bytom333 10.02.11, 08:55 W czasie kampanii wyborczej zapewniałeś mnie i innych, że potrzeba nam prezydenta szanującego ludzi. Przekonałeś mnie. Teraz pokaż mi, które działania personalne Pani Prezydent Dziedzic potwierdzają twoje słowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudzianin44 Do radnego,wiceprzewodniczącego Zbyszka i Dziedzic 10.02.11, 09:43 Może wkleimy tu zdjęcie pana Domżalskiego, jak podczas demonstracji pod Urzędem Miasta, kiedy to związkowcy przyszli do Stani (krótko przed wyborami), Zbyszek szedł przez miasto z wielkim czerwonym sercem na patyku, na którym grzmiało hasło "Pracowników należy szanować" i był jednym z krzyczących przeciwko Stani. Nie trzeba było długo czekać, żeby nowa władza zrobiła dokładnie to z czym tamci walczyli!!!!!!!!!!! Miesiąc od wygranych wyborów!!!! Wstydzilibyście się tej obłudy! Nie mówiąc już o ty, że pani Dziedzic każdą debatę czy występ w tv zaczynała od swego oświadczenia "dementuję plotki że będę zwalniała ludzi"! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_0 Re: Do radnego,wiceprzewodniczącego Zbyszka i Dzi 14.02.11, 08:28 a może Ty ?? zatrudnisz do siebie do domu jak Cię stać. Bo jako mieszkańca Cię nie stać na to, a zawdzięczasz to Menedżerowi AS-owi inwestycje w czasie kryzysu miały przynieść miód i mleko. Za króla As-a pij i popuszczaj pasa czy tak nie było Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Zbysiu Rowerek jest zapracowany 14.02.11, 10:21 Durnymi interpelacyjami. domzalski.ruda.pl/wnetrze/Interpelacjeod12.2006r.html Np. Gdzie jest kostka z placu defilad?Moze sie boi aby przypadkiem nie obrzucono nia jego czy tez jego geszeftu? Odpowiedz Link Zgłoś
anianbytom Re: Do radnego, wiceprzewodniczącego Zbyszka 10.02.11, 11:26 Może pan radny zdradzi tajemnicę ilu pracowników zwolniono?Ilu nowych pracowników przyjęto,w tym fachowców z MOPSu?Czy był przeprowadzony konkurs na stanowisko,które objęła synowa pani radnej Cecyli Gładysz?Ile zaoszczędziło miasto na zwolnieniu pana Błażycy 4 miesiące przed końcem kadencji?Dlaczego konkurs na Naczelnika Oświaty przygotowywany jest pod konkretną osobę panią N? Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu-fajny Re: Do radnego, wiceprzewodniczącego Zbyszka 10.02.11, 12:13 No tak, zastanawiałem się kiedy ta Pani wyskoczy. Czyż mogłaby zadowolić się samą przyjaźnią z prezydent? Swoją drogą ciekawe, że nie zażądała poprzedniego stołka? Czyżby uznała, że tam sobie nie radziła? A może pani prezydent tak uznała? Jeżeli jest inaczej to dlaczego nie chce wykorzystać tych rzekomych kompetencji...? Odpowiedz Link Zgłoś
janek23nadaje Re: Do radnego, wiceprzewodniczącego Zbyszka 10.02.11, 12:43 W końcu bardzo mocno sięangażowała w wybory . Halemba cała była oblepiona i obrzucona ulotkami. Ciekawe kto teraz będzie na topie? Wcześniej były pieski i świetlice przykościelne. Ale w końcu TKM. Odpowiedz Link Zgłoś
1sprawiedliwy1 Re: Do radnego, wiceprzewodniczącego Zbyszka 10.02.11, 14:39 janek23nadaje napisał: > W końcu bardzo mocno sięangażowała w wybory . Halemba cała była oblepiona i ob > rzucona ulotkami. Ciekawe kto teraz będzie na topie? Wcześniej były pieski i św > ietlice przykościelne. Ale w końcu TKM. Miły J23, akurat co do plakatów to się mylisz wiem na 100%, że był to facet kolega od Rowerka nawet coś było,że musiał się tłumaczyć na komisariacie, ale nie chciałem ich pytać, ale chodziło o wybory, więc plakaty i ulotki to nie pani N. Odpowiedz Link Zgłoś
anianbytom Re: Do radnego, wiceprzewodniczącego Zbyszka 10.02.11, 15:05 Pani N.była zaangażowana w organizację spotkań sztabu u siebie w domu.Co do plakatów to nie wiem,ale w Halembie mieszka rodzinka i trochę bardzo bliskich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Do radnego, wiceprzewodniczącego Zbyszka 10.02.11, 15:18 Ja zawsze mowie" Kandydaci na...../wpisac co nalezy/ przed wyborami smieja sie do wyborcow a po wyborach z wyborcow". Odpowiedz Link Zgłoś
gejsza10 Re: Do radnego, wiceprzewodniczącego Zbyszka 12.02.11, 21:49 Jakos p Domzalski teraz sie nie udziela na forum, czyzby zabraklo argumentow? Mysle, ze brak czasu , trzeba dalej kombinowac nad wywalaniem ludzi. W mysl zasady, ze pracownikow nalezy szanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_fryna Re: Do radnego, wiceprzewodniczącego Zbyszka 13.02.11, 08:47 Samochód sprzedany, teraz do rowerowego na godulę po służbowy rowerek. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychu-fajny Re: Do radnego, wiceprzewodniczącego Zbyszka 13.02.11, 10:13 spoko, spoko, Zbyszek uruchomi się gdzieś za 3 lata. No, chyba, ze zechce stratować w wyborach parlamentarnych. A co do samochodu - czy to znaczy, że już nie będzie happeningów na placu przed urzedem by tam były miejsca parkingowe? A może je zorganizował gdzie indziej? Chętnie bym się zapoznał z koncepcją lepszego zużytkowania placu. Odpowiedz Link Zgłoś
hynio59 Re: Do radnego, wiceprzewodniczącego Zbyszka 13.02.11, 10:37 Ale z ciebie oszołom Stani! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_and_ugly "Biała flaga" - czyli "...gdzie oni są?!" 13.02.11, 14:16 Gdzie oni są (te nicki znaczy się): mish77, zbigniewdomzalski, grazynadziedzic.pl, norbert.rozga? Jedyny jozefosmenda, być może po przeczytaniu tego wątku, założy nowy z gatunku "wiem ale nie powiem". mish77 - tak pięknie na forum udzielał darmowych porad prawnych - sypał tymi paragrafami na lewo i prawo. A teraz co? Zostawili nas samych. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: A jeszcze cosik: 14.02.11, 10:29 www.facebook.com/photo.php?fbid=148556328526165&set=a.127054240676374.11447.126812394033892 Odpowiedz Link Zgłoś