meduzyna1212 16.06.20, 12:40 Dzień dobry, czy mogę prosić o postawienie kart na relacje z moim byłym partnerem . Co on o mnie myśli? Co czuje? Czego oczekuje/oczekiwał ode mnie? Czyy jest co jeszcze ratować? Jaki będzie tego rezultat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oyala Re: Związek 16.06.20, 17:59 do - meduzyna1212 6 kielichów + 3 monet + 7 buław : karty pokazały tęsknotę, wspomnienia, przeprosiny, wybaczanie, sentyment, porozumienie, wspólne dogadywanie się, rozmowy - prawdopodobnie, to co jest/było w was, co was łączyło, co zachowane w pamięci, albo do czego ktoś z was, chciałby dążyć/powrócić. Jednak 7 buław to symbol stawiania oporu, niechęć, obrona przed atakiem, asertywność, wyznaczenie granic, czyli raczej w najbliższej przyszłości nie widać, abyście mogli się porozumieć/odbudować relację, bo któraś ze stron mocno/usilnie się temu sprzeciwia. Co czuje. co myśli, czego oczekuje/oczekiwał: 10 monet + Cesarzowa + 4 kielichów - są/były tu zamiary wspólnego życia, rodziny, związku, partnerstwa, ale teraz to już: znudzenie, apatia, niechęć, rezygnacja, rozczarowanie. Coś/ktoś przyczyniło się do zwątpienia, w stworzenie relacji. Odpowiedz Link
meduzyna1212 Re: Związek 16.06.20, 20:12 Dziękuję za wróżbę. Pokazały tak jak jest. Ja bym chciała wrócić do tego co było, ale przyczyniłam się do tego, że to legło w gruzach Pozdrawiam Odpowiedz Link