szaniec2 27.04.11, 13:36 Prosze o opinie, czy ktos to stosuje i jakie efekty, itd.. kiedys byl ten watek ale zarchiwizowany. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fionka21 Re: Cistus Incanus 27.04.11, 14:18 Stosuję, choć nie regularnie. Po kilku szklankach dziennie herxuję, więc działa! Odpowiedz Link
szaniec2 Re: Cistus Incanus 27.04.11, 14:22 a skad wiesz fionka ze herxujesz? moze to choroba : raz lesze raz gorsze samopoczucie.... Odpowiedz Link
fionka21 Re: Cistus Incanus 27.04.11, 14:44 Korelacja mojego samopoczucia z ilością wypitego czystka jest wyraźna. Zdarzyło sie też mojemu mężowi przerwać Cistusem rozpoczynające się przeziębienie. Czyżbyś miała odmienne obserwacje? Pozdrawiam Odpowiedz Link
szaniec2 Re: Cistus Incanus 27.04.11, 14:49 Miał ja dopiero stosuje tydzien po 2 herbaty (2 czubate lyzki) z sokiem malinowym bo lepiej przyswajane sa polifenole. ale nie widze poprawy ani pogorszenia. A ty fionka jak dawkujesz? Odpowiedz Link
miskaaa11 Re: Cistus Incanus 27.04.11, 17:38 stosowałam 4 miesiące bardzo dobra herbatka o reakcji nie jestem w stanie powiedzieć co do czego itd....musiałabym ja sama pić tylko Odpowiedz Link
fionka21 Re: Cistus Incanus 27.04.11, 18:32 dawkuję zgodnie s instrukcją na opakowaniu: 1 łyżeczka (herbaciana), u mnie czubata, na szklankę wrzątku. Ostatnio piję 1 szkankę dziennie. Szaniec, jak się czujesz? Może już nie masz na pokładzie żadnego bakcyla dającego herxy Odpowiedz Link
szaniec2 Re: Cistus Incanus 28.04.11, 12:04 fionka21 napisała: > Szaniec, jak się czujesz? Może już nie masz na pokładzie żadnego bakcyla dające > go herxy W tej chwili jestem na ziołach(narazie 3x4 cat's claw + 3x1 resve + cistus). 3 lata bylem na abx roznego rodzaju, ale pomagaly tylko wtedy kiedy je bralem, kiedy odstawka od razu wszystkie objawy wracaly - psychika siadala, brak sil, bol miesni i stawow wiec nie widze sesnu brania dalej abx. Borelia i bartonella potwierdzona wynikami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link