Dodaj do ulubionych

lekarz Wrocław

03.08.11, 17:14
Cześć,

Czy możecie mi polecić dobrego lekarza od boreliozy, jestem z Wrocławia?
Czy znacie też może neurologa bądź psychiatrę , który jest otwarty w temacie neuroboreliozy?
Gdzie mogę wykonać badanie SPECT na dobrym sprzęcie i prywatnie?
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • zynk Re: lekarz Wrocław 03.08.11, 18:35
      Spróbuj tu:
      WROCŁAW lek.med. Weronika Rymer
      - choroby zakaźne
      tel komórkowy 608 - 43-32-39
      e-mail: weronika.rymer@gmail.com
      Wrocław
      Żeromskiego 60/5a
    • magjak33 Re: lekarz Wrocław 03.08.11, 20:22
      Dzięki. Orientujesz się wg jakiej metody leczy ta Pani i jakie ma podejście do sprawy np. czy leczy pacjentów seronegatywnych?
      • magjak33 Re: lekarz Wrocław 03.08.11, 20:46
        a z lekarzy ILADS, to tylko Zabrze, Kraków i Katowice? I jeśli tak, to kogo wybrać?
        • anyx27 Re: lekarz Wrocław 03.08.11, 20:59
          We wrocławiu nie ma dobrego lekarza od odkleszczówek. Lekarze są w Katowicach, Zabrzu, Krakowie, Warszawie, Gorzowie, Lublinie, Olsztynie.
          • magjak33 Re: lekarz Wrocław 03.08.11, 21:13
            to dla mnie najlepsze będzie Zabrze, Katowice albo Kraków. kto się najlepiej troszczy o swoich pacjentów?
            • rdk69 Re: lekarz Wrocław 04.08.11, 08:34
              Najlepiej troszczy sie osoba z lustra.

r
    • sangwinik_1 Re: lekarz Wrocław 04.08.11, 09:58
      Jak jestes z Wrocka to zrob badania w lab SYNEVO - link
      www.synevo.pl/Default.aspx
      Mozesz tez umowic sie na zrobienie badan u dr T.W. z bytomia (on tez leczy wg ILADS) i chyba on robi najdokladniej testy - link
      www.wielkoszynski.webity.pl/
      jesli chodzi o wizyte to ciezko, wiekszosc nie przyjmuje nowych pacjentow, albo sa ooodlegle terminy. zrob najpierw badania, i skontaktuj sie ze Stowarzyszeniem
      www.borelioza.org/
      tam dostaniesz info na temat lekarzy ILADS i kontakt do nich

pozdrawiam
      • anyx27 Re: lekarz Wrocław 04.08.11, 21:11
        Katowice.
    • wozny1234 Re: lekarz Wrocław 09.09.21, 12:17
      Ja chodziłem do gabinetu Herbasol i tam mi pomogli z neuroboreliozą. Jest tam Pan Robert, który wszystko Panu wytłumaczy. Życzę zdrowia
    • wozny1234 Re: lekarz Wrocław 13.09.21, 21:46
      Ja ci polecę gabinet Herbasol - tam ci wszystko wytłumaczą o borreli, koinfekcjach i innych patogenach. Robią tam diagnostykę i terapie, chodziłem i z polecam
    • wozny1234 Re: lekarz Wrocław 04.12.21, 15:01
      Jest w Wrocławiu gabinet Herbasol, który specjalizuje się w diagnostyce oraz w terapiach na mikroorganizmy i chorób wywołanych przez te patogeny. Zajmują się też borrelią i koinfekcjami odkleszczowymi. Jest też tam zielarz i dietetyk, więc mają podejście profilaktyczne do ludzi, a także mikrobiolog, więc ci wszystko lepiej wytłumaczy. Ja sam tam chodziłem i mi bardzo pomogli. Na stronie internetowej mają też dużo przydatnych informacji - może ci się przyda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka