taboret666
21.06.17, 02:09
Zalogowałem sie żeby napisać że jestem zdrowy . Wczoraj jak poszłem podlać marihuane ( jestem w Niemczech przy granicy z Holandią) złapałem 1 dużego kleszcza i 3 nimfy . Tydzień temu tak samo , a w kwietniu jak mnie wypuścili z kicia byłem bezdomny , bo prokuratura nie wyraziła zgody na oddanie moich żeczy osobistych i gotówki. Wiecie co zrobiłem ? Wziełem plandeke , poszłem do lasu w gęste krzaki i zrobiłem z tego ,, namiot " , Kleszcze atakowały mnie przez 24 H na dobe , łapałem statystycznie kilkanaście sztuk dziennie , jednocześnie zawsze przed pujściem spać i zaraz po obudzeniu sie wyrywałem je . Straszne było to zadupie , swędziało mnie ze wszystkich stron , cały byłem w krostach jak bym miał ospe , komarów nie było bo to jeszcze wczesna wiosna była , a te mendy wchodziły mi do śpiwora . Zawsze jak wychodziłem na miasto to po drodze napotykałem Rdestowaca japońskiego - Najważniejszą rośline z protokołu buchnera , urywałem go z korzeniami , scyzorykiem oskrobywałem korzeń z piachu jak marchewke i pakowałem do ryja , żułem kilka minut i połykałem . Gorszego gówna w życiu w ustach nie trzymałem . Trza być naprawde hardkore żeby to przełknąć w stanie surowym nie przerobionym , Andrographis jest przy tym o niebo lepszy . Więca tak: żadnego rumienia nie miałem , żadnych badań nie robiłem , a jedyny raz kiedy w życiu złapałem borelioze był 2 lata temu , kiedy zaczełem sie leczyć dopiero po 3 miesiącach od wystąpieniu rumienia wędrującego biorąc przez 4 miesiące abx , a potem już tylko sam podstawowy protokół buchnera i suplementy ( Witaminy; B2,B6,B12 , C , magnez , D . Jednocześnie stosowałem diete opartą na ,, Piramidzie żywieniowej 2016 . Leczenie abxami zakończyłem 8 miesięcy temu na dzień przed pujściem do pierdla . Po dwuch miesiącach siedzenia ustąpiły mi ostatnie objawy jakimi były szumy uszne i tiki mięśniowe . Teraz se kupiłem andrographis i wpierdzielam profilaktycznie razem z samodzielnie wykopanymi kłączami rdestowca bo co trzy dni ide na spota podlać nawozem zielsko przez leśne szuwary i za każdym razem nowe mendy łape . Pozdro dla Prawicowców