irena903 20.05.07, 14:25 Proszę o radę.Mam od antybiotyków grzyba na języku.Czy grzybek tybetański pomoże go zwalczyć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irena903 Re: grzybek tybetanski 20.05.07, 18:08 po 3 miesiacach leczenia.Juz po małej porcji weglowodanów pecznieje mi w ustach.Najbardziej nagrzeszyłam po zamowieniu olejku z oregano.Myslałam,ze to złoty środek i objadałam się lodami i ciachami.To co narosło to z kropelek nic sobie nie robi. Odpowiedz Link
mariano_84 Re: grzybek tybetanski 21.05.07, 10:35 Ciezko powiedziec co do grzybka tebetanskiego. Znalazlem to: GRZYBEK TYBETAŃSKI (jogów hinduskich) 1. Reguluje przemianę materii. 2. Leczy choroby serca i naczyń wieńcowych, zawały, rozkłada cholesterol w naczyniach tętniczych. 3. Leczy choroby wątroby, trzustki i śledziony. 4. Leczy choroby nerek i przewodu moczowego. 5. Leczy choroby dróg żółciowych, rozpuszcza kamienie żółciowe. 6. Leczy wszystkie choroby przewodu pokarmowego, wrzody żołądka i dwunastnicy. 7. Wytwarza antybiotyki i leczy wszystkie stany zapalne. 8. Obniża i reguluje ciśnienie krwi. 9. Wstrzymuje wzrost komórek nowotworowych. 10. Reguluje stany zmęczenia i wyczerpania. 11. Hamuje proces starzenia się komórek. 12. Posiada wszystkie niezbedne do życia witaminy. Odpowiedz Link
bozenka48 Re: grzybek tybetanski 21.05.07, 12:04 dobry na wiele zchorzen,gdzie go zdobyc i czy mozna stosowac z unidoxem i citroseptem razem Odpowiedz Link
irena903 Re: grzybek tybetanski 25.05.07, 17:11 grzybka dostalam od sąsiadąw.Też zajadam citrosept a od wczoraj wilcacore 3x2 kaps.jak na poczatek. Grzybka jeszcze nie piję bo nie wiem czy sobie nie pogorszę. Myslałam,że na forum znajdę kogoś,kto go przetestował mając biały język. Odpowiedz Link