raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 11.01.13, 23:19 Małopolanie (i nie tylko) - czas na spotkanie. Proponuję 2.02 (sobota) w godzinach okołopołudniowych, szczegóły później. Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 16.01.13, 12:13 Uwaga zmiana terminu! Przepraszam za zamieszanie ale z przyczyn technicznych musimy przełożyć spotkanie na tydzień wcześniej: 26.01 (sobota) Więcej szczegółów wkrótce. Odpowiedz Link
maleoobeauty Re: Spotkanie w Krakowie 16.01.13, 14:01 Ja raczej będę. Zachęcam więcej osób by przychodziło i dzieliło się swoimi doświadczeniami. Tym samym spotkanie spełnia dobrą formę psychoterapii Odpowiedz Link
misiek_marek Re: Spotkanie w Krakowie 18.01.13, 05:17 Chętnie się pojawię 21go Prosze o wiecej danych . Pozdrawiam Marek. Odpowiedz Link
tamtam60 Re: Spotkanie w Krakowie 18.01.13, 10:21 Tak sobie myślę, żeby to spotkanie wykorzystać nie tylko na nasze rozmowy, ale także żebyśmy z niego mogli wynieść większe ilości ulotek wydanych przez dr. Staszków i zostawiać je potem w różnych gabinetach lekarskich, a w szczególności u lekarzy specjalistów, którzy nic nie wiedzą, że duża część ich pacjentów ma boreliozę z koinfekcjami. Ostatnio prawidłowo zdiagnozowałam boreliozę u 22 letniej dziewczyny, która borykała się ze schizofrenią i depresją. Zakaźnik z Kopernika zapewnił ją, że objawy mózgowe nie są od boreliozy, bo Bb nigdy nie infekuje mózgu!!! A w tych ulotkach, które są mocne, bo wydane przez państwową instytucję z którą trzeba się liczyć, jest napisane, że Bb może objawiać się zanikami pamięci, depresją itd. Moglibyśmy zrobić akcję roznoszenia ulotek po gabinetach psychiatrycznych, neurologicznych, kardiologicznych, reumatologicznych, ginekologicznych, ortopedycznych, endokrynologicznych, urologicznych...Wszędzie tam gdzie trafiają chorzy z boreliozą, a lekarze nie mają pojęcia o objawach Bb i leczą "swoje". Aż mi się słabo robi jak pomyślę ilu ludzi męczy się a potem umiera na tą chorobę. Odpowiedz Link
pawel96b Re: Spotkanie w Krakowie 18.01.13, 10:42 > Zakaźnik z Kope > rnika zapewnił ją, że objawy mózgowe nie są od boreliozy, bo Bb nigdy nie infek > uje mózgu!!! Ciekawe ktory? O ile wiem najblizsi sensowni zakaznicy znajacy sie na bb sa w Wawie. Ci z Krakowa nie umieja wyleczyc grzyba na wlasnych scianach na Kopernika. Jedna pani dr habilitowana powiedziala tam do mnie po 4 tyg doxy "Panie Pawle... borelioze to Pan mial" z uroczym usmiechem nadrabiajacym brak kompetencji. Ogolnie - zachowanie magiczne majace miec pozytywny wplyw na psyche pacjenta. Chetnie bym ja zarazil jakims kleszczem. BKW tam zreszta tez nie wyleczyli i o ile wiem, to rodzine wysylaja wlasnie do niej. A jak juz sie przebrnie klody pod nogi i da sobie zrobic punkcje, to ceftriakson to jest maksimum ich wiedzy medycznej. Tak to na Kopernika wyglada. Pawel Odpowiedz Link
maleoobeauty Re: Spotkanie w Krakowie 18.01.13, 11:33 Dr Staszków - chodzi o tą broszurkę z Sanepidu?? Bardzo dobrze opracowana! Faktycznie chciałbym dostać kilka sztuk tej broszurki i porozdawać... dobry pomysł. pzdr. Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 18.01.13, 12:11 Z sanepidu jest duża niebieska ulotka A4. Wszystkie które miałem w Krakowie "wyszły" po projekcji UOS. Jeśli mamy jeszcze zapas i uda mi się ściągnąć to przyniosę. Zawsze natomiast mam ze sobą zielone ulotki Stowarzyszenia i niezmiennie zachęcam żeby każda osoba wzięła choć kilka i zostawiła w przychodni, szkole, przedszkolu i gdzie tam jeszcze się bywa i gdzie to jest sensowne. Kilka sztuk, nie więcej w jednym miejscu - nie jesteśmy bogatą organizacją, finansujemy to póki co sami więc nie możemy sobie pozwolić żeby to lądowało w koszu. Odpowiedz Link
tamtam60 Re: Spotkanie w Krakowie 18.01.13, 13:10 Sanepid ma większe znaczenie dla lekarzy niż nasze skromne stowarzyszenie. Ich ulotka ma moc prawną. Odpowiedz Link
zabieganab Re: Spotkanie w Krakowie 18.01.13, 15:21 Dzień dobry! jestem tu nowa ze swoja boreliozą... Jestem zainteresowana tym spotkaniem 26 stycznia 2013 w Krakowie. Mam pytanko: gdzie i o której ma ono być?... ) Odpowiedz Link
jan.nowak2000 Re: Spotkanie w Krakowie 23.01.13, 20:04 Podeślijscie link / skan (w miarę dobrej jakości) tej ulotki. Też "przypadkowo" mogę zostawiść kilka tych ulotek w swojej okolicy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 19.01.13, 00:41 26.01.2013 (sobota) g.16:30 klub Betel, pl. Szczepański 3 (w podwórzu), minuta piechotą od Rynku Gł., mapka: goo.gl/maps/KgBl7 budynek przyległy do galerii Bunkier Sztuki trzeba przejść przez hol na podwórze - klub jest po lewej; Google Street view: goo.gl/maps/ohXaV lokal jest na parterze, bez barier, wejście bezpośrednio z podwórza Dojazd komunikacją miejską do przystanku "Teatr Bagatela" rozklady.mpk.krakow.pl/ Dla zmotoryzowanych: okolice Starego Miasta w Krakowie = zakaz ruchu i parkowania bez zezwolenia. Autko najlepiej zostawić w rejonie ulic Łobzowska - Garbarska lub Rajska - Studencka (w weekend nie trzeba karmić parkomatów) lub parking strzeżony przy ul. Karmelickiej. Zapraszam serdecznie, Rafał Odpowiedz Link
ter69 Re: Spotkanie w Krakowie 23.01.13, 02:32 Świetny termin! Wreszcie będę mogła przyjść. Do zobaczenia Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 23.01.13, 12:57 Cieszę się. Będzie kilka doświadczonych osób, być może także ktoś z lekarzy, tym bardziej zapraszamy. Odpowiedz Link
analogkid Re: Spotkanie w Krakowie 26.01.13, 01:26 raf.99 napisał: > ^ pytanie - czy był jakiś lekarz? Odpowiedz Link
maleoobeauty Re: Spotkanie w Krakowie 26.01.13, 09:45 analogkit - spotkanie jest dziś. Tj. 26.01.13. Zapraszamy do konfrontacji Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 27.01.13, 09:29 To był pracowity dzień dla wszystkich, na koniec udane spotkanie. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się tak wysokiej frekwencji (dwadzieścia-kilka osób), zadbalibyśmy o lepsze warunki lokalowe. Dzięki wszystkim za spotkanie, zwłaszcza przyjezdnym za fatygę. Odpowiedz Link
zabieganab Re: Spotkanie w Krakowie 28.01.13, 20:31 ja też bardzo dziękuję za zorganizowanie tego spotkania! Dla mnie było bardzo interesująco, ponieważ ja dopiero zaczynam walczyć ze swoją boreliozą... Nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego ile aspektów dotyczy leczenie: bo to nie jest tylko uporanie się z bakterią, ale również wiedza o zdrowiu i o prawach, jakie nam przysługują... Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 20.02.13, 10:02 Borelioza - Spotkanie informacyjne + grupa wsparcia, Kraków 26.02.2013 (wtorek) od 16:30 miejsce: Miejski Ośrodek Wspierania Inicjatyw Społecznych, os. Centrum C 10, Kraków - N. Huta mapka: goo.gl/maps/qfLR7 dojazd komunikacją miejską do przystanku "pl. Centralny" Spotkanie organizujemy z myślą o pacjentach jak również o osobach z innych względów zainteresowanych problematyką boreliozy - choroby z Lyme. Celem spotkania jest wymiana informacji, wiedzy, doświadczeń oraz integracja środowiska pacjentów dotkniętych problemem chorób odkleszczowych. Serdecznie zapraszamy! Prosimy przekażcie info zainteresowanym. Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 03.03.13, 11:07 Chciałbym abyśmy w Krakowie wykorzystywali na spotkania sale w MOWIS w n. Hucie. Wiem że wielu osobom tam nie po drodze z centrum, niemniej warunki lokalowe tam są bardzo dobre, mamy do dyspozycji wyposażoną salę za darmo (nader istotny szczegół ) Dojazd tramwajem od Dworca Gł. to 20-25 minut. Nasze spotkania krakowskie rosną, trudno już się spotykać w knajpce przy kawie, warto mieć możliwość swobodnej rozmowy czy quasi-prelekcji. Zapraszam więc do obadania sobie lokalizacji MOWIS - i do zobaczenia następnym razem Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 14.03.13, 12:04 16 marca 2013 (sobota) - Małopolskie Forum Zdrowia Centrum Kongresowe CM UJ, ul. Łazarza 16 Będziemy obecni z naszym zielonym stoiskiem - szerząc pilnie potrzebną wiedzę, służąc informacją i radą, dzieląc się doświadczeniem. Dobra okazja do spotkania w Krakowie! Zapraszamy! www.facebook.com/borelioza.org/posts/286864778111128 manko.pl/zadbamy-o-twoje-zdrowie/ Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 11.04.13, 00:13 Borelioza - Spotkanie informacyjne + grupa wsparcia, Kraków 17.04.2013 (środa) od 17:00 Miejski Ośrodek Wspierania Inicjatyw Społecznych, os. Centrum C 10, Kraków - N. Huta, wejście od południa (od str. Al. Andersa/ Al. Róż), sala na I p. mapka: goo.gl/maps/qfLR7 dojazd komunikacją miejską do przystanku "pl. Centralny" lub "Al. Przyjaźni" www.facebook.com/events/333884850067815/ Spotkanie organizujemy z myślą o pacjentach jak również o osobach z innych względów zainteresowanych problematyką boreliozy - choroby z Lyme. Celem spotkania jest wymiana informacji, wiedzy, doświadczeń oraz integracja środowiska pacjentów dotkniętych problemem chorób odkleszczowych. Serdecznie zapraszamy! Przekażcie proszę info zainteresowanym. Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 01.06.13, 20:43 8.06.2013 (sobota), g.11:00-15:00 Kraków, Mały Rynek Fundacja Mam Marzenie obchodzi 10. urodziny i zaprasza z tej okazji na Mały Rynek w Krakowie. W ramach współpracy z krakowskim odziałem IFMSA-Poland będziemy obecni podczas tej imprezy z naszym Zielonym Stolikiem - szerząc pilnie potrzebną wiedzę o boreliozie - chorobie z Lyme. więcej: www.facebook.com/borelioza.org/posts/527788873933682 Zapraszamy! Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 23.11.13, 16:16 Spotkanie informacyjne + grupa wsparcia - Kraków 30.11.2013 (sobota) g.10:00-13:00 Galeria Stańczyk, Kraków, ul. Królewska 94 (róg Królewskiej i Smoluchowskiego) mapka: goo.gl/maps/K3cPo Dziękujemy za gościnę Galerii Stańczyk: idn.org.pl/fson/stanczyk.html Dojazd komunikacją miejską: 4, 8, 13, 14, 24, 64, 102 do przystanku "Uniwersytet Pedagogiczny" (10 min. od Dworca Gł.), rozklady.mpk.krakow.pl/ Serdecznie zapraszamy pacjentów, ich rodziny oraz osoby zainteresowane tematem. Przekażcie proszę info zainteresowanym. www.facebook.com/events/481425701970840/ Odpowiedz Link
raf.99 Spotkanie w Krakowie 21.01.14, 19:54 Kraków | Borelioza - Spotkanie informacyjne + promocja książki dr McFadzean 01.02.2014 (sobota) g.11:30-14:30 miejsce: Miejski Ośrodek Wspierania Inicjatyw Społecznych os. Centrum C 10, Kraków - N. Huta sala nr 6 (wejście od strony północnej budynku - bliżej Al. Przyjaźni) mapka: goo.gl/maps/0Po2U więcej informacji: www.facebook.com/events/415461905254516 Celem naszych nieformalnych spotkań jest wymiana informacji, wiedzy, doświadczeń oraz integracja środowiska pacjentów dotkniętych problemem boreliozy i innych chorób odkleszczowych. Serdecznie zapraszamy pacjentów, ich rodziny oraz osoby zainteresowane tematem. Spotkanie będzie połączone z promocją długo wyczekiwanej nowej książki wydanej przez Stowarzyszenie Chorych na Boreliozę: Nicola McFadzean, Prosto o diagnozie i leczeniu boreliozy - choroby z Lyme, www.facebook.com/photo.php?fbid=634733416572560 Serdecznie zapraszamy! Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 21.01.14, 19:55 1.02 rozpoczyna się remont torowiska na ul. Mogilskiej, w związku z czym zmianie ulegnie organizacja komunikacji miejskiej w tym rejonie (istotne dla podróżujących z centrum Krakowa do Nowej Huty). Szczegóły można znaleźć tu: krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,15306347,Mogilska_do_remontu__Cztery_zastepcze_linie_tramwajowe.html#LokKrakTxt i tu: kmkrakow.pl/ Odpowiedz Link
zazule Re: Spotkanie w Krakowie 28.01.14, 19:53 i Raf wielke dzieki za prace. dlaczego one nie chorują??? Polska strona i forum na temat Chlamydii pn Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 28.01.14, 21:28 pracuje zespół Podczas spotkań będzie można nabyć polskie wydanie książki dr McFadzean, cena przy odbiorze osobistym: 40zł Szykuje się również spotkanie w Gdańsku, w drugiej połowie lutego. Wiosną prawdopodobnie wydarzy się coś również we Wrocławiu. Tymczasem zapraszamy w najbliższą sobotę do Krakowa i Poznania! Prosimy, dajcie znać osobom mniej "internetowym". Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 16.04.14, 08:49 Kraków | Borelioza - Spotkanie informacyjne + grupa wsparcia 26.04.2014 (sobota) g.11:00-14:00 miejsce: Miejski Ośrodek Wspierania Inicjatyw Społecznych os. Centrum C 10, Kraków - N. Huta sala nr 6 (wejście od strony północnej budynku - bliżej Al. Przyjaźni) mapka: goo.gl/maps/0Po2U więcej informacji: www.facebook.com/events/577114555729988/ Dojazd komunikacją miejską do przystanku "pl. Centralny" lub "Al. Przyjaźni" (40-45 minut z przystanku "Dworzec Główny"), rozklady.mpk.krakow.pl/index.aspx Celem naszych nieformalnych spotkań jest wymiana informacji, wiedzy, doświadczeń oraz integracja środowiska pacjentów dotkniętych problemem boreliozy i innych chorób odkleszczowych. Serdecznie zapraszamy pacjentów, ich rodziny oraz osoby zainteresowane tematem. Podczas spotkania będzie można nabyć polskie wydanie książki dr McFadzean: www.facebook.com/photo.php?fbid=634733416572560&set=a.136266993085874.24746.111292182250022&type=1&stream_ref=10 Cena przy odbiorze osobistym to 40 zł Serdecznie zapraszamy! Odpowiedz Link
raf.99 Kraków | mały kleszcz - DUŻY PROBLEM! 06.04.15, 10:12 25.04.2015 (sobota) Mały Rynek, cały dzień Krakowskie @Święto Organizacji Pozarządowych i Inicjatyw Obywatelskich odbywać się będzie na Małym Rynku. Będziemy tam obecni przez cały dzień aby szerzyć tak bardzo potrzebną wiedzę na temat boreliozy i innych chorób odkleszczowych wśród mieszkańców i turystów. Zapraszamy do spotkania i rozmowy! więcej: www.facebook.com/events/1427944984171533/ Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 17.06.14, 17:59 Okazja do spotkania w Krakowie: 24.06.2014 (wtorek), g.10:00-18:00 Kraków, Rynek Gł. (od str. wieży ratuszowej) Zielony Stolik Informacyjny - profilaktyka boreliozy i innych chorób odkleszczowych podczas krakowskiego Święta Organizacji Pozarządowych Bedziemy tam obecni (namiot przy wieży ratuszowej) aby szerzyć wiedzę na temat boreliozy i innych chorób odkleszczowych - wśród mieszkańców i turystów. Zapraszamy! www.facebook.com/events/1412528569034734 Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 29.10.14, 23:48 Kraków | Borelioza - otwarte spotkanie informacyjne + grupa wsparcia 8.11.2014 (sobota) g.11:30-14:30 Celem naszych otwartych, nieformalnych spotkań jest wymiana informacji, wiedzy, doświadczeń, integracja środowiska pacjentów dotkniętych problemem boreliozy i innych chorób odkleszczowych, jak również psychologiczne wsparcie osób chorych i ich bliskich. Serdecznie zapraszamy pacjentów, ich rodziny oraz osoby z innych względów zainteresowane tematem. sala nr 6 (parter) Miejski Ośrodek Wspierania Inicjatyw Społecznych os. Centrum C 10, Kraków - N. Huta (wejście główne, od strony północnej budynku - od strony Al. Przyjaźni) mapka: goo.gl/maps/0Po2U dojazd komunikacją miejską: do przystanków "Aleja Przyjaźni", "Plac Centralny", "Aleja Róż" (25-30 minut z przystanku "Dworzec Główny"), krakow.jakdojade.pl/ rozklady.mpk.krakow.pl/index.aspx Więcej: www.facebook.com/borelioza.org Odpowiedz Link
raf.99 Kraków | mały kleszcz - DUŻY PROBLEM! 20.04.15, 00:19 25.04.2015 (sobota) Mały Rynek, g. 11:00-17:00 Krakowskie @Święto Organizacji Pozarządowych i Inicjatyw Obywatelskich odbywać się będzie na Małym Rynku. Będziemy tam obecni przez cały czas trwania imprezy, aby szerzyć tak bardzo potrzebną wiedzę na temat boreliozy i innych chorób odkleszczowych wśród mieszkańców i turystów. Zapraszamy do spotkania i rozmowy! więcej: www.facebook.com/events/1427944984171533/ Odpowiedz Link
raf.99 mały kleszcz - DUŻY PROBLEM! | wykłady otwarte 09.06.15, 21:01 Skoczów | mały kleszcz - DUŻY PROBLEM! | O boreliozie i innych chorobach odkleszczowych - wykład otwarty 15 czerwca 2015 o 18:00 Kalwaria Zebrzydowska | mały kleszcz - DUŻY PROBLEM! | O boreliozie i innych chorobach odkleszczowych - wykład otwarty 23 czerwca 2015 o 17:00 wiecej: www.facebook.com/borelioza.org/events Odpowiedz Link
raf.99 Kraków | mały kleszcz - DUŻY PROBLEM! - wykład otw 17.09.15, 12:41 Kraków | mały kleszcz - DUŻY PROBLEM! | Wykład otwarty 3.10.2015 (sobota) więcej: www.facebook.com/events/168845823451872/ Odpowiedz Link
miroslaw111 Re: Spotkanie w Krakowie 06.10.15, 14:12 , orientujecie się kiedy będzie miało miejsc kolejne spotkanie w POlsce lub okolicy ? Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 19.10.15, 12:01 Najprędzej informacje ukazują się tu: www.facebook.com/borelioza.org/events Odpowiedz Link
raf.99 7.11.2015 (sobota), Kraków 22.10.15, 11:44 7.11.2015 (sobota) Kraków | Borelioza i ch. odkleszczowe | 1. Jak się ustrzec? Jak rozpoznać? Jak sobie radzić? | 2. Tematy zaawansowane, grupa wsparcia Zapraszamy pacjentów, opiekunów oraz wszystkie osoby zainteresowane tematem. Spotkanie jest otwarte, udział w nim jest bezpłatny i nie wymaga rejestracji. Czas: 11:30-14:30 Miejsce: Centrum Obywatelskie w Krakowie ul. Reymonta 20 (budynek Stadionu Miejskiego) wejście "LE", od ul. Reymana - pomiędzy stadionem a Parkiem Jordana, I piętro (schody lub winda) i w lewo cokrakow.pl/kontakt/ Więcej: www.facebook.com/events/1659601070989493/ Dojazd kom. zbiorową: do przyst. "Reymana", krakow.jakdojade.pl/ rozklady.mpk.krakow.pl/ Mapka: goo.gl/maps/k4yb5 Street View: goo.gl/maps/Nwq3LUpgxyo Równie dogodne dojście - od ul. Reymonta (przystanki: "Kawiory", "Chopina") Odpowiedz Link
raf.99 Re: 7.11.2015 (sobota), Kraków 22.10.15, 12:14 UWAGA: Centrum Obywatelskie w Krakowie to nowy punkt na mapie miasta, niewiele osób póki co wie, że takie miejsce jest oraz gdzie dokładnie się mieści. Lokalizacja w budynku stadionu miejskiego dezorientuje - za pierwszym razem trudno jest trafić. Polecam dokładnie doczytać opis wydarzenia j/w na fejsbuku (.facebook.com/events/1659601070989493/), obejrzeć zdjęcia ilustracyjne, które się tam znajdą przed wydarzeniem. Nade wszystko zaś zapisać sobie symbol właściwego wejścia do budynku: "LE" Oczywiście prosimy również przekazywać dalej informację o wydarzeniu! Odpowiedz Link
raf.99 6.02.2016 (sobota), Kraków 09.01.16, 08:52 Kraków, 6.02.2016 (sobota) Zapraszamy pacjentów, opiekunów oraz wszystkie osoby zainteresowane tematem. Spotkanie jest otwarte, udział w nim jest bezpłatny i nie wymaga rejestracji. Czas: 11:30-14:30 Miejsce: Centrum Obywatelskie w Krakowie ul. Reymonta 20 (budynek Stadionu Miejskiego) wejście "LE", od ul. Reymana - pomiędzy stadionem a Parkiem Jordana, I piętro (schody lub winda) i w lewo, cokrakow.pl/kontakt/ Program: 11:30-13:00 Borelioza i ch. odkleszczowe. Jak się ustrzec? Jak rozpoznać? Jak sobie radzić? 13:00-14:30 Tematy zaawansowane, dyskusja, grupa wsparcia Dojazd kom. zbiorową: do przyst. "Reymana", krakow.jakdojade.pl/ rozklady.mpk.krakow.pl/ Mapka: goo.gl/maps/k4yb5 Street View: goo.gl/maps/Nwq3LUpgxyo Równie dogodne dojście - od ul. Reymonta (przystanki: "Kawiory", "Chopina") Kierowcy: - w sobotę i niedz. dozwolone jest (bezpłane) parkowanie wzdłuż al. 3 Maja (w dni powszednie obowiązuje tam zakaz parkowania), - można parkować (bezpłatnie w sob. i niedz.) wzdłuż ul. Reymonta i sąsiednich - parkingi płatne tuż przy stadionie: wjazd od al. 3 Maja lub od ul. Reymonta Więcej: www.facebook.com/events/1059147684159282/ Odpowiedz Link
miroslaw111 Re: 6.02.2016 (sobota), Kraków 01.02.16, 12:43 takie spotkania są bardziej dla ludzi zdrowych chcących się czegoś dowiedzięć, czy pacjenci rónież nie stracą tam czasu ? Odpowiedz Link
raf.99 Re: 6.02.2016 (sobota), Kraków 17.03.16, 21:46 Przepraszam, nie śledzę forum na bieżąco, a powiadomienie gdzieś uciekło. W tym celu dwie części tych spotkań - wykład jest bardziej dla młodszych stażem i osób z zewnątrz. Grupa wsparcia i wymiana doświadczeń - dla pacjentów. Jeśli dwadzieścia-parę osób siada w przyjaznym otoczeniu i ma szansę pogadać o wszystkim, to myślę że warto. A jeśli po takich 3 godzinach jeszcze z niektórymi gadamy i nie możemy się rozejść, to myślę że to najlepszy dowód. Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 16.06.16, 12:24 19.06.2016 (niedz.), 11:00-17:00, Park im. H. Jordana Kraków | Borelioza - zielony stolik informacyjny podczas Święta NGO Będziemy obecni przez cały czas trwania Święta - szerząc bardzo potrzebną wiedzę na temat boreliozy i innych ch. przenoszonych przez #kleszcze. Zapraszamy do rozmowy! więcej: www.facebook.com/events/1108984605804159 Odpowiedz Link
raf.99 Re: Spotkanie w Krakowie 21.11.16, 19:58 26.11.2016 (sob.), godz. 15:00-17:30 Kraków | Borelioza i ch. odkleszczowe w pigułce - wykład + spotkanie pacjentów Zapraszamy: pacjentów, opiekunów oraz wszystkie osoby zainteresowane tematem. Spotkanie jest otwarte, udział w nim jest bezpłatny i nie wymaga rejestracji. Program: 15:00-16:00 Borelioza i ch. odkleszczowe w pigułce. Jak zapobiec, jak rozpoznać, jak sobie radzić - Rafał Reinfuss, Stowarzyszenie Chorych na Boreliozę 16:00-17:30 Tematy zaawansowane, dyskusja Miejsce: Centrum Obywatelskie w Krakowie ul. Reymonta 20 (budynek Stadionu Miejskiego) wejście "LE", od ul. Reymana - pomiędzy stadionem a Parkiem Jordana, I piętro (schody lub winda) i w lewo, cokrakow.pl/kontakt/ Dojazd kom. zbiorową: do przyst. "Reymana", krakow.jakdojade.pl/ rozklady.mpk.krakow.pl/ Mapka: goo.gl/maps/k4yb5 Street View: goo.gl/maps/Nwq3LUpgxyo Równie dogodne dojście - od ul. Reymonta (przystanki: "Kawiory", "Chopina") Kierowcy: - w sobotę i niedz. dozwolone jest (bezpłane) parkowanie wzdłuż al. 3 Maja (w dni powszednie obowiązuje tam zakaz parkowania), - można parkować (bezpłatnie w sob. i niedz.) wzdłuż ul. Reymonta i sąsiednich - parkingi płatne tuż przy stadionie: wjazd od al. 3 Maja lub od ul. Reymonta więcej: www.facebook.com/events/363097884023262/ Odpowiedz Link