magd-a134 01.05.08, 18:03 Bardzo sie ciesze,ze odkrylam ta strone, w sobote koncze 5 tydz na scislej. Schudlam 15 kg i czuje sie super. pozdrawiam i zycze wytrwalosci! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia_2000 Re: Witam 02.05.08, 15:18 ktory tydzien konczysz???no chyba zartujesz? ze 5 ty? mozna brac 3 tyg scislej i potem mieszana kolezanko! - nie doczytalas albo fatalna mialas konsultantke. Odpowiedz Link
magd-a134 Re: Witam 02.05.08, 17:47 Ja obecnie mieszkam w Anglii i musze Ci powiedziec, ze tutaj jest troche inaczej z ta dieta. Diete scisla mozna stosowac do 12 tyg, jesli sie ma duza nadwage. u mnie bylo 80 kg, 166 cm.Teraz koncze juz scisla, robie sobie 2 tyg przerwe(jade do Polski) i zamierzam znow wrocic na dietke po powrocie. Zostalo jeszcze 5 kg. Odpowiedz Link
trisa Re: Witam 02.05.08, 22:56 Do 12 tygodni??? To na pewno jest taka sama dieta jak u nas w Polsce? Jeżeli tak to powiedz, jak wytrwałaś 5 tygodni na ścisłej? naprawdę nic nie podjadałaś? Dla mnie to niemożliwe do wykonania.... Jadłaś 3 saszetki dziennie czy coś jeszcze? Odpowiedz Link
magd-a134 Re: Witam 02.05.08, 23:23 Dieta jest identyczna, tylko smaki zup sa inne, nie ma niestety zurku! Jem 3 saszetki dziennie rano koktajl na dwa razy dziele i 2 zupki. Odchudzam sie razem z mezem, on dolaczyl do mnie tydz pozniej, wiec pozbylismy sie jedzenia z domu, mamy pusta wylaczona lodowke, takze nie podjadalismy. Przyznam, ze bylo kilka ciezkich dni do 3 tyg, a pozniej jak po masle!Naprawde nie czuje glodu, moze troche tesknie za jedzonkiem, ale efekty widac tak szybko, ze to bardzo mobilizuje. Odpowiedz Link
misia_2000 Re: Witam 03.05.08, 12:24 To jest nie mozliwe! gadalam teraz z kolezanka z Angli i mozna byc tak jak u nas 3 tyg na diej diecie scislej , masakrycznie wyn iszczysz sobie zoładek.Dieta jest taka sama jak u nas , po konsultacji z lekarzem mozna przedluzyc scisłą!!! ale wiesz co to znaczy duza nadwaga to otyłosc a gdzie ty masz otyłosc przy 166 - 80 kg? bez przesady. Kazdy robi według swojego uznania ale naprawde szkoda tego twojego organizmu, jest wycienczony tak ,że masakra:* , pozdrawiam. Odpowiedz Link
magd-a134 Re: Witam 03.05.08, 20:26 A ja jednak bede sie upierac, ze mozna. Proponuje poczytac na angielskiej stronie. A co do mojego samopoczucia to mam sie swietnie!-1kg,zostalo tylko4.pozdrawiam Odpowiedz Link
misia_2000 Re: Witam 04.05.08, 09:44 Hm wiesz co w sumie organzim czlowieka z polski a organizm czlowieka z Angli niczym sie nie rózni;) ciekawa jestem wiec dlaczego tam mozna 5 tyg a tu tylko 3;)W sumie nie wiem . może tez zrobie sobie 4 tyg scislej i potem 2 mieszanej?.Ja jestem dzis 5 dzien na diecie - 3 kg , ale jestem jescze przed miesiaczka wiec pewnie jestem jesczze ciezsza o te 1,5, kg.Ale czuje ze juz troszke mi zeszły płaszczk lużny;)A madzia powiedz mi ty w tym 4 tym tygodniu ile chudlas?. Teraz czuje sie nawet Ok nie chce mi sie już jeśc - może tylko troche za mało pije. Dzis rodzince kulam kluski i roladki heh dobrze ze mam katar;)Gratuluje Ci tak pięknego spadku masy ciała;) pewnie juz wszscy zauwazyli;)buzki. Odpowiedz Link
magd-a134 Re: Witam 04.05.08, 21:23 Czesc Misia mysle, ze mozesz sprobowac, jesli bedziesz czula sie dobrze, albo chociaz zapytaj konsultantki? ja osobiscie w 4 tyg czulam sie chyba najlepiej z calej tej diety i schudlam ok 3 kg. W 3 tyg mialam okres i waga troche stanela, ale pozniej sie poprawilo. Z tego co piszesz to idzie Ci naprade swietnie, wiec nie poddawaj sie!!! Sama jestem bardzo ciekawa dlaczego jest taka roznica w Polsce i w Anglii. Pytalam mojej konsultantki o to,powidziala mi ze wczesniej tu mozna bylo diete scisla stosowc bez przerwy przez 4 tyg, a teraz juz 12tyg. Moze w Polsce tez to zmienia,wkrotce? Ja dzis juz na mieszanej jestem 800 kalorii, ale tylko 4 dni bo jade do Polski i czuje, ze trudno mi bedzie sie tam odchudzac!Wrecz przeciwnie, pewnie przytyje troche i po powocie bede musiala odrabiac straty...trzymam kciuki, napewno Ci sie uda powodzenia!! Odpowiedz Link