broneknotgeld 18.11.06, 17:05 Ano - dziynki ty kampaniji przedwyborczy nareszcie moj wkład we te forum jest myńszościowy (ździybko poniży 50%). Toż gratuluja szwongu i tako trzimejcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:00 Tyż reklamy gratuluja ludzie.gazeta.pl/rafalprencel/0,0.html No i postym tym dziynkuja. Odpowiedz Link Zgłoś
rafalprencel Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:05 eee...jak to mam rozumieć:> Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:09 Ano, dwojako. Cieszy mie, że mosz gryfno wizytowka, a jeszcze bardzi cieszy mie to, że reklamujesz te trzecie rudzke forum. Z drugi strony jednak tropia se tym, że tam niy szkryflosz. Mogbyś pedzieć - czamu? Odpowiedz Link Zgłoś
rafalprencel Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:17 no to chyba oczywiste:) mało kto tam pisze:) ale czy to reklama to ja nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:25 Dlo mie niy cołkym. Jak jo prziszoł rozkryncać te forum, to pojawioł se tu jedyn post na dwa dni, z czego co drugi tyczoł se tego, że tu yno gucho, ciymno i nudno. No dyć wszysko sie dziynki fraszce drapko zmiyniyło. Po roku forum miało 40 razy wiyncy postow, a dzisioj na głowny zajcie "regionalny" som widoczne dwa rudzke fora wypasione fraszkami forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1892241.html?x=1270804 Ech - dyć tak niywiela trza, a byłyby trzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rafalprencel Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:32 no to widzisz, ja skad mam to wiedziec cio? teraz juz wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:35 To jest szansa na to, że pomożesz rozkulać swoje ulubione forum? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:32 Hmm, swojom drogom przeca mosz dwa "ulubione fora" - jo widza we tym tako pozytywno reklama ze Twoji strony. Czy myla sie co do intyncji? Odpowiedz Link Zgłoś
rafalprencel Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:36 No tak, ale przede wszytkiem siebie:) Nie wiedziałem, że aż to tak ambicjonalnie odbierasz. Jakoże i tak tamte forum jest mało uczęszczane to je usunąłem. Ulubionych forum mam nieco więcej, lecz system gazeta.pl coś opóźnia wpisywanie danych. Nie wiem czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 22:42 Niy spokopiołch Twoji wypowiedzi, co do tego "ambicjonalnego łodbiyranio". Niy kapuja tyż, czamu terozki chcesz te forum z wizytowki wykasować. Przestołś je już lubieć? Tak drapko? Czamuś taki zmiynny? Odpowiedz Link Zgłoś
rafalprencel Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 29.11.06, 23:03 tu nie chodzi o zmienność czy lubienie, ale o funkcjonalnosc. sa dwie cechy, które trzeba w sobie rozwijać: osobowość przepełnioną lojalnością wobec wartości nadrzędnych i świadomy dostęp do informacji poprzez ich racjonalny wybór. Ciąglę w forumowej rodzince jestem noworodkiem, więc się uczę i wybieram prowadząc bardziej lub mniej naturalną selekcje. Natomiast jakąś tam wartość aksjologiczną i ocenną to już pozostaw mnie i tutaj się tłumaczyć nie będę bo bardzo możliwe, że już mam jakieś sieciowe uczucia:) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 30.11.06, 17:50 Hmm, znaczy sie mom rozumieć, że po mojich gratulacjach i poru zdaniach te forum przestało być dlo Ciebie "funkcjonalne"? Cosik mi sie zdo we tym niyrichtig. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 06.12.06, 14:23 Tego forum jednak żol forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16671&w=10965709&v=2&s=0 Baby2 dyć Rudo chwol Mikołaju - syp postami! Niychej rośnie a niy mami! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Gratuluja Forum Ruda Śląska!!! 14.05.07, 18:13 Po 25 000 postow Ech - ćwierć setki przeminyło a radości nic niy było. Odpowiedz Link Zgłoś