fewer 01.09.09, 12:49 Witam, Mam do kupienia sporo leków - gdzie w Rudzie znajdę jakieś przyzwoite cenowo apteki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapioh1 Re: Internetowy szajs reklamowy 01.09.09, 14:11 fewer napisał: "Witam, Mam do kupienia sporo leków - gdzie w Chorzowie znajdę jakieś przyzwoite cenowo apteki?" To w ilu miastach będziesz kupował te leki, cwaniaczku? Pewnie twój koleś wklei tu za chwilę adresik apteczki, która ci buli szmal. Trzeba kasować taki szajs. Odpowiedz Link Zgłoś
fewer Re: Internetowy szajs reklamowy 01.09.09, 14:59 kapioh1 napisał: > fewer napisał: > "Witam, > Mam do kupienia sporo leków - gdzie w Chorzowie znajdę jakieś > przyzwoite cenowo apteki?" > > To w ilu miastach będziesz kupował te leki, cwaniaczku? > Pewnie twój koleś wklei tu za chwilę adresik apteczki, która ci buli > szmal. Trzeba kasować taki szajs. > Sorry, szukam w róznych miastach z okolicy, pomyliłem się. Za konkretne oszczędności chyba warto pojezdzic trochę? To nie jest żadna reklama czy krypto :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rudy107 Re: Internetowy szajs reklamowy 01.09.09, 17:46 Popieram Kapioha. Coś ostatnio ciągle tu ktoś pyta o jakieś "dobra": to sklepy rowerowe, to restauracje, to zaś fotografów, apteki, albo zachęca do Wiatraka. Hepik - kasuj proszę te reklamy szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
fewer Do kapioha i rudego 01.09.09, 20:35 Nie zamierzam niczego reklamowac, juz mowilem. Jakoś nikt tez nagle nie wywalił listy polecanych i nikogo nie forsują. To nie jest podpucha. Najlepiej sami cos podpowiedzcie zamiast szukać sensacji gdzie jej nie ma :( Ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
jankolodziej Re: Apteka poszukiwana 01.09.09, 19:47 Z aptekami nie jest wesoło. Stały się jedynie miejscami do kręcenia biznesiku - marże na lekach należą do najwyższych. W Halembie jest chyba z pięć aptek. Życzę powodzenia w przypadku palącej konieczności zakupu leku w nocy. Od dawna nie ma już "dyżurów nocnych" - to znaczy jest ciągle jeden - w Goduli. Trzeba mieć samochód i zdrowie by tam w nocy dojechać. Dawniej aptekarz był kimś. Zastępował nieraz lekarza - tak wspominam Kochłowice. Co do tych reklamek, uprzedzę następnego "pytacza": - Jaki zakład pogrzebowy jest godny polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
amuerak Re: Apteka poszukiwana 01.09.09, 22:48 w Kochlowicach, czysto schludnie i ceny podobne, fajny parking i widok ;) odśnieżają, sprzątają - jednymi słowy dbają o jakość. Nie to co miejskie czy przykościelne gdzie za flaszkę ci dziury kopią niszcząc sąsiednie pomniki. Jednymi słowy z tymi wymienionymi do hameryki nam daleko oj daleko. Kochlowice rulez Odpowiedz Link Zgłoś
totolotto Re: Apteka poszukiwana 02.09.09, 09:00 Apteka Dbam o Zdrowie www.doz.pl zamawiasz przez internet a odbierasz gdzie chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
kapioh1 Re: Hepik ratunku! 02.09.09, 10:01 totolotto napisał: "Apteka Dbam o Zdrowie www.doz.pl zamawiasz przez internet a odbierasz gdzie chcesz" No i wszystko jasne. Do dupy z takim forum, które za chwilę będzie obleśną, wirtualna ulotka reklamową. Może jeszcze jakieś reklamy, śmieciarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
fewer Re: Hepik ratunku! 02.09.09, 11:38 kapioh, jesteś żenujący :/ tym sposobem nie sposób czegokolwiek sie dowiedziec bo wszystko podciagasz pod jakies spiskowe teorie, jesli ktos bedzie mial info to prosze o jakis priw bo ten człowiek mnie słabi, żebyś sam nie był kiedyś w potrzebie i żeby ci ktoś nie zrobił takiego halo "smieciarzu" :( Odpowiedz Link Zgłoś
rudy107 Re: Hepik ratunku! 02.09.09, 16:31 Fewer, to ty jesteś żenujący jeżeli myślisz, że nie znamy tego scenariusza. Rozumiem, że propagujesz nową działalność i potrzebujesz reklamy, ale są legalne formy reklamowania się bez kpin z potencjalnych klientów. Na takie formy odpowiadam zawsze tak samo: nie skorzystam z takiego punktu, ponieważ stosuje tricki zamiast rzetelnie handlować. A do Hepika powtórzę: Hepik, nie widzisz? Ciekawe, że pytający nas o jakiś "potrzebny adres" zawsze firmują się obcym nam nickiem i zwracają się do nas jak do osób, do których mają ogromne zaufanie. Dlaczego? Czy ktokolwiek poważny w ten sposób szuka czegokolwiek? Nie, bo te typki niczego nie szukają tylko przeciwnie: chcą nam wcisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
jankolodziej Re: Hepik ratunku! 02.09.09, 17:46 ...przeważnie wciskają kit. Znam osobę, która zamawiała we wspomnianej aptece internetowej i otrzymała przedatowane lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fewer Re: Hepik ratunku! 03.09.09, 01:19 Rudy, uważasz się za kretyna? Tak by to wyglądało, skoro myslisz, że do ciebie byłaby adresowana taka prymitywna zagrywka dla bezmózgów :/ Powtarzam jeszcze raz - niczego nie reklamuje i nie zamierzam. Ja nie mam do ciebie szczegolnego zaufania, zwracam się do ludzi z Rudy, bo jakoś mi nie przyszło do głowy żeby o Wasze miasto pytać np. Wrocławian. Odpowiedz Link Zgłoś
kapioh1 Re: Fewerrr mój drogi 03.09.09, 07:59 fewer napisał: "Rudy, uważasz się za kretyna? Tak by to wyglądało, skoro myslisz, że do ciebie byłaby adresowana taka prymitywna zagrywka dla bezmózgów :/ Powtarzam jeszcze raz - niczego nie reklamuje i nie zamierzam. Ja nie mam do ciebie szczegolnego zaufania, zwracam się do ludzi z Rudy, bo jakoś mi nie przyszło do głowy żeby o Wasze miasto pytać np. Wrocławian" Drogi osiołku o ksywce fewer, nie obrażaj w chamski sposób ludzi, którzy tu pisuja, albowiem oni Ciebie nie obrażają. Zachowujesz się jak dziecko w przedszkolu, co to chce na siebie zwrócić uwagę i w towarzystwie pierdzi. Kiedy już śmierdzi, to nagle traci rezon i znaczącą spogląda na kolegę, że to niby on. Szanowny fewer- osiołku, ja potrafię czytać i w żadne twoje szczere intencje nie wierzę. O to samo spytałeś na forum mieszkańców Bytomia, Chorzowa, Pszczyny, Tychów, Raciborza, Wodzisławia Śląskiego i zapewne wielu innych, mniej lub bardziej egzotycznych miejsc, co sprawia, że śmierdzi tu, po prostu. Po co śmiecić takimi postami? Żeby kit wciskać, i to fewer- osiołku mój drogi robisz. FUJ. Odpowiedz Link Zgłoś
fewer Re: kapioh cymbałku 03.09.09, 16:33 Kapioh, cymbałku (tez sobie pozwolę na formę zdrobniałą) wcale mi nie drogi, ja nikogo nie obrażam, to mnie pierwszego wyzwano, jesli ktos z forum ma mozliwość sprawdzić to widzi, ze ja sam sobie nie odpisuję na te posty, po prostu potrzebuję takiej informacji dla siebie i nie mam sły i ochoty najmniejszej już sie tłumaczyc domorosłym detektywom i demaskatorom pożal się Boże, nie wchodz na ten wątek, nie ma przymusu, to raczej ty się zachowujesz jak dzieciak, na dodatek ksenofob i to ty piszesz do mnie w pogardliwym tonie, pozostałych ludzi dobrej woli prosze o info na fewer1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kris-8 Re: kapioh cymbałku 03.09.09, 19:52 człowieku, po co się jeszcze plączesz, skoro Cię zdemaskowali. Spojrzałem na fora innych miast - zasięg "poszukiwań" masz rzeczywiście spory i twój cel jest jasny. Weź coś na uspokojenie, bo przeciw chamstwu chyba w aptekach niczego nie ma...? Odpowiedz Link Zgłoś
fewer Re: krisssssss..... 04.09.09, 21:45 No masz, kloejny nawiedzony... Sam napisałem, że szukam w okolicach Śląska, odkryłeś Amerykę? Ale OK, jak jesteś taki niebywale przenikliwy to zaprzągnij swój nieprzeciętny intelekt i napisz mi, które to niby z aptek są rzekomo reklamowane? Hm, nie znalazłes punktów zbieżnych? Szkoda, co? A może mój sprytny plan polega na reklamowaniu klikunastu zupełnie nie powiazanych ze sobą porozrzucanych aptek? Wygłupiłeś się człowieku, a czujesz się mocny, bo przyłączyłeś się do chóru podobnych ci kontestatorów. To zaczyna być naprawdę załosne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Hepik ratunku! 02.09.09, 23:53 No i wszystko jasne. Do dupy z takim forum, które za chwilę będzie > obleśną, wirtualna ulotka reklamową. > Może jeszcze jakieś reklamy, śmieciarzu? Masz racje Kapioh!Lepiej systematyscznie obrabiac dupe prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_eda Re: Hepik ratunku! 05.09.09, 09:02 dobrze piszesz kapioh ludzie nie widzą tego że lekarze,aptekarze i producenci leków naciągają ludzi na kupno w większości nie leków a różnych preparatów mniej lub więcej mających tylko pobudzić wyobraźnię o leczeniu w Polsce a czy komukolwiek z w/w zależy na leczeniu? napewno nie, bo zdrowy człowiek nie potrzebuje leków !!!! a to by nie było nikomu na rękę Odpowiedz Link Zgłoś