franiolek1 08.05.07, 18:19 Podaje dla zainteresowanych link do sklepu z probiotykami Optima. Sa bardzo dobre i nie tak bardzo drogie, w porownaniu do innych. www.webvitamins.com/product.aspx?id=22431 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dx771 Frianolek bardzo dobra. 08.05.07, 18:56 Czy możesz spełnić moją prośbę z wątku "Najlepsze....". Odpowiedz Link
zazule Re: probiotyki bardzo dobre 09.05.07, 14:41 Franiolku ale czy mamy jakies szanse kupic je przez Internet ? Do Polski pewnie nie wyśla pozdr zaz Odpowiedz Link
zazule Re: probiotyki bardzo dobre 09.05.07, 23:08 Juz wiem ze nie przysyłają oto odpowiedź: Dear Zaz: We regret to inform you that we currently do not ship to Poland at this time. Odpowiedz Link
franiolek1 Re: probiotyki bardzo dobre 10.05.07, 09:18 Dear Zaz Jedyna mozliwoscia, jest poproszenie kogos o przewiezienie. Odpowiedz Link
zazule Re: probiotyki bardzo dobre 10.05.07, 15:13 Dear Franiolek To pewnie wynika z przepisów miedzynarodowych. Zastanawiam sie jednak czy nie ma jakiegos kraju w Europie gdzie moga przysyłać. Nie wiesz Franiolku? Wtedy to by sie juz jakis przerzut zoorganizowało pozdr DEAR ZAZ Odpowiedz Link
artur737 Re: probiotyki bardzo dobre 10.05.07, 15:33 Kilka uwag na temat przesylek zagranicznych. 1. Niektore firmy nie chca wysylac lekow lub produktow naturalnych do innych krajow bo w tych tranzakacjach dochodzi do czestych oszustw z uzyciem kart kredytowych. Tych przestepstw nie da sie scigac i firmy traca pieniadze. Czasami wyslany Money Order zalatwia sprawe i firma staje sie chetna do wspolpracy. Trzeba spytac telefonicznie. 2. Mozna poprosic by przesylka miala oznakowana zawartosc jako Gift (prezent- bez wyszczegolnionej zawartosci) i niska oszacowana wartosc (bez wzgledu na to ile naprawde zaplaciliscie). Najczesciej pozwoli to jej latwiej przekroczyc granice i pozwoli wam uniknac drogich oplat celnych. Wiem nawet, ze sa firmy, ktore chetnie wpisuja jak zawartosc 'elementy komputerowe'. Elementy komputerowe sa zwolnione od cla i celnicy maja mniej powodu by otwierac przesylke, wiec jest wieksza szansa, ze przesylka dojdzie bez problemu. 3. Od czasu do czasu przesylke moze jednak wciac i strate trzeba to brac pod uwage. Odpowiedz Link
franiolek1 Re: probiotyki bardzo dobre 10.05.07, 15:51 Problemem nie jest Polska, ale wszystkie kraje poza USA ( nie wiem jak jest z Kanada i Meksykiem, ale to i tak niewiele pomoze...) We Francji byly proby sprowadzania lekow i suplementow, ale nikomu sie nie udalo, z tych ktorych znam. Jezeli leki nie przejda przez granice, to mozna odzyskac forse za leki, ale nie mozna oplaty za przesylke, ktora jest dosc duza.... Odpowiedz Link