Dodaj do ulubionych

Ktoś wciska kit!!

21.10.14, 15:35
rudaslaska.com.pl/i,porachunki-kiboli,405147,1042868,0,1042929d.html#komentarz1042929
Totalna bzdura. Ktoś chce dostać odszkodowanie zwalając na kiboli. Mieszkam na przeciwko w bloku obok pożaru. Obudził mnie sygnał samochodu i to mnie zastanowiło, bo to nie był sygnał alarmu (modulowany). Stałem w oknie i patrzyłem kilkadziesiąt sekund i żadnego pożaru nie było. Poszedłem do ubikacji i wychodząc po załatwieniu się córa powiedziała, że pali się samochód. Dobiegłem do okna i dopiero zaczynały się wydobywać płomienie, ale spod maski samochodu. Taki płomyki dziurami spod maski. W oknie samochodu odbijało się światło płomieni. A w samochodzie było bez ognia. Wybiegłem na ulicę, bo mam tam samochód i dopiero wtedy pojawił się ogień bezpośrednio w samochodzie. Huknęła szyba a potem poduszka. W między czasie przyjechała straż miejska. Długo trwało zanim przyjechała, a za nimi policja. I dopiero po długim czasie straż. Wydaje mi się, że około 20 minut od początku pożaru. Nie widziałem żadnych ludzi. Dopiero potem zbiegł sąsiad i zabrał drugie auto. Straż podjechała od Podlas 30. Nie wieżę w podpalenie a wygląda mi to na zwarcie w instalacji.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka