Dodaj do ulubionych

Śląskie Granie.

15.11.13, 12:57
14 listopada w symbolicznej kawiarni przy ul. Kłodnickiej odbyła się ta impreza.Pomimo braku większej reklamy nie można było tam palca wcisnąć i to dosłownie.Widać,że ludzie nie tylko chlebem żyją.Szlak został przetarty, następna tego typu impreza 12 grudnia.Na początku pisałem symbolicznej bo tam rozpoczynała się walka o lepsze jutro tego miasta i jego mieszkańców.Wracają wspomnienia, nadzieja a i siły do kontynuacji tego dzieła.Za tą imprezę chciałem podziękować Tv Sfera jak i przede wszystkim prowadzącemu red.Wieczorkowi.Tak mile spędzonego wiedzoru już nie pamiętam.Kawa ciacho i artyści na żywo.Były i pytania ze strony organizatora kogo chcielibyśmy tam widzieć, miłe to.Ale artyści jak artyści wystąpią tylko w chwilach nie zarezerwowanych przez innych.I teraz już po naszymu, to już było a my czekomy na zaś.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • grizllli Re: Śląskie Granie. 15.11.13, 17:45
      I to jest temat w którym może kolega się wykazać merytorycznie,chyba że słoń na ucho nadepnął i tylko te ciacha z kawą przyciągają.Co do tego symbolizmu to oczywiście nazwa "AS" różnie się kojarzy ?.
      • waple Re: Śląskie Granie. 15.11.13, 19:46
        Mnie ta nazwa tylko i wyłącznie kojarzy się z kawiarnią o tej nazwie i powiem więcej, kawiarnią która jest w hali MOSiR która miała być wyburzona a kiedyś i gdzieś postawiona nowa.Śmiem wątpić,że powstała dokumentacja a może tylko myśl w czyjejś chorej wyobrazni.W budzecie na przyszły rok, tw. Budżecie Obywatelskim mieszkańcy tej dzielnicy zaproponowali wymianę parkietu w tej hali i to niby przeszło.Dzięki Bogu.Tak więc zawody niepełosprawnych, piłka halowa i wiele innych imprez się tam odbywa dla dobra tej dzielnicy i jej mieszkańców.W największej dzielnicy tego miasta miało zostać kilka przedszkoli i podstawówek.Na zakończenie dodam tylko,że referendum wyhamowało troszeczkę tempo rujnowania tego miasta.Pozdrawiam.
        • cirano Re: Śląskie Granie. 19.11.13, 11:05
          A w międzyczasie...gorąco polecam;
          forum.gazeta.pl/forum/w,34281,143359231,143359231,Glosujcie_na_Radio_Hajer_.html
          ...nic tak żocio niy upiynkszy ...jak ślonsko muzyczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka