Dodaj do ulubionych

Gratuluja Forum Ruda Śląska!!!

18.11.06, 17:05
Ano - dziynki ty kampaniji przedwyborczy nareszcie moj wkład we te forum jest
myńszościowy (ździybko poniży 50%).
Toż gratuluja szwongu i tako trzimejcie!!!
Obserwuj wątek
    • broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:00
      Tyż reklamy gratuluja
      ludzie.gazeta.pl/rafalprencel/0,0.html
      No i postym tym dziynkuja.
      • rafalprencel Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:05
        eee...jak to mam rozumieć:>
        • broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:09
          Ano, dwojako.
          Cieszy mie, że mosz gryfno wizytowka, a jeszcze bardzi cieszy mie to, że
          reklamujesz te trzecie rudzke forum.
          Z drugi strony jednak tropia se tym, że tam niy szkryflosz.
          Mogbyś pedzieć - czamu?
          • rafalprencel Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:17
            no to chyba oczywiste:) mało kto tam pisze:) ale czy to reklama to ja nie wiem.
            • broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:25
              Dlo mie niy cołkym.
              Jak jo prziszoł rozkryncać te forum, to pojawioł se tu jedyn post na dwa dni, z
              czego co drugi tyczoł se tego, że tu yno gucho, ciymno i nudno.
              No dyć wszysko sie dziynki fraszce drapko zmiyniyło. Po roku forum miało 40
              razy wiyncy postow, a dzisioj na głowny zajcie "regionalny" som widoczne dwa
              rudzke fora wypasione fraszkami
              forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1892241.html?x=1270804
              Ech - dyć tak niywiela trza, a byłyby trzi.
              • rafalprencel Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:32
                no to widzisz, ja skad mam to wiedziec cio? teraz juz wiem.
                • broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:35
                  To jest szansa na to, że pomożesz rozkulać swoje ulubione forum?
              • broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:32
                Hmm, swojom drogom przeca mosz dwa "ulubione fora" - jo widza we tym tako
                pozytywno reklama ze Twoji strony. Czy myla sie co do intyncji?
                • rafalprencel Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:36
                  No tak, ale przede wszytkiem siebie:) Nie wiedziałem, że aż to tak ambicjonalnie odbierasz. Jakoże i tak tamte forum jest mało uczęszczane to je usunąłem. Ulubionych forum mam nieco więcej, lecz system gazeta.pl coś opóźnia wpisywanie danych. Nie wiem czemu.
                  • broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:42
                    Niy spokopiołch Twoji wypowiedzi, co do tego "ambicjonalnego łodbiyranio".
                    Niy kapuja tyż, czamu terozki chcesz te forum z wizytowki wykasować.
                    Przestołś je już lubieć? Tak drapko? Czamuś taki zmiynny?
                    • rafalprencel Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 23:03
                      tu nie chodzi o zmienność czy lubienie, ale o funkcjonalnosc.

sa dwie cechy, które trzeba w sobie rozwijać: osobowość przepełnioną lojalnością wobec wartości nadrzędnych i świadomy dostęp do informacji poprzez ich racjonalny wybór.

Ciąglę w forumowej rodzince jestem noworodkiem, więc się uczę i wybieram prowadząc bardziej lub mniej naturalną selekcje. Natomiast jakąś tam wartość aksjologiczną i ocenną to już pozostaw mnie i tutaj się tłumaczyć nie będę bo bardzo możliwe, że już mam jakieś sieciowe uczucia:)
                      • broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 30.11.06, 17:50
                        Hmm, znaczy sie mom rozumieć, że po mojich gratulacjach i poru zdaniach te
                        forum przestało być dlo Ciebie "funkcjonalne"?
                        Cosik mi sie zdo we tym niyrichtig.
                        • broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 06.12.06, 14:23
                          Tego forum jednak żol
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16671&w=10965709&v=2&s=0
                          Baby2 dyć Rudo chwol
                          Mikołaju - syp postami!
                          Niychej rośnie a niy mami!
                          • broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 14.05.07, 18:13
                            Po 25 000 postow

Ech - ćwierć setki przeminyło
                            a radości nic niy było.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka