fast-kajfasz 06.01.14, 21:55 Podobało mi się. Nareszcie kościół przestał być nie widoczny. I dobrze. www.jch-godula.katowice.opoka.org.pl/index.php?id=galeria/trzech_kroli_2014 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pipi43 Re: Fajny ORSZAK!! 06.01.14, 22:01 W zdaniu umieszczonym pod zdjęciami są 2 (dwa) błędy! Odpowiedz Link Zgłoś
fast-kajfasz Re: Fajny ORSZAK!! 06.01.14, 22:56 Sory, ale gdzie? Bo jakoś nie łapie!! Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Fajny ORSZAK!! 06.01.14, 23:09 fast-kajfasz napisał: > Sory, ale gdzie? Bo jakoś nie łapie!! Nieaktualne. Już poprawione. Odpowiedz Link Zgłoś
mietlorz707 Żałuj, że w Kochłowicach w niedzielę nie byłeś... 06.01.14, 23:01 Oj żałuj. :D Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Fajny ORSZAK!! 07.01.14, 11:42 Podobało mi się. Nareszcie kościół przestał być nie widoczny. I dobrze. Kosciol jest zawsze widoczny tylko my odwracamy sie od niego zeby nie psul nam humoru. Jezdza ludziska teraz po Swiecie i czasami trafi sie na Kosciol w ukryciu (przyhlad Agadir za pare dirhamow mozna dojechac tam czerwona taksowka na ulice Marakesz avion ) www.marokkoinformationen.eu/images/eglisestanne.jpg lub ten Kosciolek kto zna? pl.wikipedia.org/wiki/Kaplica_Naj%C5%9Bwi%C4%99tszego_Serca_Jezusa_w_Jaszczur%C3%B3wce Czy piekny Axames-lizum: commons.wikimedia.org/wiki/File:Axamer_Lizum_gegen_Norden.jpg Te oczko wodne zniszczylo ten piekny obraz ale powyzej znajduje sie kaplica wybudowana dla pamieci obslugi helikoptera ktora zginela w czasie przygotowan do olimpiady w Insbruku. www.grossglockner.at/de/hochalpenstrasse/ Czysliczna droga na Grossgloglokner gdzie w polowie drogi jest kaplica poswiecona 12 robotnikom ktorzy zgineli w czasie budowy tej pieknej drogi , tylko jedna kwestia mnie meczy czy bylo to warte 12 istniej ludzkich? www.grossglockner.at/de/hochalpenstrasse/streckenbeschreibung/fuscher-toerl.htm A wiec Kosciol jest widoczny ale trzeba chciec go widziec. Odpowiedz Link Zgłoś
greenrs2 Re: Fajny ORSZAK!! 07.01.14, 20:13 g-48 napisał: Podobało mi się. Nareszcie kościół przestał być nie widoczny. I dobrze. Kosciol jest zawsze widoczny tylko my odwracamy sie od niego zeby nie psul nam humoru. Zapewniam cię, że ostatnio jest bardzo widoczny, o wiele za bardzo. I wcale nie o orszaki mi tu chodzi ani kościółki, które tu wklejasz... Odpowiedz Link Zgłoś
greenrs2 Re: Fajny ORSZAK!! 07.01.14, 22:34 Coś cię boli? Może wyrzuty sumienia? Odpowiedz Link Zgłoś