09.03.14, 11:36
Hepik jeżeli już wycinasz wątek, to staraj się pracować uczciwie bo pozostawiając wpisy fastfooda, które delikatnie mówiąc są debilne i obrażające a ty jak zawsze dziwnie selektywnie działasz.
A tak przypadkiem. Wiem, że skasowany wpis był najpierw omawiany w UM z jednym naszych forumowiczów i to w godzinach jego pracy. Czyżby to ty był?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: hepik 09.03.14, 12:51
      A o co chodzi tak konkretnie?
      Ostatni skasowany wątek z 3 marca "Startujemy w konkursie" nicka "wygrywamywesele"
    • greenrs2 Re: hepik 09.03.14, 14:05
      To się nazywa syndrom brzozy... czy jakoś tak...
    • mietlorz707 Marianie, zamiast polować na czarownice, 09.03.14, 14:19
      może najpierw własne podwórko posprzątajcie i poukładajcie sobie wszystko?
      • amarian2 chłopcy 10.03.14, 08:11
        Hepik czyżbyś już nie kontrolował swojego forum. Zniknął wątek o informacji niejawnych.
        Mietlorzu, właśnie robimy porządek na Naszym podwórku i wierz mi, ciężko pracujemy doceniając siłę, chamstwo „brudasa” i całej ekipy.

• hepik1 Re: chłopcy 10.03.14, 11:24
          Najlepiej pisać prosto,jasno czyli prosto z mostu.Zaoszczędzimy czasu ;)
          Coś kojarzę.
          A to był na pewno osobny wątek?
          Nawet skasowany przeez ADM ,powinien być widoczny dla mnie.
          A go nie widzę.
          Czyli pytać forum@agora.pl
          Ewentualnie podaj nick autora,może jakoś da się odszukać.
          A jeśli skasowany faktycznie przez ADM,to widocznie naruszał prawo(dobra osobiste opisywanej tam osoby)
        • mietlorz707 Re: chłopcy 10.03.14, 14:29
          > Mietlorzu, właśnie robimy porządek na Naszym podwórku

Problem w tym, Marianie, że arogancji i chamstwa, jak to nazwałeś: "brudasa", przeciętny mieszkaniec nawet nie dostrzega, natomiast arogancja i chamstwo "zwolenników jedynie słusznej sprawy" na tym forum wręcz rażą...
          • amarian2 Re: chłopcy 10.03.14, 14:51
            Zgadzam się, chłopaki i dziewczynki jedynej słusznej sprawy jak fasfood, czekaj, czekaj mietlorz (twój stosunek do wapla) a teraz posłusznie kryjesz Bartosza, posłusznego nicniewiedzącego hepika i kilku gwardzistów razi na tym forum.
            • mietlorz707 Re: chłopcy 10.03.14, 16:18
              Jeśli już o stosunkach mówimy (a na starość tylko mówienie pozostaje), to:
              1. Mój stosunek do wapla pozostaje niezmienny. Na tyle niezmienny, że nie wspiąłem się w wątku kondolencyjnym na szczyty hipokryzji, jak niektórzy.
              2. Nie "kryję" Bartusia. Dotyczy to wszystkich znaczeń tego słowa.

Resztę Twojej teorii na temat tego kto jest kim na tym forum pominę.
            • hepik1 Re: chłopcy 11.03.14, 10:21
              Jako,że i ADM zaangażował się w poszukiwanie wątku ,potrzebna data założenia wątku albo nick autora.
              Nie ukrywam ,że liczę na pomoc amariana ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka