Dodaj do ulubionych

brak okresu a borelioza

18.10.14, 17:47
Pierwszym wyraźnym objawem bb było u mnie zatrzymanie okresu. Po jakimś roku od zarażenia krwawienia stały się nieregularne, później całkowicie zanikły. Lekarz tłumaczył to tym, że dużo podróżuje i pewnie się stresuje. Później zrzucał to na to, że jestem za chuda. Na początku wakacji tego roku przytyłam, ale okres nadal się nie pojawiał, hormony w normie, pani ginekolog nie potrafiła znaleźć przyczyny.(Tylko TSH w solnej granicy) Czy któraś z Pań miała podobną historię? Czy są jakieś zioła, które mogłyby pomóc?
Obserwuj wątek
    • miroslaw111 Re: brak okresu a borelioza 18.10.14, 18:42
      Borellie upośledzają lub ograniczają to bardziej właściwe słowo wszelkie funkcje organizmu i narządów,ale żeby gwałłotwnie okres zaniknął to tak jakby zabrakło łez do płaczu ?
      • neuro21 Re: brak okresu a borelioza 18.10.14, 19:25
        No nie tak gwałtownie, stawał; się coraz krótszy i przerwy się wydłużały aż znikł. Do tego totalny brak libido. Ostatnio też bardzo przytyłam ponad 10 kg w miesiąc, a nie zaczęłam się obżerać. Przytyłam do tego w dziwny sposób, tylko brzuch mi urósł jest twardy, włosy lecą garściami, cukier trochę obniżony. Myślę, że mogę mieć poważny problem z tarczycą i przysadką. Mam w rodzinie Hashimoto. I teraz nie wiem co od czego i co robic.
        • igm_20_4_pmr Re: brak okresu a borelioza 18.10.14, 19:45
          miroslaw111 --> autorka postu prosi o opinie kobiety wydaje mi się że ty nie masz doświadczenia w tej materii no chyba że Ci się coś w organizmie zatrzymało smile big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka