Dodaj do ulubionych

Prośba!!!

03.04.13, 21:55
Mam wielką prośbę do opiekuna tego forum, aby usunął powielające się wątki niejakiego Hepika1 ...
W jednoznacznie widoczny dla wszystkich czytelników zaśmieca te forum ciągle tymi samymi wątkami - jedynie zmienia ich nazwę, a z tego co pamiętam (bodajże kiedyś był wklejony wypis z regulaminu) "to to" nadaje się do natychmiastowego usunięcia!
Obserwuj wątek
    • waple Re: Prośba!!! 04.04.13, 08:02
      Na razie jest to nieosiągalne, to pierwsze skrzypce tych trzymających się tronu i on tu rządzi i dzieli.Ale zostawmy go, on już pisze nawet do siebie,czyli coś się z nim dzieje.Jeszcze chwila i dowiemy się co to za objawy.Ja myślę,że to następstwa nacisków ludzi co to nic nie umią robić tylko siać intrygi i nie tylko na forum.Ale my róbmy swoje spokojnie zbierając podpisy pod poparciem referendum.Pozdrawiam.
    • ysia666 Re: Prośba!!! 04.04.13, 08:49
      Protestuję! Wątki nie są powielane. Mnie się podoba :)
      • aptykorz Re: Prośba!!! 04.04.13, 09:04
        Hepik jest w fazie silnej ekstazy jakby się napakował testoteronem , widać dawka szcześcia jest tak wielka , że twórczość mu się rozwinęła ponad miarę
        to niech się synek wystrzela z tej prozy , może chce się ronda własnego dorobić :):))
        • ciotka9 Re: Prośba!!! 04.04.13, 10:55
          ysia jesteś w mniejszości,a hepik już ani Panu Bogu nie daje spokoju,a może teraz bydzie towarzyszył GD w procesji,jo to widza tak: hepik niesie GDobok idzie Morek,z drugi strony Pierończyk,a ze zadku (żeby ich kto nie sztuchnoł) Nowak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka