Dodaj do ulubionych

Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze?

09.04.08, 08:10
Witajcie ponownie. Spotykamy się w Gretą jutro w Gdyni na Skwerze, w okolicy godziny 16-17. Kto jest chętny?
Obserwuj wątek
    • kkkkk4 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 09.04.08, 09:07
      Hej Rzepcia-napisz jak sie czujesz? Robiłaś w końcu testy wink ??
      Widzę ze w szystko super u Ciebie!
      • rzepcia3 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 09.04.08, 09:27
        No nie chce nikogo załamywać, ale nie okej, dlatego m.in. chce sie spotkać.
        Problem w tym,że skończyłam leczenie we wrześniu, w listopadzie oddałam krew do
        Poznania (eksperymentalnie na badania koinfekcji) i cholera jasna dwa dni temu
        przysłali mi wyniki: babeszjoza, chlamydia ujemne a bartonella pozytywna!!! I mi
        sie kurna wszystko zawaliło. Do tego od 3 tygodni odczuwam nogi sad
        • kkkkk4 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 09.04.08, 09:34
          Nie ma co się załamywać tylko biegiem do lekarza spowrotem i wal w
          bartonelle! Masz już wzmocniony organizm po rekonwalescencji wiec
          szybko się uporasz z tym badziewiem. Mozna by jeszcze raz zrobić pcr
          na samą bb dla sprawdzenia od czego startujesz. a masz jakieś objawt
          typowo boreliozowe czy tylko te nogi?
          • rzepcia3 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 09.04.08, 09:44
            Tylko nogi. Na razie plan mam taki, po weekendzie lecę zrobić western blota za
            pieniądze NFZ - mam nadzieje,że dadzą mi skierowanie na badanie i wysyłam
            dodatkowo krew na pcr (borelioza, bartonella) do Poznania. łudzę się trochę że w
            listopadzie, to mogłam mieć martwe te bakterie, tylko miesiąc od zakończenia
            wtedy minął.
            • kkkkk4 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 09.04.08, 09:59
              Martwe to raczej wątpię sad nie brałaś leczenia na barto. Ale moze
              być tak, ze wtedy miałaś bartonelle, a po wyleczeniu borelki
              organizm poradził sobie z infekcją bartonelli i sam ja pokonał
              (dywagacje moje). Poza tym jak by Ci wyszedł ujemny test to i tak
              warto sie przeleczyc skoro sa objawy. Najważniejsze, że nie masz
              objawów boreliozy co oznacza, ze pewnie najgorsze świństwo pokonane.
              Samą bartonellę pewnie wyleczysz w max 3 miesiace.
              • dx771 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 09.04.08, 10:16
                No ciekawe który lek z tych boreliozowych może też przynajmniej trochę działać
                na bartonelle? Rulid, cedax, azytro, debecylina, doxy?? Może ktoś coś wie na ten
                temat??? To dosyć ważne bo przy leczeniu boreliozy można jakiś antybiotyk
                bardziej pociągnąć.
                • greta32 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 09.04.08, 16:35
                  Wychodzi na to ze się spotkamy w duecie na babskiej kawie.
                  • rzepcia3 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 10.04.08, 08:58
                    Greta...kurde muszę odwołać dzisiejsze spotkanie ;/ z dwóch powodów, wczoraj był
                    u mnie chrześniak i ujeżdżał mnie i cholera jasna naciągnęłam se jakiś mięsień
                    na plecach i Greta ledwo siedzie, stękam tylko uncertain a po drugie jutro jadę na
                    wesele i nie mam ciuchów...nie mogę znaleźć, od 3 dni w mieście i stwierdzam że
                    jestem zajebiście niemodna. Muszę znaleźć więc trochę siły dziś na zakupy
                    jeszcze. Proponuję nowy termin, od wtorku mi każdy dzień pasuje po godzinie
                    16.00 Przepraszam i mam nadzieje,że się nie gniewasz ;/
                    • magdag20 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 10.04.08, 11:58
                      no to moje drogie...ja też się piszę na spotkanie-o mnie
                      zapomniałyście???a jak od wtorku to i Piotr się dołączy i już takia
                      babska ta kawa nie będzie....
                      • onemimulka Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 13.10.08, 10:58
                        Witaj Madziu jak widzisz dzielna jestem i już stukam po forum,miłego
                        poniedziałku i do następnego zobaczonka.Paula
    • rzepcia3 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 11.04.08, 10:27
      Ja myślę że spokojnie możemy planować spotkanie od wtorku (najwyżej dla Piotrka
      wezmę Karola dla Towarzystwasmile dopasujmy sie do Grety-która musi dojechać. My
      Madzia jesteśmy na miejscu. Szkoda że nie ma większej ilości chętnych. Co z Pusurką?
      • magdag20 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 11.04.08, 21:21
        Gretę urabiam i mam nadzieję,że dołączy-nam godzina jest obojętna
        dostosujemy się-chciałam jeszcze ściągnąć Kornelcię-ale ma dość
        daleko-ale może może...
        • greta32 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 05.06.08, 10:18
          W sobotę o 11 spotykam sie z Karoliną na kawę w Gdyni. Przed
          Batorym, główne wejście koło Apteki. Termin i pora nieprzekładalna
          bo nie mam takiej mozliwości. Kto ma ochotę dołaczyć i ma akurat
          czas? Miło by było zobaczyć stare i nowe pyszczkismile))
          • magdag20 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 05.06.08, 21:33
            to ja jak się wyrobię to wpadnę koło apteki smile
            • rzepcia3 Może teraz spotkanie wypali? 10.09.08, 12:34
              Dużo nowych osób z Trójmiasta na forum się ostatnio pojawiło. Może powrócimy do
              sprawy spotkania w Trójmieście?
              • magdag20 Re: Może teraz spotkanie wypali? 10.09.08, 13:36
                ja tam zawsze jestem chętna-czy ktoś jeszcze?Ewcia,
                Dorotka,Karolinka???
                • greta32 Re: Może teraz spotkanie wypali? 10.09.08, 16:16
                  Ja zawsze jestem chetna i jak tylko czas pozwoli oczywiście bedę.
                  Oby tylko nie w ten weekend bo wraca moja córa po 3 m-cznej
                  nieobecności i muszę się Nia solidnie nacieszyćsmile
                  • kornelcia75 Re: Może teraz spotkanie wypali? 10.09.08, 20:05
                    bardzo chętnie ,rozmawiałam już z Magdą nawet,tylko może zróbmy spotkanie w
                    Sopocie tak w połowie drogi z Gdańska i z Gdynismile
                    • magdag20 Re: Może teraz spotkanie wypali? 10.09.08, 23:16
                      Ja jestem za Sopotem,bo może więcej osób dojedzie?Karolina a ty???
                    • leser57 Re: Może teraz spotkanie wypali? 10.09.08, 23:20
                      kornelcia75 napisała:

> bardzo chętnie ,rozmawiałam już z Magdą nawet,tylko może zróbmy spotkanie w
                      > Sopocie tak w połowie drogi z Gdańska i z Gdynismile

Ja bym wolał bliżej Elbląga, ale trudno....jak wyznaczycie jakiś termin, to
                      dojadę i do Gdyni. Tylko nie w weekend, bo teraz mam targi w Starym Polu, a w
                      następny dożynki w Mikołajkach sad
                      Jutro za to będę oglądał naraz Gdańsk, Sopot i Gdynię oraz Hel... z morza łapiąc
                      dorsze.
                      Pozdrawiam
                      Leszek
                      • rzepcia3 Re: Może teraz spotkanie wypali? 11.09.08, 08:09
                        To co Leser widzimy sie na targach smile?
                        Też będę smile

Po drugie w weekendy lepiej nie, bo każdy gdzieś wyjeżdża czy coś, może być
                        Sopot - bez problemu smile
                      • czarnulka_elblag Re: Może teraz spotkanie wypali? 11.09.08, 12:42
                        eeey noo... ja też chetna jestem na spotkanie w trojmiescie smile mam
                        blizej do Gdanska niz do Warszawy wink
                        • rzepcia3 Propozycja Terminu 11.09.08, 12:51
                          Moja propozycja to 27 wrzesień (sobota) godzina 16.00 Sopot
                          • kornelcia75 Re: Propozycja Terminu 11.09.08, 13:02
                            no i juz się cieszyłam ze to sobota...ale mój syn ma 4 urodziny w sobotę
                            przychodzą dzieci na imprezkę a w niedzielę rodzina.
                            A można tydzień wcześniej lub tydzien pózniej,proszęsmile
                            • rzepcia3 Re: Propozycja Terminu 11.09.08, 13:15
                              Ja wcześniej nie mogę, a wolałabym być obecna, mam plakaty - porozdawałabym.
                              • kornelcia75 Re: Propozycja Terminu 11.09.08, 16:18
                                to może tydzień pózniej?
                    • onemimulka Re: Może teraz spotkanie wypali? 13.10.08, 11:04
                      Prawda to!Usmiech jest jak nasz cień to znaczy być powinien ale wiele ludzi o
                      tym zapomina i stąd chyba większość choróbsk i niepowodzeń,spotkanko sopockie
                      milutkie bardzo ,nastroiłam się pozytywnie,w zgromadzeniach siła ale może
                      ,,Woman Power?"hihi pozdrowionka .Paula
                      • kornelcia75 Re: Może teraz spotkanie wypali? 13.10.08, 11:46
                        Paula Ty coś o tym wiesz prawda?bo Twój uśmiech zarażałsmile

Uważajcie na ludzi którzy się nie śmieją.Są niebezpieczni.
    • kornelcia75 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 11.09.08, 11:38
      Leszku przepraszam że w tym wątku,ale napisałam maila nie wiem czy doszedł,czy
      mozna zamówić u Ciebie optimę?

a co do spotkania to może teraz jakis termim wybrać za wczasu,mi właśnie
      weekendy najbardziej pasują-jak gdzieś nie wyruszamy-jutro zlot w Wieżycysmilew
      powszedni dzień do 15 jestem free póki nie znajdę pracy,a Wy wtedy pracujecie po
      16.00 nie zawsze mam z kim zostawic dziecko.No ale czekam na propozycje
      • ka_wier Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 12.09.08, 11:04
        ja chętna na spotkanie w sopocie 27 września....

pozdrawiać, pozdrawiać....

karol
      • leser57 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 13.09.08, 07:46
        kornelcia75 napisała:

> Leszku przepraszam że w tym wątku,ale napisałam maila nie wiem czy doszedł,czy
        > mozna zamówić u Ciebie optimę?

Właśnie przeliczyłem koszt Optimy. Wyszedł 92 zł przy odbiorze osobistym. Rzepci
        pokażę na targach wyliczenia.
        W Starym Polu jestem na placu szkółkarskim, jak się wchodzi od strony ulicy, to
        pierwsza alejka w prawo, trzecie stoisko po prawej stronie.
        Można zadzwonić 602453318

Pozdrawiam
        Leszek
        • rzepcia3 Re: Spotkanie w Gdyni: Rzepcia-Greta.Kto jeszcze? 14.09.08, 14:17
          Widziałam wyliczenie, wszystko z nim w porządku - zmusił mnie leser - nawet
          przez chwilę nie podejrzewałam, ze mogłoby z nim być coś nie tak. smile
    • rzepcia3 27 już tuż tuż... 23.09.08, 07:57
      No to jak, ilu chętnych uzbieraliśmy? Wpisujcie się, że rzepcia i Greta to jasne
      a co z resztą?
      Namawiam też Elbląg!!! smile
      • kornelcia75 Re: 27 już tuż tuż... 23.09.08, 09:56
        no szkodasadurodziny mojego synka uniemozliwiają mi przyjazd,może nastepnym
        razem,Magda a my mam nadzieję już niedługosmile
        • greta32 Re: 27 już tuż tuż... 23.09.08, 13:02
          27.09 mnie nie będzie w trójmiescie-tak wyszło.
          • rzepcia3 Re: 27 już tuż tuż... 23.09.08, 14:45
            Słuchajcie wysłałam zawiadomienie do 15 osób, które się zgłosiły na skrzynkę
            Stowarzyszenia z naszego terenu. Myślę, że to fajny pomysł. Szkoda Greta że cię
            nie będzie, dałaś ciała małleńka smile

Dwa: niech Elbląg zaprosi tych, którzy na elbląską skrzynkę pisali maile. To
            niedaleko.

Jak Elbląg w ogóle? Leser, Misia, Sylwia? Można na was liczyć?

I co z resztą gdańszczan?

Im nas więcej tym lepiej!!!!!
            Kochani zepnijcie poślady smile

• misia011068 Re: 27 już tuż tuż... 23.09.08, 14:54
              planujemy ale jest jeden dylemat jestem przeziebiona Sylwia tez
              moze do soboty nam przejdzie?
              • magdag20 Re: 27 już tuż tuż... 23.09.08, 21:42
                Ja 27 mogę być-ale gdzie i o której???
                Dorotko-czekam na jakąś propozycję-wyślim mi sms'a
                Greta-no co ty???czemu cię nie ma?
              • leser57 Re: 27 już tuż tuż... 23.09.08, 22:19
                misia011068 napisała:

> planujemy ale jest jeden dylemat jestem przeziebiona Sylwia tez
                > moze do soboty nam przejdzie?

Przejdzie, przejdzie.... to jedziemy!
                • rzepcia3 Re: 27 już tuż tuż... 24.09.08, 07:57
                  Przeziębienie nieleczone i leczone trwa 7 dni więc musi przejść smile a zresztą
                  usiądziemy w jakiejś ciepłej knajpce i będzie cieplutkosmile
                  Czyli skład: rzepcia3, Magda i Piotr, leser, Sylwia i misia.
                  Odezwała mi się jedna dziewczyna "potencjalnie" chora, pracuje w sobotę ale
                  postara się przełożyć pracę. Także na razie mało ale liczę na to że się uzbiera.

Kornelcia ma urodziny synka...szkoda...nie znamy się akurat

A reszta? Tylko tyle nas? Nie wierzę!!!

p.s. Leser weź mi Optimę smile - trochę prywaty wcisnęłam smile

• magdag20 Re: 27 już tuż tuż... 24.09.08, 15:01
                    Piotr niestety jest na morzu,ale wezmę ze sobą Karolinę z Sopotu-
                    tylko jeszcze raz ponawiam apel do Rzepci-gdzie i o której???bo
                    Sopot całkiem spory...
                    • rzepcia3 Re: 27 już tuż tuż... 24.09.08, 15:21
                      Szczerze ci powiem Madzia że nie mam pomysłu, w Gdyni bym wiedziała
                      gdzie...liczę na to, że ktoś da propozycję i mnie wyręczy...
                      • leser57 Re: 27 już tuż tuż... 24.09.08, 18:54
                        rzepcia3 napisała:

> Szczerze ci powiem Madzia że nie mam pomysłu, w Gdyni bym wiedziała
                        > gdzie...liczę na to, że ktoś da propozycję i mnie wyręczy...

A może w Galerii Bałtyckiej we Wrzeszczu?
                        • magdag20 Re: 27 już tuż tuż... 24.09.08, 21:36
                          Galeria to chyba nie najlepsze miejsce na takie spotkania-w Sopocie
                          jest tyle miejsc-nawet na Monciaku jest od groma kafejek-moze tam
                          gdzies się spotkamy-Karolina ty jesteś z Sopotu-może coś
                          zaproponujesz?
                          • dx771 Re: 27 już tuż tuż... 24.09.08, 22:36
                            Ten wątek powstał w kwietniu. To Wy ciągle jeszcze się umawiacie na to
                            spotkanie???smilesmilesmile
                            • rzepcia3 Re: 27 już tuż tuż... 25.09.08, 07:51
                              Ależ nie dx771 - w tym wątku po prostu umawiamy się na wszystkie spotkania. Nie
                              zaczynamy nowego.
                              • rzepcia3 Odpadają kolejne osoby 25.09.08, 08:38
                                Misia, Sylwia, Kornelcia
                                Przekładamy?
                                • kornelcia75 Re: Odpadają kolejne osoby 25.09.08, 11:07
                                  no ja bym bardzo chciałasmilenp.za tydzieńsmile
                                  i tez myślę ze jakaś cicha fajna knajpka w Sopocie.
                                  czeka na Waszą decyzjęsmile
                                  • waga88 Re: Odpadają kolejne osoby 25.09.08, 12:37
                                    Chetnie przyjde na spotkanie,ustalcie kiedy. Moze rozpoznam rzepcie,ktora
                                    poznalam w Lebie w 2007r smile Pozdrawiam Waga88.
                                    • rzepcia3 Re: Odpadają kolejne osoby 25.09.08, 13:11
                                      Ja już sama nie wiem. Niech zdecyduje reszta! Madzia, Leszek? przekładamy?

waga88 rozpoznasz mnie,nic sie nie zmieniłam smile
                                      • magdag20 Re: Odpadają kolejne osoby 25.09.08, 14:01
                                        no dobra Rzepcia-ja tam nie wiem-możemy przełożyć za tydzień-wtedy
                                        dołączy jeszcze Piotr-ale naprawdę lepsza na rozmowy będzie knajpka
                                        s Sopocie-przytulnie i z miłą atmosferą niż Centrum Handlowe.Tylko
                                        zdecydujcie się już na konkretny termin i przyjdą ci co mogą.my
                                        możemy i za tydzień,Kornelcia też,może i Ewcia-Karoliny się zapytam.
                                        • rzepcia3 Re: Odpadają kolejne osoby 25.09.08, 14:38
                                          ja za tydzień nie mogę, moge za trzy tygodnie czyli: 18-19
                                          • magdag20 Re: Odpadają kolejne osoby 25.09.08, 15:21
                                            hahaha-no ja nie mogę!!!to widzę,że umówimy się za trzy lata-hmmm....
                                            • rzepcia3 Re: Odpadają kolejne osoby 25.09.08, 15:27
                                              no dokładnie - nie dogodzisz wszystkim
                                              dlatego te spotkania tak wychodzą smile że po pól roku sie umawiamy!
                                              • greta32 Re: Odpadają kolejne osoby 29.09.08, 13:25
                                                Zawsze będzie tak, ze ktoś nie bedzie mógł. I trudno. Jak jak tylko
                                                będę mogła zawsze chetnie przyjdę. Ustalcie termin, przyjdzie pare
                                                osób, potem najwyzej się zrobi nastepne spotkanie. Nie ma innego
                                                wyjścia. A swoja drogą myślałam, ze sie w koncu spotkaliscie. No ja
                                                akurat nie mogłam, wyskoczył mi wyjazd, wróciłam dopiero w
                                                niedziele do domu.Ale też by nie było problemu, spotkałabym sie z
                                                wami po prostu nastepnym razem i tylesmile))
                                                • rzepcia3 A ta niedziela? 12.10.2008 ? 08.10.08, 12:53
                                                  Co na to powiecie, ilu chętnych?
                                                  • kornelcia75 Re: A ta niedziela? 12.10.2008 ? 08.10.08, 13:23
                                                    ja!
                                                  • rzepcia3 Re: A ta niedziela? 12.10.2008 ? 08.10.08, 13:27
                                                    Dobra to jesteśmy już dwie smile

czekamy co z Magdag20, Gretą, Leserem i Basią z Sylwcią z Elbląga
                                                  • greta32 Re: A ta niedziela? 12.10.2008 ? 08.10.08, 17:39
                                                    Mnie akurat scięło z nóg jakies paskudne przeziebienie, mam
                                                    gorączkęsad No ale może do niedzieli przejdzie, to do Was dołączę
                                                    chociaż na godzinke.
                                                  • magdag20 Re: A ta niedziela? 12.10.2008 ? 08.10.08, 21:54
                                                    no widze,ze coś się rusza-to ja też chętna-może Karolina?
                                                  • rzepcia3 Re: A ta niedziela? 12.10.2008 ? 09.10.08, 08:08
                                                    Czyli co?zaklepujemy termin?
                                                    Godzina 16.00 Sopot - kawiarnia odpada? nie będziemy się katować zapachem
                                                    słodyczy co? smile
                                                    Pub odpada bo piwkoooo smile nie,nie, Pub jest okej smile

Co zostaje? Czy ktoś zna Sopot i może dać propozycję.
                                                    Proponuje coś w miarę spokojnego żeby można było pogadać ale nie jakąś kaplicę
                                                    cobyśmy naszymi rozmowami szoku nie wywołali smile
                                                  • rzepcia3 Re: A ta niedziela? 12.10.2008 ? 09.10.08, 09:51
                                                    Moja propozycja: godzina 16.00 pod kościołem na Monciaku (niedaleko kolejki SKM)
                                                    i stamtąd sobie gdzieś wszyscy razem pójdziemy.

Spóźnialscy niech napiszą do mnie na maila gazetowego, podam nr telefonu żeby w
                                                    razie czego dzwonić. (rzepcia3@gazeta.pl)
                                                  • kornelcia75 Re: A ta niedziela? 12.10.2008 ? 09.10.08, 10:16
                                                    ok 16.00 i coś znajdziemysmile
                                                  • greta32 Re: A ta niedziela? 12.10.2008 ? 09.10.08, 17:24
                                                    Rzepcia. Bedziesz musiała mnie zgarnąć spod domu bo inaczej to pod
                                                    tym kościołem mnie nie poznaszbig_grin Przeszłam małą metamorfozę. jesli
                                                    spadnie mi temperatura to sie zgadamy. Miło bedzie, jak zwykle
                                                    zresztasmile
                                                  • magdag20 Re: A ta niedziela? 12.10.2008 ? 09.10.08, 23:46
                                                    no to super! ja będę smile)
                                                  • rzepcia3 Niedziela, 16.00 pod kościołem Sopot 10.10.08, 08:00
                                                    O Greta, ciekawe co żeś tam nazmieniała smile spoko, zgarnę cię smile

p.s. wysłałam maile do wszystkich którzy pisali na Skrzynkę Stowarzyszenia. Może
                                                    będzie parę "nowych" osób. Dla nich byłoby to przydatne, mogliby sobie
                                                    porozmawiać o tej chorobie i dostać zastrzyk informacji.
                                                  • leser57 Re: Niedziela, 16.00 pod kościołem Sopot 10.10.08, 13:15
                                                    Ja też będę. Mogę zabrać dwie osoby z Elbląga (jak się zgłoszą smile)
                                                  • greta32 Re: Niedziela, 16.00 pod kościołem Sopot 10.10.08, 14:35
                                                    Ciekawie się zapowiadasmile Obym tylko wyzdrowiała bo narazie to
                                                    kiepsko jest.Chciała do nas jeszcze dołączyc jeszcze jedna kobitka,
                                                    nowa-jeszcze jej nie ma na forum, z Gdyni ale chyba tym razem nie da
                                                    rady.Ale spoko, bedę nastepne spotkania przecieżsmile
                                                  • misia011068 Re: Niedziela, 16.00 pod kościołem Sopot 10.10.08, 14:38
                                                    Jak moje słonce sie bedzie dobrze czuła to bedziemy smile)zrobimy sobie
                                                    mily wypad niedzielny chetnie Was znowu zobaczekiss
                                                  • kornelcia75 Re: Niedziela, 16.00 pod kościołem Sopot 12.10.08, 20:31
                                                    i po spotkankusmilebyło bardzo miło
                                                    dziękuję i mam nadzieję że jeszcze się spotkamy
                                                  • misia011068 Re: Niedziela, 16.00 pod kościołem Sopot 12.10.08, 21:37
                                                    Milo bylo Was poznac i mysle,ze nie ostatni raz sie spotkalismy
                                                  • magdag20 Re: Niedziela, 16.00 pod kościołem Sopot 12.10.08, 21:54
                                                    Faktycznie udało nam się w końcu spotkać w liczniejszym gronie-i do
                                                    następnego razu smile
                                                  • rzepcia3 No i po spotkaniu! 13.10.08, 09:08
                                                    Było jak zwykle bardzo miło smile ale to już norma na naszych spotkaniach - my już
                                                    tacy mili jestesmy smile i jacy wszyscy ładni do tego...te kleszcze to mają gust smile

Naładowane akumulatorki, wnioski wymienione, plakaty rozdane - trza wracać do
                                                    Formy smile

Do zobaczyska smileoby szybciej!!!
                                                  • onemimulka Re: No i po spotkaniu! 13.10.08, 10:57
                                                    Słuchy chodzą,że jesteś nawet jeszcze milsza,iż nawet koledzy Twego pieska tak
                                                    myślą...pozdrowionka

rzepcia3 napisała:

> Było jak zwykle bardzo miło smile ale to już norma na naszych spotkaniach - my już
                                                    > tacy mili jestesmy smile i jacy wszyscy ładni do tego...te kleszcze to mają gust :
                                                    > )
                                                    >
                                                    > Naładowane akumulatorki, wnioski wymienione, plakaty rozdane - trza wracać do
                                                    > Formy smile
                                                    >
                                                    > Do zobaczyska smileoby szybciej!!!
                                                    >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka