Dodaj do ulubionych

do Gdyniankiani

26.12.11, 13:53
droga Gdyniankoaniu!
czytałem Twoje wpisy na forum.gazeta.pl/forum/w,26140,105328987,,Inne_drogi_zakazenia_.html?s=1&v=2

i mam pytanie - jakie efekty przyniosły te krople bo ostatni post jest z maja 2010 r.
pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • iza-pal Re: do Gdyniankiani 27.12.11, 14:01
      Wprawdzie nie jestem Gdyniankania (ale też z Gdyni) i jestem na tych preparatach od sierpnia.
      Abx podjęłam niedawno, więc wszystkie efekty, które miałam były od Joalis.Terapia jest dość długa i oczyszcza się stopniowo wszystkie poziomy organizmu.Na trop trafiłam dzięki wpisowi o jednym z naszych satyryków, który z powodzeniem stosował je przy boreliozie.Napisałam do jego agencji i potwierdził,że to o nie chodzi.Dodam,ze jestem osobą rozsądną i ostrożnie podchodzę do takich nowości.Jestem obecnie na 4 tej terapii. Po pierwszej minęło zapalenie pęcherza( oczyszczane były nerki jako jeden z głównych filtrów,ważne przy bb również),przy oczyszczaniu wątroby i śledziony wysypało toksynami całe plecy i buzię,potem minęło, przy oczyszczaniu dróg oddechowych kaszlałam i w końcu minęły zapalenia gardła,które miałam co miesiąc;po oczyszczaniu układu nerwowego od 2 miesięcy nie mam już mrowień i drętwień kończyn,a oczyszczając stawy i mięśnie po raz pierwszy od pół roku przestały mnie boleć.I wtedy wdrożyłam abx, więc teraz efekty się nakładają, plus herxy. Obecnie kontynuuję terapię,ale już nie jestem w stanie obiektywnie stwierdzić,co jest tylko działaniem kropelek a co abx.Ostatnio zapytałam również lekarkę,czy tylko tą metodą można się wyleczyć.Gabinet ma pacjentów,którzy nigdy nie podjęli abx i zdrowieli.Ja jednak postawiłam na abx plus wspomaganie niekonwencjonalne.
      • ines108 Re: do Gdyniankiani 27.12.11, 15:09
        Coś mi tu nie gra po co stosować obciązające abx-y skoro kropelki działają - nie rozumiem?
        • ryszard51 Re: do Gdyniankiani 27.12.11, 20:33
          ja nie mogę się pozbyć tych cholernych tików i sporadycznych drętwień a abx biorę od 2 lat i 2 miesięcy bez przerwy. Teraz dołożyłem Buhnera i zobaczymy jaki będzie efekt. Lekarz chciał żebym przerwał antybiotykoterapię, ale wspólnie doszliśmy do wniosku, że nie ma to sensu gdy objawy nie ustały i pogorszyło się DC57
          • tajtaja Re: do Gdyniankiani 27.12.11, 22:08
            my przeszliśmy odwrotna terapię do tej u izy-pal
            najpierw córka była na abxach (20 miesięcy), a póżniej przeszła na kropelki
            nie wiem czy kropelki do końca wszystko wyleczą ale na pewno doskonale czyszczą organizm
          • iza-pal Re: do Gdyniankiani 28.12.11, 15:02
            A jakie badałeś koinfekcje? Najwyraźniej coś chyba blokuje zdrowienie...
            Trzymam kciuki, może zioła załatwią to z czym abx sobie nie poradziły..
          • ryszard51 Re: do Gdyniankiani 31.12.11, 19:00
            ja też oczywiście mam koinfekcje - bodajże 3, ale z tego co wiem to na nie stosuje się te same leki co na bb + N-acetylcysteinę (którą brałem jakieś 2 miesiące).
            A co Wy bierzecie na koinfekcje?
        • iza-pal Re: do Gdyniankiani 28.12.11, 14:59
          Wybór sposobu leczenia jest czysto indywidualną sprawą.Trafiłam na badanie aparatem Salvia, ponieważ od m-cy źle się czułam, a starano mi się wmówić,że nic mi nie jest.Tam odkryto borelię i chlamydię pn.Wtedy umówiłam się do lekarza ILADS i już na jego polecenie zrobiłam koinfekcje, które potwierdziły kontakt z zakażonym kleszczem (WB bb mam póki co ujemny).
          Wtedy zdecydowałam się na abx, będąc już pewną co mi jest.Krople traktuję jako duży wspomagacz, bo na mnie działają, ale nie odważyłam się zostać tylko na nich. Za bardzo byłam przerażona tym co się ze mną dzieje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka