sirene74 18.09.07, 20:10 Poradźcie, co robić z obrzękami, może ograniczyć płyny? Herbata z pokrzywy to za mało..Miałyście takie problemy? Nic na forum nie znalazłam, a może przejdzie po paru dniach, dopiero zaczynam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weekenda Re: obrzęki 19.09.07, 12:04 odstaw dietę i idź do lekarza. Obrzeki to zły sygnał. Znaczy, ze coś z nerkami złego się dzieje. Ta dieta jest radykalna. I bardzo szybko "pokazuje" co popsutego lub psującego się jest w organizmie. Zostaw te proszki i wal do wracza. Odpowiedz Link
sirene74 Re: obrzęki 19.09.07, 12:44 Byłam, byłam...I podobno zupełnie normalna i zdrowa jestem...i reguły zdrowych ludzi mnie dotyczą, tzn jak słabe serce i trochę kilogramów za dużo to wszystko siada, nerki pierwsze.. Ale zgodnie z aczelna dyrektywą;) powiedziałam NIE wszelkim proszkom na czas diety, mam nadzieję się przy okazji porządnie odtruć...no i dalej tą pokrzywówkę popijam jak tak:) Odpowiedz Link
weekenda Re: obrzęki 19.09.07, 12:56 pisząc "proszki" miałam na myśli ten proszek w torebkach... No nie wiem. Przeszłam dietę, schudłam pięknie i mnie żadne kłopoty zdrowotne nie dotknęły. Także nie wiem. Jesli lekarz dał Ci zielone światło to dał. Zakładam, że wiedział co robi. Może to z powodu ciśnienia, które być może Ci się zmieniło? Ja mogę tylko gdybać. Obrzęki to niedobra sprawa. To pierwszy objaw kłopotów z krążeniem, ciśnieniem czy chorobą nerek. Nerki są wredne. Bardzo długo nie dają nic po sobie poznać. Jesli poza tym nic się nie dzieje to może zaraz przejdzie? Obserwuj siebie. Uważnie. A próbowałaś tabletek z pietruszki? nie dość, że zabijają brzydki zapach z ust to jeszcze działaja moczopędnie. Spróbuj. Powinny być w każdej aptece, pudełeczko kosztuje około 2,50zł a pożytku sporo :) "wyciąg z pietruszki" się nazywają. Powodzenia! Odpowiedz Link
sirene74 Re: obrzęki 19.09.07, 17:54 a dzięki.:)..bo ile bym teraz zębów nie myła, to jakoś nie tak zupełnie.Poszukam. Miło, że ktoś tu zagląda:) Odpowiedz Link
weekenda Re: obrzęki 19.09.07, 20:27 Okropny zapach z ust (i nie tylko) w czasie ścisłej to normalka :) Za jakiś czas przejdzie. To efekt oczyszczania kochanego ciałka. Mało kto tu zagląda bo może już wszystkie pochudły? ;D Odpowiedz Link
sirene74 Re: obrzęki 20.09.07, 08:03 ano okropny..jak sama to czuję, to jest już źle.Maszeruję po ta pietruszkę, jutro mam dentystę i już mi go żal..;) Pamiętasz, jak dużo pietruszkowych tabletek dziennie brać można? Odpowiedz Link
weekenda Re: obrzęki 20.09.07, 11:22 Nie napisali żadnych ograniczeń. Piszą o dwóch bezpośrednio po posiłku. Ale jak to z każdą kapsułką - trzeba z głową. Zobaczysz. Zjesz tabletki i po max 10 min smród znika. Przed stomatologiem możesz częściej. Popij dużą ilością wody i już. Odpowiedz Link
sirene74 Re: obrzęki 20.09.07, 18:23 zdobyłam:, ładniutkie) I wcinam. I czekam, az przestanę...wydzielać opary;) Odpowiedz Link