Dodaj do ulubionych

ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!!!

03.02.06, 20:05
Witajcie wszystkie dietowiczki, czekam na więcej nowych postów i nic. A ja
chciałam się podzielić z wami moim szczęściem:otoż 10-ty dzień DCi równiutkie
5kg mniej. Ciesze sie bardzo i uwazam to za sukces, DZisiaj już nie
miałamzłego dnia,a to za sprawa odwiedzin w WC-------co za ulga. Być może
stad , a raczej stamtąd moja wczorajsza zła passa. Tak czy siak dzisiaj na to
konto robię sobie pilling kawowy---kawusia już zaparzona, cynamon dodany i
olejek też---CO ZA AROMAT! NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ-jutro napiszę jak było!!
Poza tym ruch na świeżym powietrzu robi swoje,a radośc z nauki na nartach[1-
sze kroki] powoduje,że zycie nabiera barw!Pozdrawiam optymistycznie dzis
nastawiona Ania.Piszcie bo cos ostatnio marniutko..........
Obserwuj wątek
    • voluptas Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!!! 04.02.06, 00:05
      No i fajnie, oby tak dalej. Niestety dalej nie jest już tak różowo, bo to w
      pierwszym tygodniu "schodzi" z Ciebie woda, a potem sadełko. Dziś byłam u mojej
      dealerki - jeżdżę do niej co tydzień, bo tak mi najwygodniej - zważyłam się u
      niej na elektronicznej wadze - w tydzień zeszło mi 2,2 kg, co może rewelacyjnym
      osiągiem nie jest, ale mieści się w normie. Zresztą - każdy kilogram w dół mnie
      cieszy. Tak jak cieszy mnie to, że już w poniedziałek zjem NORMALNY OBIADEK :D
      Wczoraj wywlekłam stare zdjęcia, żeby się trochę zmotywować, świetnie działa.
      Teoretycznie też powinnam zrobić peeling kawowy, ale nie mam na to siły. Chyba
      sobie jutro zrobię dzień SPA z peelingiem, olejkowaniem, foliowaniem,
      maseczkowaniem, etc. :)
      • a2662 Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!!! 04.02.06, 15:18
        To znowu ja , dzięki za post,fajnie ,że ktoś mnie czyta. Masz rację,że póżniej
        już nie idzie tak szybko,ale jak sama wspaniale mówisz każdy kg.mniej ,to już
        sukces.!!!!!!!!!Ważne, że nie w górę,a w dół. I tak trzymajmy dałej,ważne , aby
        się nie zniechęcić.Droga voluptas pilling był rewelacyjny,ten zapach utrudniał
        mi zaśnięcie -rozlegał sie po całej sypialni [ łazienkę mam przy niej] ,więc
        oprócz delikatnego mrowienia czułam ten aromat.Gładkość też była szokująca,ale
        niestety sama musiałam ją oceniać ha,ha ha !,no cóz wcale nie rozpaczam,tylko
        co dzień jest lepiej,czuje się lżej i widzę to po rzeczach ,i tak jak ty
        przeglądam stare "grubiutkie" zdjęcia i to mnie motywuje bardzo. Myślę wtedy
        jak fajnie będzie mieć pare kilo mniej,a ile , to już zależy od nas
        samych.Trzymajcie się wesolutko i co tam jedzenie, niech ono nami nie
        żądzi ,tylko my nim i nami samymi!!!!!!!!ANIA, PROSZĘ PISZCIE!
        • voluptas Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!!! 04.02.06, 17:27
          Eeee tam, jakie "grube" zdjęcia? :> Wywlekłam te chude, kiedy spodnie rozkosznie
          wisiały mi na tyłku i wyglądałam ślicznie po prostu - wiem, do czego dążę :D
          Cieszę się, że peeling z kawki Ci się spodobał. Ja poszłam teraz jeszcze o krok
          dalej i zrobiłam sobie wczoraj poza peelingiem zabieg z olejkami - efekt
          przerósł moje najśmiejsze oczekiwania :D
          Natomias dziś spaliłam jakąś olbrzymią liczbę kalorii, bo cały dzień gdzieś tak
          biegałam, coś załatwiałam, więc dopiero teraz mam chwilę spokoju. Jutro ostatni
          dzień DC i cotygodniowe ważenie - ciekawe, ile tym razem waga pokaże :)
          pozdrawiam!
          • a2662 Re: ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!!! 05.02.06, 18:01
            Witaj ,masz rację,te" chude " motywują bardziej,więc ja też mam takie na
            lodówcei zerkam na nie coraz. Dzisiaj, a raczej wczoraj upiekłam rodzince
            pyszny placek[domagali się ], i wyobraz sobie,ze liznęłam skraweczek,a potem
            popukałam sie w głowę i zapytałam samej siebie,czy ja wiem czego chce? Od razu
            mi się odechciało i tak trzymam dalej. Ostatnio nawet nie jest tak trudno
            wytrzymac bo ja wolę zupki- jakoś tak więcej mi sie wydaje tego jedzonka w
            zupie.NAPISZ KONIECZNIE ILE KG.MNIEJ I ŻYCZE CI POWODZENIA W DALSZEJ DIETCE I
            SOBIE TEŻ,ANIA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka