karina75 09.05.07, 12:09 Zobaczymy na jak długo:) jutro kurier dowiezie mi moja dietke i.....zaczynam z wagą 70 kg i 165 wzrostu chciałabym schudnąc jakies 7-10, wiec trzymam kciuki i za siebie i za wszystkich cierpiących:) Buziale Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysunia32 Re: Od jutra start:))) 09.05.07, 14:29 Życzę powodzenia i wytrwałości :-) Mamy podobny wzrost tylko ja ważę niestety dużo więcej :-( Moim marzeniem jest właśnie waga 70 kg :-)W tempie w jakim teraz chudnę może w przyszłym tygodniu zobaczę upragnioną 7 :-) Jest ciężko ale spadek wagi w moim przypadku 0,5 kg dziennie dodatkowo mnie motywuje.Pozdrawiam i jeszcze raz życzę powodzenia. Odpowiedz Link
karina75 Re: Od jutra start:))) 10.05.07, 12:10 mysunia32 doskonale cie rozumiem, teraz waże 70 bo jestem po ciąży ale nie zawsze byłam szczuplutka kobietka w wieku lat 20 ważyłam 85kg!!!! nie do wiary, całe zycie sie odchudzałam z miernymi rezultatami i nagle z nienacka spadłam do 60, nie na diecie cambridge- po prostu na MŻ!! wiec goraco cie wspieram Dzis na sniadanie zjadłam batonika, był cudowny w smaku (tak dawno nie jadłam nic słodkiego:)))) hahaha Odpowiedz Link
lilla25 Re: Od jutra start:))) 09.05.07, 20:24 witam dziewczyny,od jutra zaczynam z Wami,moja waga to 72kg\165,pozdrawiam i do jutra Odpowiedz Link
karina75 Re: Od jutra start:))) 18.05.07, 08:43 Dziś już trzeci dzień:))) jestem Wielka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spadło mi coś ponad kilo wiem ze to w dużej mierze zbędna woda ale i tak fajnie wskoczyć na wage żeby to zobaczyc Odpowiedz Link