08.03.11, 20:45

Może by tak pouczyć niektórych nawiedzonych. Jakiś małolat bawiący się klawiaturą zakłada drugi raz wątek o tym samym tytule, nie mówiąc o tym, ze ten sam temat leci na trzecim wątku.
Może małolat nie wie, że może być na wątku więcej postów niż 44.
Szczególnie jak dotyczy to mało ważnego stanowiska w Rudzie Śląskiej. W jakikolwiek rankingu najważniejszych stołków w samorządzie, dyrektor ZAZ nie znajdzie się w pierwszej 20. Znając niektóre osoby, które piszą, to nie mają na względzie ani dobra spółki, ani miasta a już powoływan9ie się na niepełnosprawnych jest obrzydliwe. Większość osób niepełnosprawnych mieszkających w Rudzie nawet nie wie, że taki ZAZ istnieje.
Połaczyć im te wątki i spoko.
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Hepik 09.03.11, 19:30
      Nie mam takich technicznych możliwości.
      Ja tu tylko sprzątam ;)
      • g-48 Re: Hepik 09.03.11, 23:17
        Ja tu tylko sprzątam ;)

To widac po poziomie.
    • skalar2011 Re: Hepik 09.03.11, 23:27
      zoro333 napisał:

>
      > Może by tak pouczyć niektórych nawiedzonych. Jakiś małolat bawiący się klawiatu
      > rą zakłada drugi raz wątek o tym samym tytule, nie mówiąc o tym, ze ten sam tem
      > at leci na trzecim wątku.
      > Może małolat nie wie, że może być na wątku więcej postów niż 44.
      > Szczególnie jak dotyczy to mało ważnego stanowiska w Rudzie Śląskiej. W jakikol
      > wiek rankingu najważniejszych stołków w samorządzie, dyrektor ZAZ nie znajdzie
      > się w pierwszej 20. Znając niektóre osoby, które piszą, to nie mają na względzi
      > e ani dobra spółki, ani miasta a już powoływan9ie się na niepełnosprawnych jes
      > t obrzydliwe. Większość osób niepełnosprawnych mieszkających w Rudzie nawet nie
      > wie, że taki ZAZ istnieje.
      > Połaczyć im te wątki i spoko.
      Zoro czemu cie tak ten tekst męczy czy dlatego ze zawiera prawdę o poczynaniach nowej wladzy, przed wyborami sam zachwalaleś jak to będzie dobrze,będą rzadzić fachowcy i co ?emerytka bez zadnego doświadczenia w danej dziedzinie trafia na dyrektorski stołek,bo sie ,,zasłużyła,, i kasa leci ,wiesz to żenujące ale taki wybór dyrektora w tym ustawionym konkursie dowodzi że lekceważy się niepełnosprawnych pracownikow ZAZ dla których ta praca jest wszystkim.
      • jankolodziej Re: Hepik 10.03.11, 10:23
        Teksty nie męczą raczej nikogo. Męczy ludzka głupota.
        Po co taki sam wątek leci dwa razy ???
        --
        www.jankolodziej.neostrada.pl
      • zoro333 skalar 14.03.11, 13:43

Jak się pojawiają 3 watki o takim samym tytule to jest to traktowanie forum jako swoistej broni przeciwko konkretnej osobie. Nie mówię tu już o muleniu forum.
        Tekst mnie nie męczy, ale sposób opluwania – TAK. Jak ktoś pisze o ustawionym konkursie to pokaż gdzie został ustawiony. Pokaż, że byli lepsi kandydaci. Napisz coś o doświadczeniu i wykształceniu kandydatów. Ale wycieczki personalne???
        A cała prawda o poczynaniach nowej władzy? Tak napisałeś. Czy rzeczywiście uważasz, że stołek dyrektora ZAZ to najważniejszy temat w mieście?
        • g-48 Re:Bierdny zoroczku. 14.03.11, 18:05
          ekst mnie nie męczy, ale sposób opluwania – TAK. Jak ktoś pisze o ustawionym konkursie to pokaż gdzie został ustawiony. Pokaż, że byli lepsi kandydaci. Napisz coś o doświadczeniu i wykształceniu kandydatów. Ale wycieczki personalne???
          Masz dobra pamiec tylko krotka. Juz zapomniales przed wyborami jak w SBecki sposob nacierales na mnie i Stanie ? No wiaqdomo kazda scierka po praniu zapomina co obciewrala i zgrywa sie na nowa.
          • zoro333 Re:Bierdny zoroczku. 14.03.11, 18:34

Z SB to ty miałeś do czynienia i jak wiemy z obopólnym zadowoleniem i zyskiem. Raczej nie chcesz abym znowu przypominał o twojej niechlubnej działalności z okresu stanu wyjątkowego?
            G48. Wiem że upośledzenie tłumaczy pewne twoje zachowania. Ale ani ja ani nikt inny nie jest odpowiedzialny za to, że nie masz normalnej opieki medycznej i rehabilitacyjnej.
            • g-48 Re:Bierdny zoroczku. 14.03.11, 18:50
              Raczej nie chcesz abym znowu przypominał o twojej niechlubnej działalności z ok
              > resu stanu wyjątkowego?
              A z checia chamku! Poprawisz mi swoimi wypocinami humor bo takich durnot to nawet Urban w "Szpilkach" nie pisal.
        • skalar2011 Re: skalar 14.03.11, 19:43
          zoro333 napisał:

>
          > Jak się pojawiają 3 watki o takim samym tytule to jest to traktowanie forum jak
          > o swoistej broni przeciwko konkretnej osobie. Nie mówię tu już o muleniu forum.
          >
          > Tekst mnie nie męczy, ale sposób opluwania – TAK. Jak ktoś pisze o ustawi
          > onym konkursie to pokaż gdzie został ustawiony. Pokaż, że byli lepsi kandydaci.
          > Napisz coś o doświadczeniu i wykształceniu kandydatów. Ale wycieczki personaln
          > e???
          > A cała prawda o poczynaniach nowej władzy? Tak napisałeś. Czy rzeczywiście uważ
          > asz, że stołek dyrektora ZAZ to najważniejszy temat w mieście?
          Stołek dyrektora ZAZ malo ważny dla ciebie może tak ale napewno ważny dla pracujących tam osób szczegolnie niepełnosprawnych, a co do personalnych wycieczek i braku lepszych kandydatów? czyżby obecna dyrektor miała jakieś nowe ekstra wykształcenie i predyspozycje do prowadzenia ZAZ, na poprzednich stanowiskach raczej nie błyszczała chyba że w zastraszaniu podwładnych?
          Jeśli tak twoim zdaniem wygląda odnowa?
          • sukiero LUDZIE są tu jacyś Homo Sapiens? 15.03.11, 09:31
            skalar2011 napisał:
            > na poprzednich stanowiskach racz
            > ej nie błyszczała chyba że w zastraszaniu podwładnych?
            > Jeśli tak twoim zdaniem wygląda odnowa?

Czy wszyscy odwołani za Stani byli odwołani za zastraszanie, mobbing podwładnych?
            Nie było tam zarzutów żadnych np. nadużyć, sprzeniewierzeń, malwersacji niedopełnienia obowiązku - takich zarzutów namacalnych niekompetencji. Bo mnie już SKALAR rzygać się chce od tych waszych zastraszań mobbingów itp. wynalazków rządów Stani.
            Jakoś wszyscy zwolnieni przez BYŁEGO Prezydenta inż. Andrzeja Stanii (z dwuletnim seminarium katolickim) wygrywają w obiektywnym sądzie pracy.
            • g-48 Re: Przepraszam ze zapytam 15.03.11, 10:30
              Jakoś wszyscy zwolnieni przez BYŁEGO Prezydenta inż. Andrzeja Stanii (z dwuletn
              > im seminarium katolickim) wygrywają w obiektywnym sądzie pracy.
              Czy to seminarium katolickie to uczelnia uznana czy tez tylko ze slupa ogloszeniowego?

A ze zwolnieniami to ciekawi mnie ile teraz bedzie musial rozpatrzec sad pracy i to od pani prezydent ktora sie zastrzegala ze zwalniac nie bedzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka