Dodaj do ulubionych

Apteka poszukiwana

01.09.09, 12:49
Witam,
Mam do kupienia sporo leków - gdzie w Rudzie znajdę jakieś
przyzwoite cenowo apteki?
Obserwuj wątek
    • kapioh1 Re: Internetowy szajs reklamowy 01.09.09, 14:11
      fewer napisał:
      "Witam,
      Mam do kupienia sporo leków - gdzie w Chorzowie znajdę jakieś
      przyzwoite cenowo apteki?"

To w ilu miastach będziesz kupował te leki, cwaniaczku?
      Pewnie twój koleś wklei tu za chwilę adresik apteczki, która ci buli
      szmal. Trzeba kasować taki szajs.

• fewer Re: Internetowy szajs reklamowy 01.09.09, 14:59
        kapioh1 napisał:

> fewer napisał:
        > "Witam,
        > Mam do kupienia sporo leków - gdzie w Chorzowie znajdę jakieś
        > przyzwoite cenowo apteki?"
        >
        > To w ilu miastach będziesz kupował te leki, cwaniaczku?
        > Pewnie twój koleś wklei tu za chwilę adresik apteczki, która ci
        buli
        > szmal. Trzeba kasować taki szajs.
        >

Sorry, szukam w róznych miastach z okolicy, pomyliłem się. Za
        konkretne oszczędności chyba warto pojezdzic trochę? To nie jest
        żadna reklama czy krypto :/
        • rudy107 Re: Internetowy szajs reklamowy 01.09.09, 17:46
          Popieram Kapioha. Coś ostatnio ciągle tu ktoś pyta o jakieś "dobra": to sklepy
          rowerowe, to restauracje, to zaś fotografów, apteki, albo zachęca do Wiatraka.
          Hepik - kasuj proszę te reklamy szybciej.
          • fewer Do kapioha i rudego 01.09.09, 20:35
            Nie zamierzam niczego reklamowac, juz mowilem. Jakoś nikt tez nagle
            nie wywalił listy polecanych i nikogo nie forsują. To nie jest
            podpucha. Najlepiej sami cos podpowiedzcie zamiast szukać sensacji
            gdzie jej nie ma :( Ehh...
    • jankolodziej Re: Apteka poszukiwana 01.09.09, 19:47
      Z aptekami nie jest wesoło. Stały się jedynie miejscami do kręcenia biznesiku -
      marże na lekach należą do najwyższych.
      W Halembie jest chyba z pięć aptek. Życzę powodzenia w przypadku palącej
      konieczności zakupu leku w nocy. Od dawna nie ma już "dyżurów nocnych" - to
      znaczy jest ciągle jeden - w Goduli. Trzeba mieć samochód i zdrowie by tam w
      nocy dojechać. Dawniej aptekarz był kimś. Zastępował nieraz lekarza - tak
      wspominam Kochłowice.

Co do tych reklamek, uprzedzę następnego "pytacza":
      - Jaki zakład pogrzebowy jest godny polecenia?
      • amuerak Re: Apteka poszukiwana 01.09.09, 22:48
        w Kochlowicach, czysto schludnie i ceny podobne, fajny parking i widok ;)
        odśnieżają, sprzątają - jednymi słowy dbają o jakość.
        Nie to co miejskie czy przykościelne gdzie za flaszkę ci dziury kopią niszcząc
        sąsiednie pomniki. Jednymi słowy z tymi wymienionymi do hameryki nam daleko oj
        daleko.
        Kochlowice rulez
        • totolotto Re: Apteka poszukiwana 02.09.09, 09:00
          Apteka Dbam o Zdrowie
          www.doz.pl
          zamawiasz przez internet a odbierasz gdzie chcesz
          • kapioh1 Re: Hepik ratunku! 02.09.09, 10:01
            totolotto napisał:
            "Apteka Dbam o Zdrowie
            www.doz.pl
            zamawiasz przez internet a odbierasz gdzie chcesz"

No i wszystko jasne. Do dupy z takim forum, które za chwilę będzie
            obleśną, wirtualna ulotka reklamową.
            Może jeszcze jakieś reklamy, śmieciarzu?

• fewer Re: Hepik ratunku! 02.09.09, 11:38
              kapioh, jesteś żenujący :/
              tym sposobem nie sposób czegokolwiek sie dowiedziec bo wszystko
              podciagasz pod jakies spiskowe teorie,

jesli ktos bedzie mial info to prosze o jakis priw bo ten człowiek
              mnie słabi, żebyś sam nie był kiedyś w potrzebie i żeby ci ktoś nie
              zrobił takiego halo "smieciarzu" :(
              • rudy107 Re: Hepik ratunku! 02.09.09, 16:31
                Fewer, to ty jesteś żenujący jeżeli myślisz, że nie znamy tego scenariusza.
                Rozumiem, że propagujesz nową działalność i potrzebujesz reklamy, ale są legalne
                formy reklamowania się bez kpin z potencjalnych klientów. Na takie formy
                odpowiadam zawsze tak samo: nie skorzystam z takiego punktu, ponieważ stosuje
                tricki zamiast rzetelnie handlować. A do Hepika powtórzę: Hepik, nie widzisz?
                Ciekawe, że pytający nas o jakiś "potrzebny adres" zawsze firmują się obcym nam
                nickiem i zwracają się do nas jak do osób, do których mają ogromne zaufanie.
                Dlaczego? Czy ktokolwiek poważny w ten sposób szuka czegokolwiek? Nie, bo te
                typki niczego nie szukają tylko przeciwnie: chcą nam wcisnąć.
                • jankolodziej Re: Hepik ratunku! 02.09.09, 17:46
                  ...przeważnie wciskają kit. Znam osobę, która zamawiała we wspomnianej aptece
                  internetowej i otrzymała przedatowane lekarstwa.
                • fewer Re: Hepik ratunku! 03.09.09, 01:19
                  Rudy,
                  uważasz się za kretyna? Tak by to wyglądało, skoro myslisz, że do
                  ciebie byłaby adresowana taka prymitywna zagrywka dla bezmózgów :/
                  Powtarzam jeszcze raz - niczego nie reklamuje i nie zamierzam. Ja
                  nie mam do ciebie szczegolnego zaufania, zwracam się do ludzi z
                  Rudy, bo jakoś mi nie przyszło do głowy żeby o Wasze miasto pytać
                  np. Wrocławian.
                  • kapioh1 Re: Fewerrr mój drogi 03.09.09, 07:59
                    fewer napisał:
                    "Rudy, uważasz się za kretyna? Tak by to wyglądało, skoro myslisz,
                    że do ciebie byłaby adresowana taka prymitywna zagrywka dla
                    bezmózgów :/ Powtarzam jeszcze raz - niczego nie reklamuje i nie
                    zamierzam. Ja nie mam do ciebie szczegolnego zaufania, zwracam się
                    do ludzi z Rudy, bo jakoś mi nie przyszło do głowy żeby o Wasze
                    miasto pytać np. Wrocławian"

Drogi osiołku o ksywce fewer, nie obrażaj w chamski sposób ludzi,
                    którzy tu pisuja, albowiem oni Ciebie nie obrażają. Zachowujesz się
                    jak dziecko w przedszkolu, co to chce na siebie zwrócić uwagę i w
                    towarzystwie pierdzi. Kiedy już śmierdzi, to nagle traci rezon i
                    znaczącą spogląda na kolegę, że to niby on.
                    Szanowny fewer- osiołku, ja potrafię czytać i w żadne twoje szczere
                    intencje nie wierzę. O to samo spytałeś na forum mieszkańców
                    Bytomia, Chorzowa, Pszczyny, Tychów, Raciborza, Wodzisławia
                    Śląskiego i zapewne wielu innych, mniej lub bardziej egzotycznych
                    miejsc, co sprawia, że śmierdzi tu, po prostu. Po co śmiecić takimi
                    postami? Żeby kit wciskać, i to fewer- osiołku mój drogi robisz.
                    FUJ.
                    • fewer Re: kapioh cymbałku 03.09.09, 16:33
                      Kapioh, cymbałku (tez sobie pozwolę na formę zdrobniałą) wcale mi
                      nie drogi, ja nikogo nie obrażam, to mnie pierwszego wyzwano,
                      jesli ktos z forum ma mozliwość sprawdzić to widzi, ze ja sam sobie
                      nie odpisuję na te posty,
                      po prostu potrzebuję takiej informacji dla siebie i nie mam sły i
                      ochoty najmniejszej już sie tłumaczyc domorosłym detektywom i
                      demaskatorom pożal się Boże,
                      nie wchodz na ten wątek, nie ma przymusu, to raczej ty się
                      zachowujesz jak dzieciak, na dodatek ksenofob i to ty piszesz do
                      mnie w pogardliwym tonie,

pozostałych ludzi dobrej woli prosze o info na fewer1@wp.pl
                      • kris-8 Re: kapioh cymbałku 03.09.09, 19:52
                        człowieku, po co się jeszcze plączesz, skoro Cię zdemaskowali. Spojrzałem na
                        fora innych miast - zasięg "poszukiwań" masz rzeczywiście spory i twój cel jest
                        jasny. Weź coś na uspokojenie, bo przeciw chamstwu chyba w aptekach niczego nie
                        ma...?
                        • fewer Re: krisssssss..... 04.09.09, 21:45
                          No masz, kloejny nawiedzony...
                          Sam napisałem, że szukam w okolicach Śląska, odkryłeś Amerykę?

Ale OK, jak jesteś taki niebywale przenikliwy to zaprzągnij swój
                          nieprzeciętny intelekt i napisz mi, które to niby z aptek są rzekomo
                          reklamowane?
                          Hm, nie znalazłes punktów zbieżnych? Szkoda, co? A może mój sprytny
                          plan polega na reklamowaniu klikunastu zupełnie nie powiazanych ze
                          sobą porozrzucanych aptek?
                          Wygłupiłeś się człowieku, a czujesz się mocny, bo przyłączyłeś się
                          do chóru podobnych ci kontestatorów. To zaczyna być naprawdę
                          załosne :/
            • g-48 Re: Hepik ratunku! 02.09.09, 23:53
              No i wszystko jasne. Do dupy z takim forum, które za chwilę będzie
              > obleśną, wirtualna ulotka reklamową.
              > Może jeszcze jakieś reklamy, śmieciarzu?
              Masz racje Kapioh!Lepiej systematyscznie obrabiac dupe prezydenta!
            • zawsze_eda Re: Hepik ratunku! 05.09.09, 09:02
              dobrze piszesz kapioh ludzie nie widzą tego że lekarze,aptekarze i producenci
              leków naciągają ludzi na kupno w większości nie leków a różnych preparatów mniej
              lub więcej mających tylko pobudzić wyobraźnię o leczeniu w Polsce a czy
              komukolwiek z w/w zależy na leczeniu? napewno nie, bo zdrowy człowiek nie
              potrzebuje leków !!!! a to by nie było nikomu na rękę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka