Dodaj do ulubionych

neuroborelioza

20.11.08, 20:50
leczę się 4 m-ce ciężko jest z dietą jak sobie radzić poza tym słaba poprawa
chodzenia
Obserwuj wątek
    • reni5553 Re: neuroborelioza 20.11.08, 20:56
      magdziam
      napisz więcej o swojej chorobie i o leczeniu
      traktując ten i poprzedni wpis jako rozpoczęcie własnego wątku
      na temat diety sporo znajdziesz w innych wątkach i w FAQ
      pozdrawiam
    • dartom.www Re: neuroborelioza 21.11.08, 16:23
      zacznij od tego czym się leczysz?
    • mscislaw.zawiedziony Re: neuroborelioza 30.08.09, 20:52
      ^
      Autor: 1magdziam 02.07.09, 21:26
      leczę córkę 12 letnią 10 m-cy w krakowie namiary dostałam od stowarzyszenia.Co
      powie lekarz to robię bo to jest nasza jedyna nadzieja.Czytałam w oliwii artykuł
      o chorej agnieszce na neuroboreliozę wyleczonej przez tę p.doktor,to było
      światełko na wyleczenie, bo dziecko leczone było ok.2 lat w lublinie i warszawie
      dużymi dawkami sterydów ,kroplówki ,tabletki ,zastrzyki,nic nie pomogły oprócz
      tego że córka mało co od nich nie pękła-20kg
      nadwagi.Rozpoznanie-neuroborelioza,ostra ataksja móżdżkowa.Dostała 7 kroplówek
      antybiotyku.Ja się nie znam na leczeniu ale te sterydy nie dawały mi spokoju i
      tak w sierpniu rozpoczęliśmy właściwe leczenie.jest to trudne ze względu na kasę
      mało zarabiam ale to jedyne moje dziecko i walczę do końca.Ostatnio poprosiłam o
      zasiłek celowy w opiece i otrzymałam pomoc-500 zł a leki kosztowały 800 ale to i
      tak niezłe wsparcie bo byłam zapożyczona u sąsiadów.Objawy u córki;problemy z
      chodzeniem zaburzenia równowagi niepełnosprawność i drżenia kończyn górnych i
      dolnych,spowolnienie mowy,nic nie pisze.Chodzi powoli przytrzymując się
      mnie.Gdyby nie to leczenie na pewno by już wcale nie chodziła. Jeszcze jedno-na
      badnia wziełam pożyczkę,a pierwsze leki kupiłam za odszkodowanie z warty.Chyba w
      listopadzie napisałam kilka słów ale nie wiedziałam gdzie się zapisały i nie
      odpowiedziałam na pytania reni i innych ale codziennie od tamtej pory czytam to
      forum.POzdrawiam wszystkich-marzena. mój e-mail: monikamag6@interia.pl
      --------------------------------------------------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka