amarian2 19.03.05, 13:34 www.bezcenzury.net/index2.htm Zapraszam na stronę aby przeczytać zeznania Andrzeja Czyżewskiego i trzy części zeznań Danuty Gaszewskiej. Lektura wstrząsająca! Na prawie na niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Co z tą Polską? 19.03.05, 17:17 Ja bym sie tak nie podniecał,Marian. Po przeczytaniu Kodu Leonarda da Vinci wielu czytelników jest przekonanych o małżeństwie i wspólnych dzieciach Jezusa i Marii Magdaleny. Panowie Dochnal,Wieczerzak ,Czyżewski walczą o swoje tyłki i wiedzą,że im więcej ludzi z świecznika w to zamieszaja, tym im bedzie łatwiej wyjsć,przynajmniej ze swoimi kontami na wyspie Jersey;) Wszystkie sprawy w końcu się kiedys przedawnią. Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Re: Co z tą Polską? 19.03.05, 20:32 Zgoda – Panowie sypią nazwiskami w nadziei na rozmycie sprawy. Ale politycy mnie nie interesują, porażają mnie powiązania prokuratury i policji z tymi mafiosami. Gdzieś tam w zeznaniach jest omówione spotkanie tu na Śląsku w Ustroniu czy Wiśle gdzie była cała czołówka prokuratury. Kto ma nas bronić przed bandytami? ORMO utworzymy czy co:) Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Co z tą Polską? 20.03.05, 03:19 amarian2 napisał: > ORMO utworzymy czy co:) Bez paniki, przecież to już przerabialiśmy. Leczenie kiły malarią ;)). Zresztą znamy świetnie takich ludzi (choćby pewnych polityków z pierwszych stron gazet), którzy ochoczo wykrzykują hasła walki z korupcją, po to jedynie by dostać władzę (ormowski beret :) ) i taki sam układ samemu stworzyć. Najistotniejszą sprawą nie jest to że w władzach czy instytucjach prawa zdarzają się, prosto mówiąc, przestępcy (bo zawsze będą tam się pchać), lecz poziom akceptacji tej sytuacji przez ogół społeczeństwa. Myślę że (niestety) bardzo powoli, ale jednak, wychodzimy z tego rozumienia korupcji i innych patologii władzy, jako prawa natury z którym można jedynie się pogodzić a nie walczyć. Przecież paru posłów na sejm już siedzi, prezydentowi puszczają nerwy, a były premier pewno bardzo nerwowo śpi i śledzi media czy aby jakiś kwit nie wypłynie, dziennikarzom udaje się publikować niewygodne dla władzy treści i przeżyć. Coś co jednak było by pewien czas temu nie do pomyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
emtek7 Re: Co z tą Polską? 12.06.05, 11:54 no wybory mamy za pasem.Jeżeli myślicie, że coś się zmieni na lepsze to jesteście w błędzie! Polacy nie umieją, nie potrafią i nie mogą. Ktoś to już kiedyś powiedział czy coś w tym sensie. Odpowiedz Link Zgłoś