Dodaj do ulubionych

17,18 Tv Sfera.

18.03.13, 18:07
Szisiaj w Aktualnościach pokazano skrawki konferencji p. Dziedzic.Aqadrom i N-S to nie ja zaczynałam, ale, ale!To ja obiecałam budowy Aquadromu nie kontynuować, tak czy nie? a w dodatku na prośby i grozby dopiero po 2-ch miesiącach oznakowano dojazd do tego przybytku a czekamy na rozleklamowanie tego szerzej, aby zminimalizować straty.N-S ile to czekaliśmy na otwarcie?już gotowego odcinka.Wprowadza się dodatkowo w błąd mieszkańców,że wtym czasie to nas nic nie kosztowało a te korki,kilometr skradzionego kabla na tej trasie i jak się dowiedziałem ochrona tego odcinka w tym czasie, to nic, to nie koszty?Że pani nas kierowców stojących w korkach ma za nic, to wiemy ale ten kabel i ochrona to też nic? Konferencja Prasowa?Brakowało mi tam jednego,tego płaczu na zawołanie!Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • pipi43 Re: 17,18 Tv Sfera. 18.03.13, 18:44
      Więc nie można powiedzieć, żebyś był usatysfakcjonowany;)
    • hepik1 Re: 17,18 Tv Sfera. 18.03.13, 20:23
      A tego kabla:
      www.kgsok.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2887:nieletni-amatorzy-kolejowego-kabla&catid=20:wydarzenia-ze-suby&Itemid=67
      nie dało by ie przyklepać Dziedzicowej?
      Jeśli juz nie wartość samego kabla ,to nieletni w końcu kształceni przez rudzka oświatę.
      Zawsze to jakies wieksze szanse dla referendum ;)
      • h_ermenegilda Re: 17,18 Tv Sfera. 18.03.13, 20:53
        hepik chyba się pogubiłeś. Piszą w wątku o NS-ce a ty wstawiasz link o kolei. No chyba, że NS-ke ochrania Straż ochrony kolei to szacun nie wiedziałem. Pozdrawiam.
        • skalar2011 Re: 17,18 Tv Sfera. 19.03.13, 06:29
          hepik lubi naciągać fakty byleby się wykazać ekipie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka