Dodaj do ulubionych

Pali się :)

29.03.05, 15:42
Witam,
jako, że czas jakiś byłem czajnikiem an forum to może i najwyższa pora by sie przywitać :)
Wczoraj był mały ogień w budynku byłej hurtowni KRAWCZYKA
kilka fotosów
bercik.piastowska.info/view.php?gid=28
Pozdrawiam Panów POLICJANTÓW :)
Fotki niestety kiepskie (tfu cyfra) no ale nic innego nie było pod ręką niestety.
Mam nadzieję że od tej pory będę się częściej pojawiał.
Pozdrowienia dla reszty Forumowiczów.
Obserwuj wątek
    • w36 Re: Pali się :) 29.03.05, 19:38
      robert.ruda napisał:

> Witam,

Też witam serdecznie nowego piszącego :) tym bardziej że przyszedłeś z nowym,
      świeżym tematem, różnym od tych dyżurnych, nieco już nużących tematów ;)

> że czas jakiś byłem czajnikiem an forum

Czajniki forumowe, pokazać się ! ;)))

Dzięki za fotki z naszego miasta (jest też galeria opisywana tu na forum,
      niestety tylko dostępna przez mmsy :( ), choć mam pewne małe zastrzeżenie.
      Piszesz tak jakby to był artykuł w Wiadomościach Rudzkich, "w budynku byłej
      hurtowni KRAWCZYKA" i tyle :-0. Nic mi nie mówi, niestety :( . Domyślam się
      może, że to może gdzieś Ruda albo Karmańskie , ale możesz spokojnie napisać jaka
      ulica czy dzielnica ;) , nie jesteś przecież profesionalnym dziennikarzem ;|.

• robert.ruda Re: Pali się :) 29.03.05, 20:16
      bercik.piastowska.info/view.php?gid=28&phid=3
      Piastowska 2 :)
      a budynek miescie sie na przeciw LEPA :) za budka kaj idzie kupic dobry zur :)
      • ziut19 Re: Pali się :) 29.03.05, 20:21
        Hurtownia Krawczyka jest tuz obok dworca w Rudzie.
        Swoja droga, ma facet pecha:) Podobno zbankrutowal, sklep przejeli byli
        pracownicy, hurtownia tez chyba nie dziala. A co ciekawe bierze on bardzo
        aktywny udzial w remoncie Lepa. Hmmm.
        • hepik1 Re: Pali się :) 30.03.05, 05:53
          Ja bym na cyfrę nie zwalal winy-w dwoch przypadkach(tych zdjęc
          niedoświetlonych)to wina pstrykacza-zbyt szybko naciśnięty spust-nie zdązył
          aparat ustawić parametrów.No i ognia troche mało albo wcale ale rozumiem,że
          pożar był mały;) i raczej to fotki z sprzetem gaśniczym.Ale ogólnie fajnie,że
          byłeś na miejscu:))
          • robert.ruda Re: Pali się :) 30.03.05, 08:13
            EE no to sie z kolega nie zgodze ze zdjecie nie doswietlone bo nie zdazyla se cyfa parametrow otoczenia zebrac.
            Otoz lampa w tej cyfrze i wszytkich pseudo idioto aparatach dziala skutecznie w zasiegu 2m . Wiec rozswietlenie ciemnej nocki z tym sprzetem bylo nie realne. Fakt moglem zabrac statywa dac tryb nocny i bylo by gicio.
            Co do ilosci ognia fakt ilosc 0. Z tego co wiem to tlily sie jakies szmaty pod strychem , ale to info baaardzo nie potwierdzone.
            Pozdrowka.
            PS a fotki zrobione po to zeby sie zachowalo gdzies w historii ze takie zdazenie mialo miejsce ot co.
            • w36 Re: Pali się :) 31.03.05, 02:54
              robert.ruda napisał:

> EE no to sie z kolega nie zgodze ze zdjecie nie doswietlone bo nie zdazyla se c
              > yfa parametrow otoczenia zebrac.

Też pozwolę się nie zgodzić z hepikiem ;) co do tych dwóch zdjęć. Mnie to
              bardziej wygląda na rozproszenie światła na dymie, który akurat przywiało. A
              ogólnie fotki dobre, jak na warunki, choć nie perfekcyjne.

> Co do ilosci ognia fakt ilosc 0.

Nie tłumacz się. Przecież to nie Twoja wina że pożar był niezbyt efektowny :)

> PS a fotki zrobione po to zeby sie zachowalo gdzies w historii ze takie zdazeni
              > e mialo miejsce ot co.

I bardzo dobrze. Zresztą w naszym mieście krajobraz się ciągle zmienia (np.
              Wirek i jego przemiana w jeden wielki parking :( ) i to obok czegoś przechodziło
              się tysiące razy, nagle znika a potem trudno sobie przypomnieć jak to wyglądało
              wcześniej. Może za niedługi czas w miejscu tej hurtowni będzie jakiś market, a
              Twoje fotki staną się dokumentem historycznym.
          • nikos.d Re: Pali się :) 30.03.05, 08:47
            widziałem jego zdjęcia z zespołu Rudzian które sprzedawał taki sam niewypał..

--
            nie będzie takich machlojek to mówię ja - Dyzma - prezes..
            • robert.ruda Re: Pali się :) 30.03.05, 08:54
              nikos.d napisał:

> widziałem jego zdjęcia z zespołu Rudzian które sprzedawał taki sam niewypał..
              >
              > --
              > nie będzie takich machlojek to mówię ja - Dyzma - prezes..

Tak przyklad prosze bo jakos nie pamietam zebym jakiekolwiek zdjecia DZPiT gdzie kolwiek sprzedawal.
              • hepik1 Re: Pali się :) 30.03.05, 09:36
                Parę fotek i już się robi afera.Ludzie-czy wszyscy musimy brać przykład z naszej
                "władzy" rudzkiej i nie tylko?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka