne co daje efekty to plastyka chirurgiczna......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka