47wiesia 21.11.08, 18:10 kto przyjmował duomox i jak go znosił?Ja mam brać od dzisiaj. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swigonka Re: nowa dawka 21.11.08, 18:22 w pierwszej chwili zmylił mnie tytuł wątku- myślałam, że są jakieś "nowe" dawki jakiegoś leku witaj. ja duomox przyjmuje 5 miesiąc(obecnie mam przerwę w abax od soboty), 2 tablety rano i 2 wieczorem. znosze go bardzo dobrze. przyjmujesz tylko duomox???????? nie rozumiem..... Odpowiedz Link
47wiesia Re: nowa dawka 21.11.08, 18:50 mam brać 2x1 tabletkę przez 30 dni ,do tegolacidofil,magnum b6 i nystatynę Odpowiedz Link
rrrenifer Re: nowa dawka 22.11.08, 08:28 Malutka ta daweczka, i do tego nic więcej z abax to już całkiem malutko Ja brałam 6 tabletek na dobę (3x2) i do tego jeszcze jakiś antybiotyk Jakieś dalsze plany Twój lekarz ma? Bo jeśli nie to słabo widzę wyleczenie. Odpowiedz Link
klematis7 Re: nowa dawka 21.11.08, 18:56 amoxy bierze sie min.3xdziennie po 2g.(nalezy brac ja co 6 godzin, bo tylko tyle czasu dziala) Odpowiedz Link
47wiesia Re: nowa dawka 22.11.08, 11:45 leczę sie w przychodni chorób zakażnych i nie mam żadnych niepokojących objawów,nie znam sie na tym zbytnio a jak czytam wasz forum to jestem przerażonailością lekow które bierzecie,a nie czytałam aby ktoś się wyleczył , Odpowiedz Link
rrrenifer Re: nowa dawka 22.11.08, 12:16 Widzisz, to forum, to głównie ludzie nie wyleczeni starndardowym leczeniem, i teraz męczący się dużo bardziej Wielu z tych leczących się teraz ogromną ilością leków, kiedyś też nie miała niepokojących objawow, i leczyła w przychodniach zakaźnych, albo w rejownowych, albo w ogóle ich nie leczono... tylko, że po jakimś czasie wróciła borelka w pełnej krasie. Wpsy w Twoim wątku, to oczywiście tylko uwagi z naszego doświadczenia. Może Tobie się uda (czego Ci serdecznie życzę). Jednak z osobistego doświadczenia bym nie lekceważyła braku poważnych dolegliwości. Odpowiedz Link
anyx27 Re: nowa dawka 22.11.08, 12:52 Ja nie mialam objawow przez 17 lat... dopiero po tym czasie dopadly mnie powazne objawy - problemy z chodzeniem, oddychaniem, oslabienie miesni i kilkadziesiat innych. jest tutaj troche osob, ktore juz nie biora antybiotykow i czuja sie wyleczeni. wystarczy poszperac troche na forum. te osoby najczesciej znikaja z forum, bo chca zapomniec jak najszybciej o borelkowym koszmarze. Odpowiedz Link
47wiesia Re: nowa dawka 22.11.08, 17:37 a przydała by sie otucha dla tych co się leczą,pozdrawiam i dziękuję za informacje Odpowiedz Link