tadeusz.domzalski 13.08.11, 15:52 www.wyscig.ruda.pl W imieniu organizatorów Zapraszam na XXXVII edycję Kryterium o Puchar Prezydenta Miasta Ruda Śląska. Z rowerowymi pozdrowieniami Tadeusz Domżalski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re:a witam cie polrowerku. 13.08.11, 17:08 A jak leci interesik? Sprzedajesz oddzielnie pedaly a osobno luft do opon? "Reklama dzwignia handlu" Wasz prezes Spolem www.offzone.pl/wp-content/uploads/image/10_ciekawych_logo_prlu/spolem_logo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
1802ef Re:a witam cie polrowerku. 13.08.11, 19:43 czy ktoś wie dlaczego kryterium zmieniło miejsce? od lat odbywało się na ulicach os. Gierałtowskiego,dzięki czemu ten teren został uporządkowany tzn.ulice bez dziur chodniki o estetycznum wyglądzie i równe no i nowe miejsca do parkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.domzalski Re:a witam cie polrowerku. 17.08.11, 20:35 Ja wiem dlaczego : 1. Pieniądze. 2. Sugestie sponsorów. 3. Trasa na Rynku bo tak miało być pierwotnie ( nawet były plany zabezpieczenia i zmiany organizacji ruchu) jest ciekawsza oraz bardziej techniczna. Trasa na Wirku technicznie trudniejsza , także tańsza niż na Gierałtowskiego i dużo bardziej widowiskowa. ( Trudniejsza do sędziowania bo pętla ma tylko 1000). Pozdrawiam w razie pytań zapraszam na www.wyscig.ruda.pl Tadeusz Domżalski Odpowiedz Link Zgłoś
rower444 Re: Zapraszam na Kryterium . . . 13.08.11, 18:16 spoko już rower smaruja wazeliną żeby być pierwszym , mom nadzieja że w pucharze bydzie zimne piwo ....... mom pytanie : czy po drodze jest WC ??? bo mie morzi na takich wyścigach ............. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: Zapraszam na Kryterium . . . 13.08.11, 22:55 Panie Tadeuszu!!!!! jak tam interesy ? czy nazbierał pan już tej kasy na tyle abym mógł podać te konto na które przekaże pan pieniążki z uzyskanego dochodu z sprzedaży lodówek z wkładką, a w której tak szalenie panu pomogłem, reklamując pański produkt. Mam nadzieje, że uniknę wstydu kiedy pan na przykład przekaże 50 złotych na dom dziecka którego konto panu podam ? To jak zaczynamy ? myślę że dałem panu na tyle czasu aby kasy było dosyć. Dzieci pewnie się ucieszą. Jak tam pańska decyzja ????? umowa trawa ???????? czy klapa ? Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: Zapraszam na Kryterium . . . 13.08.11, 23:30 Poza tym, że mnie interesuje tzw. datek na dom dziecka, pragnę poinformować, że tego rodzaju grzanie łożysk mnie nie interesuje, ekstrema, adrenalinka, skoki ,wspinaczka,walki, mistrzowskie tytuły w strzelectwie, tak, reszta to betka. Tu chylę czoła dla syna pani prezydent, którego już nie ma wśród nas, ten gość uprawiał sport dla mężczyzn, reszta to jazda na większych wrotkach. Ale niech tam, pedałujcie sobie, pedałujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.domzalski Re: Zapraszam na Kryterium . . . 17.08.11, 20:40 Czekałem na Pana i nie doczekałem się. Dlatego Panie Robercie jak tylko wpłacę albo podaruję coś to potwierdzenie prześlę na Pana mail-a. Tylko musiałbym go mieć, więc proszę o przesłanie. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: Zapraszam na Kryterium . . . 20.08.11, 22:34 Najprościej nie dyskutować za dużo a zrobić jak się obiecało z tą wystarczająco wysoko uzyskana kwotą ze sprzedaży z wkładką, najlepiej jakiś Dom Dziecka albo Hospicjum. Po wpłacie tylko napisać do naszej wiadomości i powiedzieć kto jest wybranym.Sprawdzimy sobie sami. Co do mojego adresu mailowego przykro mi ale nim dysponują moi dobrzy znajomi, pan niestety tego zaszczytu nie dostąpi, pański mi też do niczego nie jest potrzebny. Czekamy na efekt bo jak na razie to tylko dużo beblania nic więcej. Oczywiście mam nadzieję, że jakiś świstek z kwotą na forum będzie udostępnimy, przecież to łatwo zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: Zapraszam na Kryterium . . . 14.08.11, 00:40 to chyba te zaoszczędzone puszki promocyjne z lodówek. Wiadomo Domki wyjadom 2 dni wcześni i wygrają ta konkuryncjo w pedałowaniu. Dostaną następny puchar najlepszych, obślintają sie z wrynczajoncom i przekażom sie liszaje w imie pokoju. Faktycznie uzależniyni od pedałow, jo tego niy znom wola szlyndzuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
baba2 Re: Zapraszam na Kryterium . . . 13.08.11, 23:04 prosze o więcej szczegółów, Chętnie przyjrzę się imprezie. gdzie i kiedy będzie impreza? tadeusz.domzalski napisał: > www.wyscig.ruda.pl > > W imieniu organizatorów Zapraszam na XXXVII edycję Kryterium o Puchar Prezydent > a Miasta Ruda Śląska. > > Z rowerowymi pozdrowieniami Tadeusz Domżalski > Odpowiedz Link Zgłoś
volwer Re: Zapraszam na Kryterium . . . 14.08.11, 10:16 rowery pojadą z wielkim banerem :ODnowa forever!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.domzalski Re: Zapraszam na Kryterium . . . 17.08.11, 20:43 Pierwszy start o 9.00 13,05 start wyścigów dzieci 13,45 Elita ( do przejechania będą mieli 60 okrążeń) co 3 okrążenie jest punktowane. Serdecznie zapraszam Tadeusz Domżalski www.wyscig.ruda.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zajec_pagadi Re: Zapraszam na Kryterium . . . 22.08.11, 16:24 Robert! Gdyby Ted Konowalski wpłacił pieniądze na jakiś szczytny cel, to zbyt daleko upadłoby jabłko od jabłoni. Zbyniek Konowalski jak organizował jakiś konkurs, wyjazd, spotkanie, zaszczycał różne gremia, paradował, pajacował, zasiadał, odwiedzał dzieci i prosty lud, wybierał sie na jubileusze to zwykle łaził po gmachu przy paraden platz i zbierał gadżety. Potem na Radzie Mędrców darł sznut, że AS zbyt dużo przeznacza na działania marketingowe i promocyjne. Jest jedynym w naszym pięknym powiecie, który potrafił chodzić w glorii chwały fundatora i jednoczesnego obrońcy funduszy publicznych. Potrafił ciastka jeść i jeszcze je mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Zapraszam na Kryterium . . . 22.08.11, 20:34 No cóż cały tatuś ,wypisz wymaluj ,jeszcze parę lekcji pieniactwa weżmie, i może brylować w UM z bibelotami kupionymi za nasze podatników pieniądze i jeszcze szczekać jak tatulo, że chce ,,naszego,, dobra. Ale hola ostatnio po wpadce puszkowej zapadł na kolejną manię-proszkomanię Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: Zapraszam na Kryterium . . . 23.08.11, 21:13 cośik mi sie zdowo, że nasz D O B R C Z Y Ń C A musioł kajś ciornąć na kole na tryningu przed wyścigami i musiały mu sie te drobne przeznaczone na darowizna kajś wysuć, bo jakoś niy widać tych obiecanych przelywow na DOM DZIECKA. Tak to już jest, że tyn co mo nojwięcyj nie za bardzo jest skory do dowanio. Wory, wory, wory nojważniejsze, że o żłobku niy wspomnia. Dobra panie FACHOWIEC od siedmiu boleści, zostow sie ta twoja obietnica w chlywiku, bo zaroz na samym początku boło wiadomo jak sie to skończy. Są na świecie tacy co faktycznie wiedzom jak im Bozia ręce skonstruowała. Ludziom w gowach namiyszać to ino to umicie, a potym ? potym to bele ino te 4 lata jakoś przedekować. Pobawić sie na wyścigach kosztem innych, porobić zdjęcia do gazet to jest nojważniejsze REKLAMA. Powiem krótko, jak to kiedyś za komuny godali takim czerwonym z komitetów Niech żyją nam Domki ale na własny koszt. P.S. tatuś postaroł sie o ten TYTUŁ FACHowca w Info o Rudzie Śląskiej, bo tak samymu to nie za bardzo by było z czym wypłynąć. Są lepsi w naszym mieście, ale nie mają parcia na szkło, bo są skromni i nie pazerni. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia33333.1 Re: Zapraszam na Kryterium . . . 23.08.11, 21:42 robercie może i Ty weźmiesz udział w wyścigu:):) Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: Zapraszam na Kryterium . . . 23.08.11, 21:55 Przykro mi, mam inne zamiłowania, trochę bardziej męskie, chociaż nie chce nikogo obrażać. Mnie rajcuje ekstremalny sport. Rozumiem spadochron, wspinaczka,nurkowanie, dobra broń i wyniki w tych dyscyplinach, ale rowerem dookoła osiedla ? nie to nie dla mnie. Przykro mi, że muszę Cie rozczarować, ale tak to już jest. Niech każdy czuje się najlepiej w tym czym chce, życzę wiec tym panom dobrego pedałowania. Ciebie za to serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.domzalski Re: Zapraszam na Kryterium . . . 24.08.11, 07:48 Panie Robercie czekam na Pana maila i czekam i czekam i dalej nic . Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Zapraszam na Kryterium . . . 24.08.11, 09:48 Panie Robercie czekam na Pana maila i czekam i czekam i dalej nic . Lon sie boi ze mu skrzynka pustymi puszkami po piwie nie zaciepiesz! A tak nawiasem: jak polecieli te kretyny na rowerkach z pedalami ale bez siodelek? Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: Zapraszam na Kryterium . . . 24.08.11, 20:41 Czytasz pan dokładnie ? czy tylko po łepkach ? albo po upodobaniu ? Przecież wyraźnie się chyba wypowiedziałem w sprawie mojego adresu mailowego. No chyba, żebym zrobił wyjątek i to panu namalował. Jeżeli pan myśli, że będę dalej pana reklama, albo chce mi pan coś zaproponować to przykro mi, nie skorzystam. Nigdy nie zdradzam przyjaciół i zawsze trzymam z tymi których krzywdzą. Wszystko w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
rower444 Re: Zapraszam na Kryterium . . . 23.08.11, 22:25 madzia kopnij się na rowerku, dostaniesz dyplom z fotką najpiękniejszej laski gminy, do tego wywiad na pierwszej stronie WR, no i figurę sobie poprawisz Odpowiedz Link Zgłoś
volwer Re: Zapraszam na Kryterium . . . 23.08.11, 23:17 oj figury to sobie juz niczym nie poprawi..ani sportem ani dietą ani ortografią.. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: Zapraszam na Kryterium . . . 04.09.11, 10:24 No i stało się, tak jak powiedziałem. Tadeusz Domek Mniejszy dał plamę na całej linii. Przypomina mi to taki program przed wyborami -Obiecanki cacanki- ale jak to mówią niedaleko spada jabłko........ Nie zostało nic innego jak wspaniałomyślnie mu wybaczyć, widocznie nagadał się jak baba na targowisku a z interesu z wkładką nic nie wyszło, albo wyszło i jakoś żal było się rozstać z prowizją na zbożny cel. Jak już kiedyś powiedziałem, takie typy tak mają, wiedzą jak Bozia ręce skonstruowała. No, ale wybaczmy, młody i nie wie co plecie. Tylko niech dla nas zrobi jedno, niech nie pcha się do polityki, bo już wiemy jak to z nim jest. Odpowiedz Link Zgłoś