Witam jeszcze raz napiszę jak co i z czym połączyć żeby lepiej się poczuć.Sam osobiście kuracje ciągnę i biorę myślę że na pewno nie zaszkodzi nikomu a nie chcę wprowadzać nikogo w błąd. Może to być ułatwienie dla kogoś kto szuka alternatyw dla siebie.Sam długo szukałem czegoś co razem da pełną siłę działania i żeby efekt był odpowiedni i przyszedł.Pod uwagę brałem wagę,wiek,stan zdrowia,szkody wyrządzone przez krętki oraz przez długotrwałą antybiotykoterapię i długość choroby dlatego dawki dla każdego powinny być indywidualnie dobierane i każdy jest inny i nie można sugerować się inną osobą.Na pewno zioła to nie placebo i tak samo nie które suplementy tylko trzeba im dać czas i możliwość działania i nie zniechęcać się co często ludzie robią i że coś przyniesie im za miesiąc cz dwa super efekty.U mnie w 6 miesiącu ruszyło do przodu oby tak dalej szło to będzie dobrze:
-DAWKOWANIE:
-Szczeć nalewka ważne żeby korzeń był zebrany nim utworzą się kwiaty w okresie przed latem lub potem dopiero na jesieni roślina musi być dwuletnia a nalewka zrobiona w słoiku litrowym zalana 40%alkoholem a surowiec upchany na maksa.Nalewka z całej rośłiny:
-4 razy dziennie przed posiłkami 30 minut pierwsza dawka rano na czczo po 10ml z czasem zwiększyć do 15ml doba reakcje są silne ja dostosowałem to do swojej wagi
-Po śniadaniu które składa się z 80% z białek ważna suplementacja czyli:Kwasy omega 3 1000mg,Wit c 1000mg,Glukozamina cały kompleks na stawy,skrzyp polny z pokrzywą oraz żeń szeń syberyjski 500mg zmieniać co 3 miesiące z LEUZEA,Niacyna 500mg
-Rano parzę napar z rdestowca 1 litr który piję w ciągu dnia z korzenia kopanego świeżego około 50g korzenia na litr
-Tak samo ! litr naparu ziołowego z żeń szenia syberyjskiego,vilcacory oraz sarsaparili można dodać LA pacho także albo dla panów Catuabę.piję w ciągu dnia
-4 razy po 1g andographis pierwsza dawka na pusty żołądek jest to zmielony korzeń brany na łyżeczce zapijany wodą
-3 razy korzeń stephanii po 1g pierwsza dawka naczczo zapijana wodą jest to zmielony cały korzeń
-Po kolacji

mega 3,wit C 1000mg,Niacyna 500mg,Chelat wapnia jak ktoś ma większe problemy z układem nerwowym to compex wit B najlepsze są High potency b compex z puritans pride potężne dawki wspomagające działanie układu nerwowego oraz sproszkowane zioło Leuzea
Przed snem ,Kompleks ZMA,DHEA,Glukozamina Kompleks,Glutamina,Aminokwasy Bcaa.
Do kuracji można dodać także zioła w kapsułkach cat's claw,andrographis itp.ja na razie jadę tak jest to łagodniejsza forma na każde indywidualne pytania odpowiem na mailu:
Zielonomim@wp.pl