nicolas905
24.12.10, 14:20
Witam wszystkich
W czerwcu tego roku pojawił mi sie rumień na nodze zgłosiłem sie do dermatologa potwierdził borelioze dał mi antybiotyk doxy 1 tab co 12 godz przez miesiąc. I zapewnił mnie że bedzie ok przejdzie i że u 70% osób przechodzi to samo bez antyb. bo organizm człowieka sam to zwalczy. wszystko było ok gdy w grudniu tego roku zaczeły mnie boleć kolana coś w nich strzela jak zginam czasami mam uczucie palenia w stawach w nocy mi cierpnie reka i mam dziwne jakby ruszanie sie mięsni na całym ciele nie wiem co mam robić jestem z podkarpacia jestem tym wszystkim załamany totalnie mam 24 lata i już wogóle nie chce mi sie życ jak czytam że doprowadzi mnie ta choroba do piachu bardzo was prosze poradzcie mi coś tak bardzo was prosze chciałbym sie z tego wyleczyć ale nie wiem jak. Zostałem sam z tym problemem nie ma mnie kto podtrzymać na duchu coś doradzić pocieszyć a ja czuje sie fatalnie i chodzą mi myśli żeby skończyć ze soba bo przeciesz na tamtym świecie nic nie bedzie mnie bolało. Kochani prosze was o pomoc z całych sił na kolanach bo nie daje już sobie z tym rady