01.12.14, 08:50
Czy nasz forumowy znawca samorządu amarian2 może być tu dalej autorytetem? W sprawach referendalnych zaliczył kilka porażek. W tworzeniu inicjatywy wyborczej coś mu nie wyszło, bo lista nie przekroczyła progu. W osobistym starcie zdobył głosów jak na lekarstwo (7). W dobieraniu lidera pomylił się o 1000% stawiając na Wieszołka. A co do wyboru Prezydenta miał jak zawsze pecha i drastycznie się pomylił popierając PrzegranegO. Tylu wpadek i pomyłek dawno nikt tu nie zaliczył.
Obserwuj wątek
    • amarian2 jednorazówka 01.12.14, 09:39
      Znam w Rudzie takiego który akurat zaliczył wpadkę gorszą, w historii samorządu jedyny. Więc jako nowy nick (a może stary?) najpierw poczytaj a potem licz wpadki.
      • pipi43 Re: jednorazówka 01.12.14, 09:43
        No tak, była wpadka "gorsza", więc amarianowa się nie liczy;)
    • bszabatowski Re: Pa pa 01.12.14, 11:06
      Że zapytam: a co ma piernik do wiatraka? Bo autorytetem p.Marian nie jest ze względu na to co by chciał by było, ale ze względu na to co wie i co potrafi zrobić ze swoją wiedzą - zresztą to nawet przyznają jego oponenci - oczywiście nie tu na tym forum, ale w kuluarach już tak :) .
      To że postawił (nie tylko on, ale też ja i "paru" innych mieszkańców tego miasta) tak a nie inaczej nie zmienia niczego - ot hazard - bo do tego sprowadzają się wybory :)

Ps. Wiem że to niczego nie zmienia, ale proponuję choć troszkę zainteresować się sprawami naszego miasta, bo FS "przekroczyło próg", ale nie uczestniczyło w podziale mandatu. Wiem dla laika to to samo, ale przynajmniej pisz to co jest, a nie to co wiesz :)
      • pipi43 Re: Pa pa 01.12.14, 11:17
        bszabatowski napisał(a):

Wiem że to niczego nie zmienia, ale proponuję choć troszkę zainteresować się sprawami naszego miasta

Pozwolisz, że nie skorzystam z propozycji...
        • bszabatowski Re: Pa pa 01.12.14, 11:24
          Pipi - no kto jak kto, ale Ty?... Po jaką cholerę zakładałaś ten głupi nick pt: klapamariana? I tak się wyłożyć?
          • pipi43 Re: Pa pa 01.12.14, 11:50
            bszabatowski napisał(a):

Po jaką cholerę zakładałaś ten głupi nick pt: klapamariana? I tak się wyłożyć?

Jak rozumiem "farfocla" stworzyłeś dla przeciwwagi?
            Wygrałeś.
            Jest głupszy.
            • bszabatowski Re: Pa pa 01.12.14, 11:59
              Ja? A po cholerę - mam swój nick i nie muszę pisać pod innymi. Dla zasady przyjąłbym na twoim miejscu (i innych też) że nie mam praw autorskich na pisanie w "..." :) ot jak widać normalna praktyka.
              Ps. No jak gimnazjalista który dorwał się do kompa rodziców... Pod iloma jeszcze piszesz?
              • pipi43 Re: Pa pa 01.12.14, 12:02
                bszabatowski napisał(a):

No jak gimnazjalista który dorwał się do kompa rodziców... Pod iloma jeszcze piszesz?

To do mnie???
                • mietlorz707 Re: Pa pa 01.12.14, 12:05
                  Jakoś tak pasuje, moim zdaniem:

pl.wikipedia.org/wiki/Projekcja_%28psychologia%29
                • bszabatowski Re: Pa pa 01.12.14, 12:06
                  No, a do kogo... W końcu post nie był kierowany do Ciebie, a Ty na niego odpowiadasz... A że jak to ujął ładnie p.Marian jednorazówka założyła watek więc wniosek nasuwa się sam :)
                  Ps. zaloguj się i odpisz mi że Ty to nie Ty tylko ktoś inny - możesz nawet napisać że to ja :)
                  • pipi43 Re: Pa pa 01.12.14, 12:14
                    bszabatowski napisał(a):

No, a do kogo... W końcu post nie był kierowany do Ciebie, a Ty na niego odpowiadasz...

Przeczytaj może jeszcze raz, powoli post założycielski i odpowiedz sobie na pytanie - do kogo był skierowany ten post?
                    NIE do Mariana.
                    Zachęcał do dyskusji na temat amarianowych "sukcesów" - apostrof jak najbardziej przemyślany.
                    • bszabatowski Re: Pa pa 01.12.14, 12:17
                      A Ty jeszcze wolniej przeczytaj moją odpowiedź - wyraźnie w Ps-ie odpowiadam "założycielowi" wątku, a Ty się do mojej odpowiedzi odnosisz... Więc?
                      • pipi43 Re: Pa pa 01.12.14, 12:23
                        "Wyraźnie", to byłoby "klapomariana coś tam, coś tam".
                        Nie wiem z czego mam wnioskować, że nie piszesz do mnie, skoro KAŻDY twój wpis jest centralnie pod moim postem?
                        • bszabatowski Re: Pa pa 01.12.14, 12:28
                          Wyraźnie masz jakąś obsesję na moim punkcie - podobnie jak Aloes który też pewnego czasu doszukiwał się "mnie" w jakimś wpisie na rożnych portalach... Albo masz obsesję albo nie korzystaj z komórki - centralnie to się nie ośmieszaj pisząc takie głupoty.
                          • pipi43 Re: Pa pa 01.12.14, 12:37
                            bszabatowski napisał(a):

> Wyraźnie masz jakąś obsesję na moim punkcie - podobnie jak Aloes który też pewn
                            > ego czasu doszukiwał się "mnie" w jakimś wpisie na rożnych portalach... Albo ma
                            > sz obsesję albo nie korzystaj z komórki - centralnie to się nie ośmieszaj piszą
                            > c takie głupoty.

Przyjmuję, że ten ten tekst nie jest skierowany do mnie.
                            • bszabatowski Re: Pa pa 01.12.14, 12:39
                              To źle przyjmujesz - jest skierowany do Ciebie.
                              Ps. EOT
              • mietlorz707 Znowu widzę pychę. 01.12.14, 12:02
                I nie tylko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka