Dodaj do ulubionych

Cistus Incanus

27.04.11, 13:36
Prosze o opinie, czy ktos to stosuje i jakie efekty, itd.. kiedys byl ten watek ale zarchiwizowany.
Obserwuj wątek
    • fionka21 Re: Cistus Incanus 27.04.11, 14:18
      Stosuję, choć nie regularnie. Po kilku szklankach dziennie herxuję, więc działa!
      • szaniec2 Re: Cistus Incanus 27.04.11, 14:22
        a skad wiesz fionka ze herxujesz? moze to choroba : raz lesze raz gorsze samopoczucie....
        • fionka21 Re: Cistus Incanus 27.04.11, 14:44
          Korelacja mojego samopoczucia z ilością wypitego czystka jest wyraźna.

Zdarzyło sie też mojemu mężowi przerwać Cistusem rozpoczynające się przeziębienie.

Czyżbyś miała odmienne obserwacje?

Pozdrawiam smile
          • szaniec2 Re: Cistus Incanus 27.04.11, 14:49
            Miałsmile ja dopiero stosuje tydzien po 2 herbaty (2 czubate lyzki) z sokiem malinowym bo lepiej przyswajane sa polifenole. ale nie widze poprawy ani pogorszenia. A ty fionka jak dawkujesz?
            • miskaaa11 Re: Cistus Incanus 27.04.11, 17:38
              stosowałam 4 miesiące bardzo dobra herbatka o reakcji nie jestem w stanie powiedzieć co do czego itd....musiałabym ja sama pić tylko
            • fionka21 Re: Cistus Incanus 27.04.11, 18:32
              dawkuję zgodnie s instrukcją na opakowaniu: 1 łyżeczka (herbaciana), u mnie czubata, na szklankę wrzątku. Ostatnio piję 1 szkankę dziennie.

Szaniec, jak się czujesz? Może już nie masz na pokładzie żadnego bakcyla dającego herxy smile
              • szaniec2 Re: Cistus Incanus 28.04.11, 12:04
                fionka21 napisała:

> Szaniec, jak się czujesz? Może już nie masz na pokładzie żadnego bakcyla dające
                > go herxy smile

W tej chwili jestem na ziołach(narazie 3x4 cat's claw + 3x1 resve + cistus). 3 lata bylem na abx roznego rodzaju, ale pomagaly tylko wtedy kiedy je bralem, kiedy odstawka od razu wszystkie objawy wracaly - psychika siadala, brak sil, bol miesni i stawow wiec nie widze sesnu brania dalej abx. Borelia i bartonella potwierdzona wynikami. Pozdrawiam.
    • miskaaa11 Re: Cistus Incanus 27.04.11, 17:46
      Polecam Lapacho;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka