Dodaj do ulubionych

2 dzień DC

27.01.07, 09:44
Dzień dobry, koleżanki!
Ja już czuję się dzisiaj znacznie lepiej, bóle brzucha odpuściły. Właśnie
wszamałam pół napoju kakaowego, popiłam dużą szklanką wody, i właśnie popijam
kawusię (dolałam sobie 2 łyżki mleka 2%, ale nie miałam innego, wybieram się
na zakupy to może kupię 0%).Rano na wadze było niecałe 94,5-95kg, bo sporo
wczoraj wysiusiałam. Mam zwykłą wagę więc trudno o lepszą dokładność.
A co u Ciebie , Akolitko?
A co u Ciebie , Justo?
Cieszę , ze dołączyłyście do mnie. Będę miała obok siebie silną grupę pod
wezwaniem....Odzywajcie się , czekam na wiadomości od WAS!!!:):)Iwona-IWKAGA
Obserwuj wątek
    • karola971 Re: 2 dzień DC 27.01.07, 13:31
      Bravo że zaczęłaś!!:) JA dzisiaj 5 dzien na mieszanej :) Wczoraj tylko zjadłam
      na snaidanie torebke i obiad i potem juz nic bo byłam poza domem na wyjeżdzie i
      nie miałam mozliwosci niczego do zjedzenia:/ Wiem ze nie powinnam tak robic ale
      batoników tez juz zadnych nie miałam. MAm nadzieje ze ten 1 dzien takich 2
      posiłków niczego nie zepsuje:/ Pozdrawiam i 3mam kciuki!
      • iwkaga Re: 2 dzień DC 27.01.07, 16:21
        Chyba nie zepsujesz niczego, Karolciu.Ja wczoraj tak źle się czułam , że też
        zjadłam tylko dwie torebki, na kolację nie byłam w stanie wmusić
        trzeciej...(jaka oszczędność, co?! he he he)napiłam się herbatki i poszłam
        lu-lu.Ważne , że nie pozwoliłaś sobie na coś zabronionego... Ale przestrzegaj
        zasad mieszanej , bo to podobno warunek sukcesu, takie stopniowe wycofywanie się
        z DC, warunek , żeby te kilogramy nie wróciły... A jak z wagą? Ile już
        zleciałaś? Pochwal się i mnie zmotywuj...Pozdrowionka!Iwona-IWKAGA
        • karola971 Re: 2 dzień DC 27.01.07, 18:10
          Po ścisłej wazyłam sie ostatni raz , a teraz dopiero zamierzam za 2 dni hehe
          czyli po tygodniu mieszanej..zobaczymy, moze byc tak ze nic nie schudłam na
          mieszanej no ale mam nadzieje ze kg to chociaz bedzie do tyłu. Buziaki!!!
          • iwkaga Re: 2 dzień DC 27.01.07, 21:45
            A ja znowu umieram.... Tak mnie boli żołądek i cały brzuch , czułam się tak
            podle , że nawet położyłam się po południu, co rzadko mi się zdarza, może ja
            jestem zajechana po tych antybiotykach i za wcześnie zaczęłam. Znowu dzisiaj nie
            zjem trzeciej torebki , bo nie dam rady.Piję tylko litry gorącej herbaty, i
            latam od wc.
            Karolciu! Na pewno coś tam schudłaś , nie wierzę ... A może zrób sobie to
            święto, o którym pisałam do Ciebie w innym, twoim wątku ,jak skończysz ten
            tydzień mieszanej, co?! I wtedy pociągniesz jeszcze tydzień?!
            Szkoda to wszystko tak puścić w kanał.....Strasznie mocno trzymam za Ciebie
            kciuki!!!Buźka!Iwona-IWKAGA
    • jezykkic Re: 2 dzień DC 28.01.07, 15:17
      Cześć dziewczyny!
      Właśnie jestem w drugim dniu Dc, mam nadzieję, że będziemy się wspierać, bo coś
      widze, że będzie mi ciężko. Ale chyba tylko na początku, prawda??
      Ppzdrawiam i życzę nam wytrwałości.
      A jak ze sportem, ja jestem przyzwyczajona do bycia w ruchu?? Można czy lepiej
      odpuścić??
      • iwkaga Re: 2 dzień DC 28.01.07, 15:49
        Witam Cię!
        Podobno na DC ćwiczyć nie wolno, trzeba sobie odpuścić, to jest tak nisko
        energetyczna dieta , że trzeba chyba oszczędzać siły, a nie czujesz się trochę
        osłabiona? U mnie dziś trzeci dzień, ale doświadczenia dwóch poprzednich nie
        nastrajają mnie optymistycznie jeżeli chodzi o zupki, bo napoje jakoś mi
        wchodzą... a jak u ciebie ze smakami?Pozdrawiam!Iwona-IWKAGA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka