artur737 15.02.06, 16:02 Candida w boreliozie ma dwa powody: 1. dlugotrwale leczenie antybiotykami i dysbakterioza 2. uszkodzenie ukladu immunologicznego przez borelioze (czyli nieco podobnie jak w AIDS) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettyalaross Re: Candida w boreliozie 02.04.06, 23:25 wlasnie zaczely mnie dreczyc moje hipochondryczne podejrzenia, ze bolerka jak bolerka, ale moze jeszcze mam cala kolonie grzybkow w brzuszku? Czy moglbys odeslac mnie do watku, gdzie moglabym przeczytac sobie cosi na ten temat? Nie pogardzilabym tez jakas tresciwa odpowiedzia na moje pytanie. Jakie sa objawy? Czy widac to w badaniach krwi? Mam od jakiegos czasu jakies nieszczegolne te badania. Niskie B 12, zanik magnezu,wysokie leukocyty,za niskie limfocyty,jakies neutrofile sa za wysokie i OB przy gornej granicy, hematokryt jakis niewyrazny, ledwo kolo dolnej granicy. Poza tym od 5 dni ma fajowskie zawroty glowy, gdzie nie stapne to ziemia mi sie spod nog wymyka. Wszyscy mnie ogladali, laryngolodzy, neurolodzy i ...pozostaje jednak moj przyjaciel psychiatra. Albowiem niewykluczone, ze jestem tak zmeczona walka z choroba, ze dostaje od tego świra czyli kręćka. Bracia w cierpieniu, ratujcie !!!! bo niedlugo spotkamy sie wszyscy na jednym, wielkim oddziale specjalnym dla boleroświrów ! Odpowiedz Link