hanka78 31.08.08, 17:34 To pytanie jest dla mnie b ważne. Czy ktoś z Was orientuje się może czy przy poreliozie może dojść do zapalenia/porażenia nerwu błędnego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mea_51 Re: nerw błędny 31.08.08, 18:11 Ja miałam niedawno zapalenie nerwu trójdzielnego, okostnej.Poniewaz to bakteria, może dochodzic do wszelkiego rodzaju zapaleń - przewlekłych infekcji i ja tak mam. Odpowiedz Link
hanka78 Re: nerw błędny 31.08.08, 19:00 trójdzielny też mi daje znać o sobie no ale błędny ma zasadnicze znaczenie bo best odpowiedzialny za częstoskurcze i wydolność oddechową. Ja mam zaatakowany i nie wiem czy to bb czy ALS... drgawki to też błędny.... , bradykardie i tachykardie też !!! Odpowiedz Link
mea_51 Re: nerw błędny 31.08.08, 19:38 Zawroty glowy -to tez nerw błędny ,mam silne -z lewej strony mam stale mnóstwo sińców. Ja tego wszystkiego juz nie rozdrabniam -przeciez czlowiek jest calością.Jak podrazniony jest nerw błędny 'początek w uchu / to wszystko w koło jest podraznione - ja tak uwazam.Bolą zęby, ucho, gardło ....Potem "schodzi niżej" -dolegliwości zołądkowe,nerkowe wątrobowe,itd itd .Potem powtarza sie wszystko od początku, z niewielkimi konfiguracjami. Odpowiedz Link
bagnowska Re: nerw błędny 31.08.08, 21:27 Witam.Grzegorz ma właściwie cały czas zawroty głowy, a podczas leczenia, szczególnie w ostatnim czasie to już jest trudne do wytrzymania...Nie dość, że nogi wysiadły , to jeszcze głowa nie swoja (tak mówi Grześ), no, ale tak naprawdę wszystko w głowie się dzieje... Nerw trójdzielny też mu dał popalić, oj, dał... POzdrawiam - Basia Odpowiedz Link
dartom.www Re: nerw błędny 31.08.08, 23:22 z tego co tu piszą: 209.85.135.104/search?q=cache:kceGwPuYql8J:en.allexperts.com/q/Lyme-Disease-2911/Lymes-treatment.htm+%22vagus+nerve%22+%2B+lyme&hl=pl&ct=clnk&cd=2&gl=pl wydaje mi się, że tak ps. sorka nie mam naprawde czasu na przetłumaczenie, moze zrobi to ktos z forum? Odpowiedz Link