Dodaj do ulubionych

II dzien,koszmar nie wytrzymam!

13.04.07, 10:00
Heh dzis dopiero 2 dzien a ja mam juz dosc.W nocy nie moglam spac(bylam taka
glodna),nie mialam sily wstac z lozka ,a jak juz wstalam to glowa mnie tak
bolala ze myslalam ze zwariuje.Jak sobie pomysle ze jeszcze 12 dni przede mna
to mi sie plakac chce;(Niewiem czy dam rade,coraz bardziej w to watpie.Jak w
drugim dniu juz mi tak ciezko to co bedzie dalej...Czy podczas tej diety
niemozna absolutnie nic podjesc?nawet rzodkiewki czy kawalka zielonego ogorka?
Obserwuj wątek
    • weekenda Re: II dzien,koszmar nie wytrzymam! 13.04.07, 14:02
      Ta dieta jest radykalna. Zasady są jasne: torebki i nic poza tym. Ma to jakiś
      swój cel. M.in. obkurczenie żołądka. Skoro podjęłas decyzję to spróbuj w tym
      wytrwać.

Poza tym zawsze można zrezygnować. Jak ze wszystkiego zresztą. Jeśli tu nie
      możesz to może przestaw się na warzywa własnie. Jedz do woli ogórki, marchewki,
      gotowany bób itp. pij dużo wody. Też schudniesz. Ale żołądka nie skurczysz.

Pij bardzo dużo wody. Zimnej, ciepłej, gorącej. Ile się da. Ja tak
      przetrzymałam pierwsze 3 dni. Mnie już w zasadzie 3 dnia uczucie głodu minęło.
      Potem te trzy dni złego samopoczucia i dalej już luzik. Schudłam 7,2kg. Ty też
      dasz radę! Jeśli tylko chcesz to wytrzymasz :)
      • dorotka_bog Re: II dzien,koszmar nie wytrzymam! 13.04.07, 14:46
        Dzieki za wsparcie.Mam nadzieje ze jakos dam rade.Pocieszam sie tym ze nie ja
        pierwsza i , ze tyle z Was juz wytrwalo.Wlasnie jestem po konsumpcji
        zurku...Smakowal "prawie" jak zurek i teraz wiem ze "prawie" robi roznice...;)
        • apacino IV dzień okropny 13.04.07, 14:58
          Może to dlatego, że dzisiaj jest 13 piątek, ale dla mnie IV dzień jest najgorszy
          jak dotąd. Tak fatalnie się nie czułam od początku diety i nie chodzi nawet o
          głód, bo mam takiego doła, że nie chce mi się jeść, ale o samopoczucie
          psychiczne i fizyczne. Dosłownie jak na kacu ból i zawroty głowy, a do tego na
          nic nie ma siły :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka