mikolajskip 07.10.08, 15:56 czy choroba w czasie brania tabletek moze zaatakowac moje nogi?od paru dni bez powodu bola mnie lydki, od dluzszego czasu mam rownierz problemy ze strzykajacymi stawami, czy moze to byc spowodowane bolerioza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glowa_do_gory Re: leczacy sie Doksycyklina 07.10.08, 16:02 Typowe objawy boreliozowe mojej mamy. i także nasiliły się podczas brania doxy. Odpowiedz Link
mikolajskip Re: leczacy sie Doksycyklina 08.10.08, 14:01 glowa_do_gory napisała: > Typowe objawy boreliozowe mojej mamy. i także nasiliły się podczas > brania doxy. czy po skaczeniu tych tabletek objawy minely? Odpowiedz Link
anyx27 Re: leczacy sie Doksycyklina 08.10.08, 19:11 te objawy to mina dopiero po zakonczeniu leczenia. a nawet, jesli mina wczesniej, to pewnie pojawia sie nowe tak juz jest wtej chorobie. trzeba sie przygotowac na leczenie min. kilkumiesieczne, max. kilkuletnie. a zaczac nalezy od solidnego przeczytania faq... pozdr Odpowiedz Link
reni5553 Re: leczacy sie Doksycyklina 07.10.08, 17:41 to jeden z typowych objawów przy boreliozie Odpowiedz Link
katarinka.z Re: leczacy sie Doksycyklina 10.10.08, 18:48 Ja też biorę rok i nie przeszły... Odpowiedz Link